polterabend lege for kvinder i 2020

Jeg har samlet lidt sjove polterabend lege, der kan være med til at sætte lidt gang i festen.

Der er nogle enkelte regler, der altid bør gøre sig gældende for en sjov polterabend, hvilket er lidt uskrevne polterabend regler, som nogle desværre har det med at glemme.

 

Her er de uskrevne Polterabend regler:

 • En polterabend bør ikke være ydmygende
 • Man må godt være lidt pinlig dagen efter, men alt med måde
 • Dagen skal have fokus på hygge og det sociale
 • Dagens aktiviteter skal være sjove! – Også at se på
 • Dagen bør være en overraskelse

Nu hvor vi har ridset lidt af de uskrevne regler op for en sjov dag, så har vi ligesom lagt op til, hvad disse polterabend lege kommer til at indeholde. Hvis disse små selskabslege ikke helt er nok i sig selv, så har jeg skrevet et indlæg med nogle af vores populære polterabend idéer og aktiviteter på denne side.

 

 

Polterabend lege med promillebriller

_builder_version="4.14.7" global_colors_info="{}"]

Når det drejer sig om sjove lege til polterabend for både mænd og kvinder, så kommer vi heller ikke uden om promillebrillerne. Vi har set de mest tosset indslag med disse briller og mulighederne for lege er mange.

Man kan bruge primillebrillerne til mange forskellige polterabend selskabslege

Promillebriller gør selv de mest simple lege til lidt af en udfordring, da promillebrillerne for en til, at se dobbelt, miste dybde forståelsen og selv balanceevnen bliver udfordret.

Promillebriller bruges typisk til:

 • Promille stafet og forhindringsløb
 • Ringridning på 3 hjulet cykler
 • Promille hockey
 • Unicorn stafetløb
 • Promille fodbold
 • Staffesparkskonkurrence

Vi sælger og udlejer promillebriller i hele landet og på vores promillebrille side og i kan enten selv hente dem på en af vores mange afdelinger på sjælland eller få dem tilsendt med posten med GLS.

På promillebriller.dk kan du finde mere inspiration til aktiviteter med promillebriller, samt se priser på leje og køb af promillebriller.

[/et_pb_text]

Sumobrydning og stafetløb

Kan man arrangere en polterabend uden stafetløb? 

Sumo-stafetløbet er helt klart kæmpe populært og vi udlejer hvert år mere end 100 sumodragter til stafetter.

Lejer man sumodragter sammen med promillebriller, så kan man både lave brydning, stafet & forhindringsløb med både sumodragter og promillebriller, samt man kan lave små selskabslege med promillebrillerne.

Der findes rigtig mange sjove stafetløb man kan lave, både med promillebriller, sumodragter og unicorns. Vi har lavet et indlæg, hvor du kan se flere sjove stafetløb idéer til jeres polterabend.

Hvad med lege til polterabend med gravide?

 

_builder_version="4.14.7" global_colors_info="{}"]

Promille hockey er en af de de lidt tosset lege til polterabend for både mænd og kvinder, hvor man ser dobbelt også selvom man ikke drikker

Til mange polterabender, er der gravide med eller folk der skal køre og derfor ikke drikker, men derfor kan man altså godt se dobbelt, midste dybdeforståelsen og have en balance som er bedst kendt fra en ordenlig tur på roskilde festival!

Her er der selvfølgelig tale om Promille hockey, hvor man både kan leje bane, stave og promillebriller til.  Det er også muligt at leje det uden den oppustelige bane, hvis man ikke ønsker at have den med i lejen.

Lej Promille hockey her

Bungee Run

 

_builder_version="4.0.6" global_colors_info="{}"]

Bungee Run banen har erstattet bungee jump til mange polterabender. 

Du kender sikkert allerede til Bungee jump enten fordi du har prøvet det eller hørt om andre, der skal igennem dette adrenalinsus af en oplevelse. Knappet så skræmmende er bungee run banen, der dog alligevel giver et lille sus i maven, når snorene trækker en retur på den 10-12 meter lange bungee run bane.

Bungee run banen lægger da også op til kamp, hvor man kan lave en lille polterabend dyst om hvem der kan komme længst frem på banen.

Man kan også bruge den til øl-stafet også kaldet beer run på bungee bane. 

Lej bungee run banen her

Unicorn er en super sjov polterabend stafet, der trender i københavn

Vi har desværre ikke fået lavet en video af denne super sjove polterabend leg endnu, men derfor skal i ikke snydes for, at se denne nye polterabend trend, der er kommet for at blive.’

På nuværende tidspunkt er vi de eneste der udlejer denne sjove aktivitet, men heldigvis så har vi afdelinger i København, Roskilde, Næstved og på Lolland-Falster. Sidder du nu på fyn eller Jylland og tænker øv altså, så er der ingen grund til dette, da det kan sendes med GLS, så i kan bruge unicorns som en del af jeres sjove polterabend lege.

 

Du kan se vores pakkeløsninger med de sjove unicorns her

 

 

Bow Attack er mere populært til polterabend lege for kvinder end Paintball!

I starten havde vi en mistanke om, at denne aktivitet var mest til mænd, men det er helt sikkert blevet gjort til skamme. Vi ser både mænd og kvinder leje denne aktivitet til deres polterabend og de tilbagemeldinger vi har fået fra de kvindelige polterabender er, at de har været vilde med denne aktivitet, for det gjorder jo slet ikke ondt lige som paintball.

 

Se vores bow attack udlejningspakke her

 

 

Wild Wild West Udfordringer til polterabend

Den Mekaniske Rodeotyr Rocky er altid et hit til arrangementer, hvor den skal have en over armen. Den er oplagt til at lave små konkurrncer om, hvem der kan blive siddende på tyren i længst tid.

Man kan selv justere tempo på tyren og hvor rolig eller vild turen skal være. Så skal der være cowboy eller cowgirl tema, så er Rodeotyren Rockey et oplagt valg.

 

Lej tyren her

 

Bumper balls er et hit til polterabend for mænd

Bumper balls er mest kendt for at blive brugt til bumper fodbold, men der er altså mange andre sjove polterabend lege de kan bruges til, hvis man er lidt kreativ.

Vi har haft stor succes med at bruge dem til, at lave legen du måske husker fra skolen “Alle mine Kyllinger kom hjem” og bumper wars, som er alle mod alle, hvor det gælder om, at være den sidste person, der står tilbage.

Bumper balls er nok en af de mest populære polterabend aktiviteter og det er helt sikkert ikke uden grund.

 

Se vores pakkeløsninger med bumper balls her

 

 

Den oppustelige twister er et festligt polterabend indslag

polterabend lege for kvinder i 2020

Når man nu alligevel skal lege til polterabender for kvinder, så gør det jo ikke noget, at aktiviteterne ser lidt festlige ud! – Og det må man sige, at den oppustelige twister gør med sine mange farver.

Nogen af jer kender måske allerede denne aktivitet fra jeres barndom, hvor man holde hænder og fødder på de farver som pilen viser (i dette tilfælde får i 2 terninger med istedet for en dreje skive)

Den oppustelige twister fylder ikke mere end den kan være i et bagagerum i en bil, men den kræver dog lige som så mange af de andre aktiviteter, at man har adgang til strøm.

 

Polterabend lege med balloner

Jeg ved det godt! – Men vi bliver altså bare nød til at starte med “ballon popping”, der er en af de sjove lege til polterabend man kan lave, hvilket alle kan være med på lige meget budget.

 

Hvordan foregår det:

 1. Alle deltagerne får en ballon spændt rundt om livet i en snor
 2. Deltagerne deles op i hold
 3. Første deltager på hvert hold stiller sig ca 10 meter foran dem hun er på hold med
 4. Deltager nummer 2 løber ud og skal nu prøve at springe ballonen med sin krop
 5. Når ballonen springer løber personen, der fik sprunget sin ballon tilbage til holdet og næste deltager løber frem
 6. Dette forsætter til alle har fået sprunget deres ballon.
 7. Holdet der først har sprunget alle balloner vinder

På videoen højere oppe ses det, hvordan man leger ballon legen.

 

Det eneste det kræver at lave denne leg er:

 • Snor
 • balloner
 • saks

Stafetløb for voksne

Bungee Run

polterabend konkurrence lege med bungee run bane

Bow Attack

Bow Attack
Hvad synes folk
[Samlet: 6 Gennemsnit: 5]