Bungee Run Bane

12 meter lang bungee run bane med elastiske snore

Max 2 af gangen

,

ca. 12 x 4 x 2,6 meter

ca. 120 kg

✅ Bungee snore og bælter
✅ Blæser, pløkker og 30 meter kabel
✅ Denne hoppeborg er synet og forsikret!

Vores 12 meter lange Bungee Run bane trækker altid opmærksomhed og imponerer til alle typer arrangementer. Den tilbyder action, sjov, udfordring og det bedste af det hele, den er let at stille op og man er hurtigt i gang.

Vores Bungee Runs opbygning er så simpel, så efter 5 minutters introduktion til aktivitetsbanen, så er du stormester i Bungee Run og klar til at give folk en super sjov oplevelse.

 

Sikkerheden er i top!

Vi bliver som Aktørerne i kultur- og forlystelsesbranchen mødt med høje krav til sikkerhed. Derfor har vi valgt FORCE Technology til at udføre syn og inspektion af vores Bungee Run baner på årlig basis. Derudover kontrollerer vi altid alt udstyr til Bungee Run banen inden udlejning for at sikre at udstyret er i perfekt stand. Se Kontrol attest af vores Bungee Run bane her

 

Bungee Run Udlejning

 

Hvad koster det at leje en Bungee Run bane?

  • Dagsleje 2.250,-
  • Hele weekenden: 2.600,-

Alle priser er inkl. moms.

Det er muligt selv at afhente Bungee Run banen i en af vores afdelinger, vi kan også mod betaling levere og afhente Bungee Run banen på ønsket adresse (Typisk pris for levering og afhentning ligger mellem 250-500 kroner)

Skriv venligst dit fulde navn
Er der noget ekstra du har brug for, at vi skal vide?
Skal du have noget ekstraudstyr med til pakken du har valgt? Så skriv det venligst her.

Derudover også gerne dato/tid (tidsrum) for hvornår udstyret skal bruges.
Du behøver ikke, at udfylde denne, men vi vil blive glade hvis du gider skrive en lille beskrivelse som f.eks. Jeg søgte på google efter "Sjove aktiviteter til børn" eller "Vi brugte jer forrige år og vender derfor tilbage nu".

 

Hvad synes folk
[Samlet: 5 Gennemsnit: 5]