Salg og udlejning af Promillebriller

Hos Delta Fun tilbyder vi både Salg og udlejning af Promillebriller. Du har mulighed for at afhente det på en af vores mange afdelinger eller få dem tilsendt til nærmeste pakkeshop.

 

Promillebriller i bedste kvalitet!

Siden 2014 har vi brugt promillebriller professionelt til event og udlejning og prøvet mange forskellige varianter fra det internationale marked. Der er virkelig forskel på både komfort og kvaliteten af promillebrillerne og derfor har det også være noget af en søgning, som vi har været igennem, for at finde frem til de helt rigtige briller.

 

Hvorfor vælge vores Promillebriller?

 

 • Danmarks bedste pris på Promillebriller
  Vi er uden tvivl Danmarks billigste med Promillebriller, men ikke nok med det, så får du samtidig meget mere for pengene. Se bare herunder.
 • Bedre effekt
  Vores promillebriller har en langt bedre effekt end de fleste promillebriller på det danske marked. Dette skyldes blandt andet, at vores promillebriller er med en højere styrke, men også, at der er bedre ventilation i dem, så de ikke dugger lige så hurtigt under brug.
 • Bedre komfort
  Vores promillebriller er lavet af et blødere materiale end de andre promillebriller på det danske marked. Det gør dem mere behagelige at have på, men ikke nok med det, så er de også forsynet med en skum kant, der gør at de ikke generer huden, hvilket vi ofte ser med nogle af de andre typer promillebriller.
 • Bedre kvalitet
  Vores promillebriller er sikret imod, at remmen på brillen hele tiden falder af. Det er et klassisk problem på de fleste typer promillebriller. Det gør, at du ikke skal stå og bruge tid på at sætte spænder fast hver gang du skal tage dem i brug. Det er især irriterende når man er en større forsamling der skal benytte disse briller.

 

Tips til promillebriller:

Hos Delta Fun behøver du ikke nøjes med at leje promillebriller. Du kan leje hele pakkeløsninger, der gør festen lidt sjovere! – Brillerne kan bruges til mange forskellige aktiviteter, lige fra Promille-Fodbold til Sumo-Promille-stafetløb.

Med tusindvis af events bag os og med et utal af Polterabender, så har vi prøvet lidt af hvert med promillebriller og kommer da også med vores bud herunder på et par sjove indslag.

polterabend aktiviteter til mænd

Leje af Promillebriller

 • 4 Briller
  550 kroner inkl moms
 • 6 Briller
  750 kroner inkl moms
 • 10 Briller
  1.000 kroner inkl moms
Brillerne kan afhentes på en af vores afdeling eller sendes via GLS for 120-200 kr tur/retur alt efter antal.

Salg af Promillebriller

 • 1-4 Promillebriller
  stk pris: 725 kroner inkl moms
 • 5-9 promillebriller
  stk pris: 675 kroner inkl moms
 • 10+ promillebriller
  stk pris: 620 kroner inkl moms
Brillerne kan afhentes på en af vores afdelinger efter aftale eller sendes med GLS for mellem 60 og 100 kr alt efter antal.

Hvad er Promillebriller

Det kan godt være, at alkohol-/promillebrillerne ligner skibriller, men ta’ endelig ikke fejl. De er meget sjovere at have på! Faktisk bevæger man sig, som man har en ordenlig ski’ på. Brillerne er så kraftige, at man mister dybdeforståelsen, ser dobbelt og det påvirker balancen i høj grad. 

Promillebriller er oprindelig skabt for, at forebygge mod spirituskørsel og har længe været brugt af politiet i blandt andet USA for, at vise hvad alkohol påvirkning gør ved ens reaktion, koordination og præcision.

Det er helt oplagt at disse briller selvfølgelig også bliver brugt til fester, hvor det kun er fantasien der sætter grænser for, hvilke selskabslege de kan bruges til.

Jeg har skrevet et lille indslag om sjove aktiviteter for voksne, hvor man kan finde flere aktiviteter

Promille Hockey med alkoholbriller

Hockey eller Floorball (som det bliver kaldt) kender de fleste af jer nok fra folkeskolen, et super sjovt spil, men hvad sker der når man tilsætter promillebriller og man pludselig ser flere bolde på samme tid? for ikke at tale om, at man har problemer med at vurdere afstand til både bolden og andre spillere.

 • 6 sæt 1500,- (3 mod 3)
 • 8 sæt 1700,- (4 mod 4)

 

Sumo-Promille-Stafetløb

Sumo-Stafet har været et kæmpe hit de seneste 10 år i, men hvad sker der når man tilsætter et sæt Promillebriller og beder deltagerne dele sig op i hold og skulle løbe slalom, gå balance og andre sjove øvelser? De vælter rundt og banker ind i ting (Så husk sko og tag hensyn til hvilke forhindringer i bruger) Når de har været turen igennem, så skal næste holdkammerat iføres udstyret så hurtigt man kan, så alle kommer igennem banen. Det hold der først fuldfører har vundet.

 • 2 hold 1050,-
 • 4 hold 1.850,-

 

Catch em også kaldet “Drunk ´n fun“

Hvert hold består af 3 deltagere, en kaster, en griber og en runner. Kasteren sidder på en stol med ryggen til griberen, der er iført et par alkoholbriller og dermed har svært ved at gribe boldene. Alle de bolde, som ikke bliver grebet, samler runneren op og returnere til kasteren. Det hold der først har grebet alle bolde eller bamser har vundet.

Skriv venligst dit fulde navn
Hvis din henvendelse drejer sig om køb af Promillebriller, så skriv venligst i besked feltet herunder hvor mange du er interesseret i at købe.
Er der noget ekstra du har brug for, at vi skal vide?
Skal du have noget ekstraudstyr med til pakken du har valgt? Så skriv det venligst her.

Derudover også gerne dato/tid (tidsrum) for hvornår udstyret skal bruges.
Du behøver ikke, at udfylde denne, men vi vil blive glade hvis du gider skrive en lille beskrivelse som f.eks. Jeg søgte på google efter "Sjove aktiviteter til børn" eller "Vi brugte jer forrige år og vender derfor tilbage nu".