Bumper Ball Udlejning – Lej dine Bumper Balls her

Lej bumper balls til dit næste arrangement. Du kan selv vælge ønsket antal

\

Bumper balls lavet i TPU

Bedre kvalitet af bumper balls, hvilket minimere risikoen for skader. 

\

Bedre komfort

Selve designet af vores bumper balls gør i sig selv, at der er bedre komfort pga lidt mere plads og ikke mindst at seler og håndtag er mere bløde end langt de fleste andre modeller på marked.

Hvilke fordele er der ved at leje bumper balls hos Delta Fun?

Vi arbejder hele tiden på, at gøre det lettere for dig som arrangør, lige meget om det er som arrangør af en polterabend eller et skole arrangement. Så er det vigtigt, at det hele bare er let og lige til. Hvilket også er grunden til, at vi er stolte af de følgende punkter

Kan afhentes Lokalt

Vælg selv antal bumpers

24 timers leje

Kan sendes med GLS

Hvor finder jeg nærmeste lokal afdeling?

Falster

Lolland

24 timers udlejning af bumper balls

Leje af bumper balls

sjove fodbold lege med bumper balls

 • 8 Bumper balls
 • 1 pumpe
 • 1 fodbold
 • Kan afhentes på ønsket afdeling

Pris: 2.000 kroner

Bumper balls 3 i 1 event

 • 10 bumper balls
 • 10 promillebriller
 • 10x bow attack
 • 1 fodbold
 • 1 pumpe
 • Sendes på palle til og fra ønsket adresse

Pris: 5.000 kroner

Bumper balls + bow attack

 • 8 bumper balls
 • 8 bow attack
 • 1 pumpe (220v)
 • 1 fodbold
 • Hent selv på ønsket afdeling

 Pris 3.500 kroner

Hvordan foregår leje af bumper balls?

Når du lejer bumper balls til polterabenderbødekassefester eller til firmafesten, så har vi gjort det let ved, at man kan leje vores bumper balls i 24 timer. Det giver fleksibilitet i tilfældet af forsinkelser i løbet af jeres program, der ofte ligger rimelig stramt.

Man kan enten selv komme og afhente bumper balls på en af vores lokal afdelinger eller dropzoner rundt om i landet. eller få dem leveret lige til døren.

 

Kan man selv vælge antal bumper balls?

Ja, vi har lavet vores pakker med bumper balls sådan, at man selv kan tilpasse dem, så har du et ønske om, at leje 12 bumper balls, så kontakt os for pris.

 

Har i nogle pakke tilbud med bumper balls?

Ja, vi har en masse pakkeløsninger til forskellige typer fester, så hvis du ønsker at få en bungee run, sumodragter eller promillebriller med i lejen, så send os en forespørgsel. Vores pakketilbud kan du opnå mellem 10-40% rabat på.

 

 

Send en forespørgsel

Skriv venligst dit fulde navn
Er der noget ekstra du har brug for, at vi skal vide?
Skal du have noget ekstraudstyr med til pakken du har valgt? Så skriv det venligst her.

Derudover også gerne dato/tid (tidsrum) for hvornår udstyret skal bruges.
Du behøver ikke, at udfylde denne, men vi vil blive glade hvis du gider skrive en lille beskrivelse som f.eks. Jeg søgte på google efter "Sjove aktiviteter til børn" eller "Vi brugte jer forrige år og vender derfor tilbage nu".

Hvad er en bumper ball?

En bumper ball er oppustelige plastik kugle, som typisk er lavet af PVC eller TPU materiale. I midten af denne bumper ball er der lavet en udhulning, så man kan trækker bumper ball’en over hovedet og derefter ifører man sig de seler der er monteret inde i. Når man har iført sig denne bumper ball er der både hul for oven og forneden, så det er muligt at trække vejret, samt der er håndtag foran en, som man kan holde fast i når der først skal stødes ind i andre.

Vi har Bumper Balls i 2 størrelser: Junior Bumper balls (1,25m i diameter) Voksen bumper balls (1,55m i diameter).

Hvad er bumper fodbold / bubble fodbold?

polterabend ideer til mænd - Bumper ball turnering

Bumper fodbold, der også bliver kaldt Bubble fodbold i daglig tale er en sjov afskygning af almindelig fodbold, hvor man er iklædt en oppustelig Bubble og da man ikke rigtig kan takle hinanden og komme til bolden, så må man godt opføre sig lidt, som hvis man sag i en radiobil og støde ind i de andre for at komme til 🙂

Man deler deltagerne op i hold. Typisk består hvert hold af 3-6 spillere. Hvis man er mange deltagere til f.eks. et Firma arrangement, så kan man lave en lille turnering ud af det og bare rolig, man kommer ikke til at vente længe før det er næste holds tur, da en kamp typisk tager 5-10 minutter.

 • Bumper Tag
  2 hold kæmper mod hinanden, hvor det gælder om, at kapre modstandernes flag eller base. Dette giver et taktisk twist, hvor der kan være fordele i, at dele sig op i mindre tag teams. Det hold der kaprer modstandernes flag / base har vundet.
 • King of the HillBumper wars (også kaldet hunger games)
  Her er der virkelig dømt action for alle pengene. Man starter med at stå i en stor cirkel, hvor skytterne så løber ind til midten og henter deres våben, når der bliver sagt Go! Så snart man har sit våben må man skyde efter de andre deltagende og sidste mand der er tilbage vinder.