Salg og udlejning af Promillebriller

Hvad koster det at leje eller købe Promillebriller?

Promillebriller kan typisk lejes for 100-150 kroner stykket eller købes for omkring 700 kroner stykket.

Gør festen lidt sjovere med alkoholbriller. Man mister dybdeforståelsen, ser dobbelt og det påvirker balancen når man snyder synet!

 

Tips til promillebriller:

Hos Delta Fun kan man ikke kun leje promillebriller man kan leje hele pakkeløsninger, der gør festen lidt sjovere! – Brillerne kan bruges til mange forskellige aktiviteter, lige fra promillefodbold til Sumo-Promille-stafetløb.

Med tusindvis af events bag os og med et utal af Polterabender, der har vi prøvet lidt af hvert med promillebriller og kommer da også med vores bud herunder på et par sjove indslag.

Hvad er Promillebriller

Det kan godt være at alkohol / promillebrillerne ligner skibriller, men ta’ endelig ikke fejl, de er meget sjovere at have på! Faktisk bevæger man sig, som man har en ordenlig ski’ på. Brillerne er så kraftige, at man mister dybdeforståelsen, ser dobbelt og det påvirker balancen. 

Promillebriller er oprindelig skabt for, at forebygge mod spirituskørsel og har længe været brugt af politiet i blandt andet USA for, at vise hvad alkohol påvirkning gør ved ens reaktion, koordination og præcision.

Det er helt oplagt at disse briller selvfølgelig også bliver brugt til fester, hvor det kun er fantasien der sætter grænser for, hvilke selskabslege de kan bruges til.

Jeg har skrevet et lille indslag om sjove aktiviteter for voksne, hvor man kan finde flere aktiviteter

Promille Hockey med alkoholbriller

Hockey eller Floorball (som det bliver kaldt) kender de fleste af jer nok fra folkeskolen, et super sjovt spil, men hvad sker der når man tilsætter promillebriller og man pludselig ser flere bolde på samme tid? for ikke at tale om, at man har problemer med at vurdere afstand til både bolden og andre spillere.

 • 6 sæt 1500,-
 • 8 sæt 1700,-

 

Sumo-Promille-Stafetløb

Sumo-Stafet har været et kæmpe hit de seneste 10 år i, men hvad sker der når man tilsætter et sæt Promillebriller og beder deltagerne dele sig op i hold og skulle løbe slalom, gå balance og andre sjove øvelser? De vælter rundt og banker ind i ting (Så husk sko og tag hensyn til hvilke forhindringer i bruger) Når de har været turen igennem, skal næste holdkammerat iføres udstyret så hurtigt man kan så alle kommer igennem banen. Det hold der først fuldfører har vundet.

 • 2 hold 1050,-
 • 4 hold 1.850,-

 

Catch em også kaldet “Drunk ´n fun“

Hvert hold består af 3 deltagere, en kaster, en griber og en runner. Kasteren sidder på en stol med ryggen til griberen, der er iført et par alkoholbriller og dermed har svært ved at gribe holdene, alle de bolde som ikke bliver grebet samler runneren op og returnere til kasteren, det hold der først har grebet alle bolde eller bamser har vundet.

Leje af Promillebriller

 • 4 Briller
  550 kroner inkl moms
 • 6 Briller
  750 kroner inkl moms
 • 10 Briller
  1.000 kroner inkl moms
Brillerne kan afhentes på en af vores afdeling eller sendes via GLS for 120-200 kr tur/retur alt efter antal.

Salg af Promillebriller

 • 1-4 Promillebriller
  stk pris: 725 kroner inkl moms
 • 5-9 promillebriller
  stk pris: 675 kroner inkl moms
 • 10+ promillebriller
  stk pris: 620 kroner inkl moms
Brillerne kan afhentes på en af vores afdelinger efter aftale eller sendes med GLS for mellem 60 og 100 kr alt efter antal.
Skriv venligst dit fulde navn
Hvis din henvendelse drejer sig om køb af Promillebriller, så skriv venligst i besked feltet herunder hvor mange du er interesseret i at købe.
Er der noget ekstra du har brug for, at vi skal vide?
Skal du have noget ekstraudstyr med til pakken du har valgt? Så skriv det venligst her.

Derudover også gerne dato/tid (tidsrum) for hvornår udstyret skal bruges.
Du behøver ikke, at udfylde denne, men vi vil blive glade hvis du gider skrive en lille beskrivelse som f.eks. Jeg søgte på google efter "Sjove aktiviteter til børn" eller "Vi brugte jer forrige år og vender derfor tilbage nu".

Sidst opdateret d.