Vælg en side
sjove fodbold lege med bumper balls

Hvis man skal lave sjove fodboldlege, hvor det gerne må være lidt tosset, så er du helt sikkert kommet til det rette sted.

Her kommer vi nemlig med nogle helt tosset fodboldlege og øvelser, der vender op og ned på, hvem der er bedst til fodbold!

På denne liste, der finder du sjove straffesparkskonkurrencer med et twist, til bumper fodbold og ikke mindst Sumo fodbold. Det stikker helt af med disse fodbold lege og aktiviteter. Flere af disse aktiviteter er blevet afprøvet på Lyngby stadion, som halvlej show under superliga kampende.

Skal fodboldholdets bødekassefest have lidt ekstra knald på, så har vi lavet nogle sjove bødekassefest pakker her

Straffesparkskonkurrence med promillebriller er en sjov opvarmningsøvelser til fodbold

Det kan være svært at score mål, hvis der står en god målmand klar over for en, men det bliver altså endnu svære, hvis man er blevet udstyret med et sæt promillebriller, der får en til, at se dobbelt og miste dybdeforståelsen.

Som det kan ses her i videoen, så stikker denne øvelse en smule af og det er super sjov at se på som tilskuer.

Man kan også leje 10 promillebriller og spille indendørs fodbold med promillebriller på.

Lej eller køb promillebriller her

Bumper fodbold gør fodbold træningen sjovere

Fodbold træningen behøver ikke altid at være alvorlig, der skal også være plads til sjov og her kommer Bumper fodbold ind i billedet. Det er nok den vildeste form for fodbold man kan komme til og spille og den er da også super populære.

Der er lavet et utal af youtube videoer med bumper fodbold herhjemme og heldigvis er det også muligt at køb bumper balls i top kvalitet herhjemme igennem Shop Eventudstyr herhjemme eller måske bare leje bumper balls igennem os til ens arrangement.

Bumper foldbold er også en af de mere populære polterabend lege, hvilket vi får bekræftet år efter år når folk har lejet bumper balls.

Fodbold i sumodragter

Fodboldlege med sumodragter

Det bliver bare ikke mere tilskuervenligt end at se 6 eller 10 personer spille fodbold i de sjove sumodragter. Sumodragterne er en gammel klassiker i eventbranchen, men over de seneste 5 år er det også blevet populært at spille fodbold i disse kæmpe klodset dragter, der gør taklinger meget svære end normalt.

Hvis man virkelig gerne vil have at en Sumo fodbold turneringen skal stikke helt af, så kan man tilsætte promillebriller også giver spillet overhoved ikke mening længere.

Lej sumofodbold her

Sjove fodbold dribleøvelser med promillebriller på

Promillebriller

Man glemmer lidt, hvordan det var, at lave dribleøvelser første gang man skulle prøve dem. Men nu har du muligheden for, at fumle med bolden igen, som var det første gang du spillede fodbold. For hvis du ikke mener, at dribleøvelser er en udfordring, så bare vent til du har promillebriller på.

Lej eller køb promillebriller her

Har du sjove idéer til fodbold lege med promillebriller?

Har du nogle sjove forslag til fodbold lege, man kan lave med promillebriller på? så smid endelig en kommentar herunder, da vi altid er åbne for inspiration når det kommer til sjove lege.

Se alle vores aktiviteter her

Leder du efter sjove aktiviteter til dit arrangement, så se listen over vores aktiviteter her, som du kan leje til dit næste arrangement

Hvad synes folk
[Samlet: 1 Gennemsnit: 5]