Små konkurrencer for voksne kan virkelig sætte gang i fester og her kommer jeg med nogle helt tosset aktiviteter, der virkelig er blevet populære over de seneste par år og som jeg personligt tror kunne være et hit til dit arrangement.

Fælles for disse aktiviteter og konkurrencer er, at det er let at sætte op og kan laves i alt fra en baghave til et halvtime show til en fodbold kamp (Yeps, flere af disse aktiviteter er blevet testet til halvtime show i superligaen i samarbejde med Lyndby).

Sjove konkurrencer med Promillebriller

Med disse promillebriller kommer du og dine gæster til at se dobbelt, miste dybdeforståelsen og de snyder hjernen så meget, at selv balancen bliver godt udfordret. Faktisk skulle man tro, at man havde drukket tæt til en fest, når man tager brillerne på, da selv de mest simple opgaver bliver svære og man kommer til at tumle rundt. når det kommer til at lave konkurrencer til fest, så er promillebriller bare en let måde at gøre det på, da det ikke kræver en masse opstilling og selv små opgaver er pludselig ikke så lette mere.

Forslag til aktiviteter og små konkurrencer med promillebriller

 • Promille Stafetløb (anderledes druk stafet)
  Promille stafetløb er en af de små sjove stafetter, der er blevet meget populære over de seneste par år. Her deles i op i hold og skal klare opgaver på vejen. Disse opgaver behøver ikke være noget vildt, men kunne fx være at balancere med et æg på en ske mens man går zig zag mellem gamle bil dæk (Husk rigeligt med æg og at gamle bildæk godt kan smitte af med snavs) Lej promillebriller her

 • Forhindringsløb
  Hvor man skal samle ting op på ruten.

 • Straffesparkskonkurrence
  Straffesparkskonkurrence er let at gå til, men man skal ikke forvente mange mål.

 • Promille Fodbold
  Her deles deltagerne op i hold og spiller fodbold med promillebriller på (husk mange små pauser, da man godt kan blive rundtosset)

 • Promille Hockey
  Du kender sikkert allerede floorball/hockey fra folkeskolen, her er der bare et kæmpe twist når man først har promillebriller på, så kan ingen ramme den skide bold (her bør man ikke løbe og man stave bør kun køre henover gulvet)

 • Mix en drink
  Dette er ved at blive en klassiker til polterabend, hvor man skal mixe en drink med promillebriller på, det kan godt stikke lidt af. Denne aktivitet er både populær, som en af de mere sjove konkurrencer til en julefrokost eller som en af de mange polterabend lege den kommende brud eller gom skal igennem på en sjov dag. Se flere polterabend lege her

Faktisk er promillebriller så populære og der er så mange muligheder, at vi har været nød til at lave en hel hjemmeside dedikeret formålet, hvor du kan læse mere om leje af promillebriller

Unicorn stafetløb – hold konkurrence for voksne, teenagere og børn

Skal det stikke helt af og være så tosset som det overhoved kan være, så er en sjov lille konkurrence på vores unicorns med promillebriller måske lige sagen.

Vi plejer at lave denne aktivitet, hvor det ikke bare gælder om, men man skal også samle små bolde op på vejen frem på banen også lægge dem på plads på vej tilbage. Men lav endelig ikke banen for lang, for det er slet ikke så let, som man lige skulle tro.

Man kan med fordel dele gæsterne op i hold, så det bliver en rigtig sjov team konkurrence.

Unicorns kan lejes i 2 størrelser:

Børnestørrelse: 5-12 år
Voksen størrelse:13+ (fra 150 cm)

Lej Unicorn stafetløb / Unicorn ræs her

Hvad synes folk
[Samlet: 1 Gennemsnit: 5]