Vi har samlet en række sjove udendørs aktiviteter til festen i baghaven, når det godt må være lidt sjovt og gerne skal huskes som et brag af en fest. Mange af disse aktiviteter kan bruges til temafester også.

Der findes mange sjove udendørs aktiviteter for børn og voksne, der kan bruges i haven, hvilket kan være et samlingspunktet for hele familien. Hvis man vil gøre brug af grønne områder i storbyer, så skal man lige sikre sig, at man har adgang til strøm såfremt at dette er nødvendigt.

Det er nemlig muligt, at leje mange forskellige aktiviteter fra de lokale festudlejere. Dette betyder at, det er blevet lettere end nogen sinde før at finde på sjove lege, hvor hele familien kan være med til de sjove aktiviteter i baghaven.

Unicorn race udendørs aktivitet for børn og voksne (Fra 7 år)

Alder: Fra 7 år eller 13 år
Pris: Fra ca. 900 kroner
Antal: ca. 20-60 Deltagere i timen alt efter antal af unicorns

Sjove lege til familiefest - udendørs aktivitet til stafet

Unicorn Race er den helt nye dille, hvor man kan lave et mini derby udendørs i baghaven. Det er en super festlig aktivitet og ikke kun pga. farverne på disse unicorns, men også fordi det bare er en super festlig og afslappet aktivitet. Mere høstfest stemning kan man næsten ikke skabe.

Unicorns er lavet i flere størrelser og kan lejes fra en af vores mange lokal afdelinger eller blive sendt frem og tilbage med GLS.

Denne aktivitet kan aktivere hele familien ved at man deler jer op i hold og man laver en lille stafet ud af det eller man kan leje flere unicorns, så flere kan deltage på samme tid.

Se aktuelle tilbud på leje af unicorn hoppers til unicorn race her

Sumobrydning eller sumo-stafetløb

Alder: Fra 7 til 12 år i Junior sumodragter og 13+ i voksen sumodragter
Pris: Fra ca. 800 kroner
Antal: ca. 20+ Deltagere i timen

Sumodragterne er bare en klassiker du er nød til at prøve, hvis du ikke allerede har har fornøjelsen. Disse dragter kan bruges til alt fra sumobrydning til idrætslege eller OL discipliner i skolen.

Sumodragter er lavet i 2 størrelser nemlig Junior sumodragt til 7-12 årige også er der en voksen version der er fra 13+, hvor selv fuldvoksne mænd også kan være med.

Sumodragterne kan bruges til rigtig mange forskellige aktiviteter udendørs:

 • Sumobrydning
 • Sumo-Fodbold
 • Sumo-Fodbold med promillebriller
 • Sumo-Stafet
 • Sumo-Promille-stafet
 • Sumo forhindringsløb
 • Olympiske lege med suimodragter

Klik her for at se tilbud på leje af sumodragter

Sjove udendørs aktiviteter med Promillebriller for voksne og teenagere

Alder: Fra 7 år
Pris: fra 550 kroner
Antal: kommer an på antallet af promillebriller

Selv små hverdags opgaver bliver pludselig svære når man har promillebriller på.

Hvad gør promillebrillerne fra Delta Fun?

 • Du ser dobbelt/trippelt
 • Du mister dybdeforståelsen
 • Din balance evne bliver påvirket

Det er faktisk ret vildt, hvor mange forskellige lege man kan pifte lidt op med promillebriller og det er faktisk kun pladsen man har til rådighed, der sætter begrænsninger.

Nogle af de mere populære aktiviteter med promillebriller er Promille-Fodbold, Straffesparkskonkurrence, Sumo-Promille-Stafet og Promille-stafetløb.

Her er en liste med de mest populære aktiviteter med promillebriller:

 • Promille-Stafetløb
 • Promille-forhindringsløb
 • Promille Hockey
 • Promille Fodbold
 • Promille-Sumo-Stafet (med promillebriller og sumodragter)
 • Straffesparkskonkurrence
 • Mix en drink (Populære til 30 års)
 • Ringridning på 3-hjulet cykel og promillebriller
 • Unicorn race (Her bruges unicorns hoppers og promillebriller)

Promillebriller kan bruges til mange flere ting, men dette er klart dem vi høre om mest.

Det er både muligt at leje promillebrillerne eller købe dem, hvis man vil gøre af brug af dem igen og igen. Klik her for at se aktuelle tilbud på promillebriller

Kæmpe Bungee run i baghaven

Alder: Fra 7 år
Pris: Fra ca. 2000 kroner
Antal: ca. 30 Deltagere i timen

Bungee Run banen er virkelig en super sjov aktivitet, hvor man virkelig kan give den gas i baghaven. Ja, vi går altså udfra denne aktivitet skal bruges udendørs, da det er de færreste, der har plads til denne aktivitet i stuen.

Banerne er 10-12 meter lange, hvilket kræver en del plads, så det er kun gymnastiksale eller haller, hvor den kan stilles op indendørs.

Bungee run banerne kan bruges både af børn og voksne, dog skal man være minimum 7 år (ca. 30 kg) for at kunne trække elastiksnorene nok ud til at det er sjovt.

Se priser på leje af bungee run banen her

Bow attack i skolen eller til familiefesten

Alder: Fra 12 år
Pris: Fra ca. 1.600 kroner
Antal: ca. 24-50 deltagere i timen

Bow attack er en lidt anderledes udendørs aktivitet, der dog i enkelte tilfælde kan snige sig indenfor, i fx gymnastisksalen på skolen.

Bow attack beskrives nok bedst som en form for nerfgun leg eller måske mere ala Paintball. Hvis der skal leges udenfor og den skal have lidt ekstra gas, så er Bow attack helt klart aktiviteten, der kan levere varen!

Man kan spille bow attack i hold eller man kan spille alle mod alle, det handler egentlig om, hvad man mest er til og hvor meget action man ønsker.

Det er muligt at leje bow attack, hvor der er 8,10 eller 12 deltagere på banen afgangen og til hver deltager er der så bue, full face maske, armbeskytter og skumpile.

En af de fede ting ved Bow attack er, at det lever op til Sundhedsstyrelsen krav om afstand og masker, hvilket betyder at man kan lege sammen udendørs uden de store smittefare.

Læs mere om bow attack her

Aktivitetsbane for ungerne (3-10 år)

Alder: Fra 3 til 10 år
Pris: Fra ca. 2.500 kroner
Antal: ca. 5-50 Børn

Vores Blæksprutte er specielt populær som underholdning til vejfest for alle ungerne. Blæksprutten har du måske allerede set i programmet forside fruerne på tv3, hvor den var med som en af aktiviteterne til deres sommerfest eller du har måske set den til Super liga kampe på Lyngby stadion, hvor vi har været meget med ude i 2019.

Blæksprutten er en af vores største udendørs aktiviteter, der måler 10×10 meter og 2,5 meter høj, når den er pustet op og den er helt perfekt til fange lege. Især børn mellem 5 og 7 år synes denne udendørs aktivitet er super sjov.

Se priser på lejen af Blæksprutten her

Et lille twist på en gammel aktivitet for hele familien

Alder: Fra 7 år og op
Pris: Fra ca. 1.200 kroner
Antal: max 8 på engang – Udskiftningstid ca. 10 minutter

polterabend lege for kvinder i 2020

Denne udendørs aktivitet kan virkelig bruges af både børn og voksne, vi ser den især som et hit til børne arrangementer, familiefester, hvor onkel er med nede og lege med ungerne og ikke mindst til kvindelig polterabender, hvor den oppustelige twister virkelig er et hit.

Du kender sikkert allerede twister spillet fra din barndom, hvor man havde en lille plastik dug med felter på, dette spil har vi i oppustelig udgave, der gør det lidt mere besværligt at holde balancen.

Vi oplever ofte, at når twisteren er ude til familiefester, så bruger ungerne twisteren til at hoppe og lege på, når de voksne er færdige med at spille twister med ungerne.

Giv os et kald på 53 34 34 76, hvis du gerne vil leje twisteren hjem til din fest.

Bumper fodbold kamp børn mod voksne

Alder: 7-12 år (junior bumpers) 13+ (Voksen bumpers)
Pris: Fra ca. 1.500 kroner
Antal: En pr bumper ball pr spil (Et spil tager ca 5 minutter)

Bumper fodbold er helt klart en af de mest populære udendørs aktiviteter, hvor både børn og voksne kan være med. Der er dog lidt krav til pladsen, da hver bumper er 1,25 eller 1,55 i diameter. Bumper fodbold skal helst som minim have 8*14 meter, hvilket er et absolut minimumskrav til pladsen.

Bumper fodbold kan både spilles på et grønt område eller i en gymnastisk sal, hvis man gerne vil trække inden for. Bumper balls er især populære til polterabend, børnefødselsdage og runde fødselsdage, hvor hele familien skal være aktive.

Se priser på bumper balls her

Sjov udendørs leg med Jungle Multiplay hoppeborgen

Alder: Fra 6 år
Pris: Fra ca. 600 kroner
Antal: 50+

lav din egen candyfloss til børnefødselsdagen er et sjovt indslag

De fleste af os kommer nok til at tænke på Bakken, Tivoli eller krammermarked, når vi høre ordet candy floss. Men sådan behøver det ikke at være. Det kan nemlig være en sjov lille event man laver i haven til sommerfesten for hele familien.

Vi anbefaler, at man laver candyfloss udendørs, så hele køkkenet eller stuen ikke bliver fedtet ind i Candyfloss.

Junior Rodeotyr

Alder: Fra 5 år eller 11 år
Pris: Fra ca. 1.500 kroner
Antal: ca. 5-25 Deltagere i timen

Vi fleste kender nok den mekaniske tyr fra markedspladser eller høstfester eller ligende arrangementer, men det er de færreste, der kender til den oppustelige tyr til børn. Denne aktivitet er egen til personer op til 55 kg.

Rodeotyren er forsynet med 4 reb, så mens det ene barn sidder på tyren, så skal de andre børn se om de kan vælte personen af. Det kræver lidt koordinering at hive i de reb på skift, så man kan vælte rytten af.

Tyren kan lejes for 24 timer eller en hel weekend af gangen. Det positive ved tyren er, at den kan køres hen til hvor den skal stå i haven på en sækkevogn og at man har stillet den op på bare 5 minutter.

Udendørs leg for børn i den fede Jungle Multiplay Hoppeborg

Jungle Multiplay Hoppeborgen er et kæmpe hit for børn i alderen 2-11 år. Dette er ikke bare en lille almindelig hoppeborg, den er nemlig udstyret med rutschebane, pop-up aktiviteter og ikke mindst i flotte farver med figurer.

Hoppeborgen fylder 5×6 meter og er 4,3 meter høj. Denne hoppeborg er uden tvivl om en af de mere populære modeller på marked og man skal være ude i god tid, for at sikre sig, at kunne leje den til ens fødselsdag eller havefest.

Se priser på leje af jungle multiplay hoppeborgen her

Hvad synes folk
[Samlet: 1 Gennemsnit: 5]

Vind et sjovt event

Vi laver hele tiden sjove konkurrencer, som du kan deltage i og vinde events til en værdi af 1.000 - 5.000 kroner

Du er nu tilmeldt (Tjek din Email evt. spamfilter)

Pin It on Pinterest

Shares