Skal du afholde en fødselsdag, men er i tvivl hvordan og hvorledes under Corona Pandemien, så giver vi dig her en god forklaring samt tips til aktiviteter for voksne til voksenfødselsdagen.

Når du har læst denne artikel vil du være bedre rustet på til at afholde en super fed fødselsdag med de nødvendige forholdsregler du skal være opmærksom på.

Fødselsdags Corona Tilbud (24 timers leje)

6 Promillebriller
6 Sæt Bow Attack (Bue, armbeskytter og hjelm samt 1 pil med skumhoved pr. person som standard)
3 Unicorn Hoppers
2 Sumodragter med hjelme og nakkestøtter samt en faldmåtte.
1 Pumpe der kan bruges til både Bumperballs og Unicorns.

Normalpris 3.500 kr

Tilbudspris 2.400 kr for op til 24 timers leje.

Sumo-Promille Stafetløb

Vores Sumo-Promille Stafetløb er for alle der ønsker en sjov aktivitet, som kan få både deltagere og tilskuere til at grine. Et er at man ser hylene morsom ud i en sumodragt. Noget andet er, at man samtidig har promillebriller på, så man virkelig har svært ved at orientere sig og dermed er der dømt kaos på den sjove måde. Nu skal du løbe slalom imellem nogle forhindringer du har liggende og skal samle noget op som du skal have med retur. Er du klar over hvor svært det er at samle noget op fra jorden, når der ligger flere af den samme ting på jorden?

Du lejer som standard 2 dragter med hjelme og nakkestøtter samt 2 promillebriller, men vi anbefaler, at man lejer nogle flere eller ihvertfald har tiden til at afspritte tingene efter hver gang de er blevet brugt. Så har man taget de forholdsregler man kan i forhold til Corona smitte.

Sumo-Stafet kan lejes her

Bungee Run Bane

Bungee Run Banen skal bare opleves hvis man ikke har prøvet den før. Du får et bælte rundt om livet og får sat 2 bungee elastiksnore fast til bæltet, som så sidder fast til bagenden af banen. Du får 3 velkropuder tildelt og skal nu løbe alt hvad du kan op mod indgangen af banen for at sætte puden fast til midten af Bungee Run banen. Men du er ikke alene. Du er oppe imod en modstander, som vil gøre alt for at komme længere end dig. Det sjoveste ved denne aktivitet er, at den person der kommer længst, som regel også er den person der flyver hurtigst tilbage, når snoren nægter at give sig mere.

For at tage sine forholdsregler mod Corona, så bør alle spritte hænder af eller vaske dem inden de tager bæltet på og skal nok hjælpe med at lukke bæltet, så bør de selvfølgelig også spritte deres hænder af.

Bungee Run Banen kan lejes her

Promillebriller

Promillebriller

Promillebriller i sig selv er sjove og bedst af alt så er de billige at leje, så du kunne endda overveje at købe dem til resten af familiens fødselsdage eller fester i haven. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad de kan bruges til, men jeg vil da lige nævne nogle stykker

  • Kongespil: Du kender nok kongespillet som værende okay svært. Der bliver stillet nogle kegler op på græsplænen og så spiller du mod en modstander. Det gælder om at vælte modstanderens kegler først og så keglen i midten. Men når man har prøvet det en del gange, så begynder man at blive god. Her gør Promillebrillerne det hele meget sjovere og ikke mindst sværere.
  • Gå på Line: Smid noget gaffatape eller anden tape/snor på jorden/gulvet/fliserne og lad nu folk gå på line med Promillebrillerne på. Det lyder simpelt, men ofte kommer armene ud til siderne og man er ved at vælte for hvert skridt man tager.
  • Øl-Stafet: Den typiske Øl-stafet er jo forholdsvis simpel at komme igennem indtil man begynder at blive godt pløret, så indtil man når det punkt, så kan Promillebrillerne hjælpe med at sætte gang i Stafetten.

For at undgå Coronasmitte, så er det en god idé at spritte snorene af samt næsestykket på brillen hver gang de har været brugt og at man generelt har vasket sine hænder eller afsprittet dem inden man tager brillerne på.

Lej eller køb Promillebriller her

Slushice Maskine (kan bruges med eller uden alkohol)

Slushice forbindes for det meste med noget til børn, men sådan behøver det slet ikke at være. Man kan lave de lækreste alkoholfri drinks med sådan en maskine og skal der være fest, så propper man bare noget vodka i eller mixer en af de tusindvis af lækre drinks der findes.

Du får lige et par eksempler på lækre alkoholdrinks med alkohol

  • Blå lagune: 1 fl. Gin, 8L vand og 1,5L Blå Tropical Saftkoncentrat
  • Brandbil: 1 fl. Jægermeister, 8L vand og 1,5 liter Hindbær Saftkoncentrat
  • Filur: 1 fl. Vodka, 8L vand og 1,5L Joker Saftkoncentrat
  • Hawaii: 1 fl. Malibu Rom, 8L vand og 1,5L Ananas Saftkoncentrat

Slushice maskinen kan lejes her

Bumper Balls

Bumper Balls bruges i langt de fleste tilfælde til at spille fodbold i. Alle spillere får en bold over hovedet og skal se ud igennem bolden mens de løber. Takler du nogen, så er der risiko for både du og personen du prøver at takle flyver i hver sin retning når boldende støder sammen.

De kan også bruges til “Last Man Standing” konkurrencer, som kræver, at man er på et areal uden sten, grene eller andre spidse/skarpe genstande. Her får alle kæmpere bolden på og så handler det simpelthen bare om hvem der bliver den sidste mand der står op. Når først man er væltet må man ikke rejse sig op igen før kampen er overstået.

For at undgå smitte ved denne aktivitet, så anbefaler vi, at man afspritter håndtag samt området foran hovedet lige oppe over håndtagene hver gang nogle andre skal ind i boldene, samt at man har vasket hænder eller afsprittet dem inden man går ind i bolden.

Bumperballs kan lejes her

Unicorn Race / Enhjørninge Ræs

sjove stafetter for voksne til f.eks. polterabender

Du kender vel godt de der gamle hoppebolde til børn der stadig er populære. En rund bold med enten 2 håndtag eller et håndtag som en ring der sidder fast på bolden. Det her er samme princip, men kan også bruges af voksne. Du sidder altså ovenpå en kæmpe pølse, som der bare skal hoppes løs fremad for at vinde kampen mod en eller flere modstandere.

Vi anbefaler også her vores Promillebriller, som gør det hele endnu sjovere.

Unicorn Race / Enhjørninge Ræs kan lejes her

Bow Attack / Bow Combat

Bow Attack er lidt ligesom Paintball og Hardball bare med bue og pil istedet. Nu har du altså ikke flere hundrede skud, men kun 1-2 pile at gøre godt med indtil der er blevet skudt nogle pile af rundt omkring. Spillet kan spilles enten i grupper eller alle mod alle. Uanset hvad man vælger, så er det en fantastisk sjov og adrenalinskabende aktivitet.

Bow attack kan lejes her

Vi har flere aktiviteter end dem vi har list her, så tag et kig på vores udvalg af aktiviteter, så du kan søge inspiration til din fest

Få op til 3 tilbud på aktiviteter til Fødselsdag under Corona

Udfyld denne forespørgsels formular og få 3 uforpligtendende tilbud på aktiviteter til børnefødselsdag under corona pandemien.

Det eneste du skal gøre er at oplyse hvor henne det skal bruges (postnummer by som minimum), hvilken dato og evt tidsrum hvis dette er fastsat samt hvilke aktiviteter du har kigget på, så opretter vi 3 gode tilbud til dig/jer, som du/i så kan kigge nærmere på og vælge frit imellem.

Hvilken aktivitet?
Hvor i landet?
Hvilken dato?
Hvad synes folk
[Samlet: 1 Gennemsnit: 5]