Konfirmationsfesten er i de fleste tilfælde, den første store fest for konfirmanden – Altså ud fra hvad de kommer til at kunne huske tilbage på, da de fleste ikke kan huske deres dåb, med mindre de er døbt sent. Så derfor skal der da også en masse sjov underholdning til konfirmationen, så festen bliver mindeværdig.

I dette indlæg vil du finde en masse sjove indslag, der kan bruges til en konfirmationsfest, der skal være lidt udover det normale. Så leder du efter underholdning til konfirmationen i særklasse, så er du kommet til det rette sted.

Sjov med rodeotyren Rocky

Hvis man virkelig gerne vil have en Fed Konfirmation med sjove og anderledes aktiviteter, så er den mekaniske rodeotyr Rocky måske lige sagen. Man skal dog være lidt hurtigt ude, hvis man gerne vil sikre sig, at kunne leje denne tyr, da det er en af de mest populære Rodeotyre i Danmark på grund af dens gennemførte design.

Ikke nok med at faldpuden er designet som en Fold, så har den også lysende røde øjne, hvilket giver et gennemført look.

Læs mere om at leje Rodeotyren Rocky til konfirmationen her

Sjov med Promillebriller til konfirmationen

Promillebriller

Når det kommer til at lave sjov underholdning til en konfirmation, så vinder promillebrillerne med længder. Hvert år udlejer vi hundredevis af promillebriller ud til konfirmationer rundt om i landet.

Hvad er promillebriller?
Promillebrillerne minder om skibriller i designet, men her stopper sammenligningen mellem de to briller også. For promillebrillerne for dig til, at se dobbelt, miste dybdeforståelsen og ikke nok med det, så kommer balancen også på overarbejde, pga synet bliver manipuleret til at snyde hjernen.

Promillebrillerne kan bruges til en række sjove indslag til konfirmationen og bliver især brugt til sjove stafetter, der sætter grænser. Der er dog stor forskel på komforten af promillebriller, hvilket er grunden til, at vi kun køre med den mest komfortable model at have på.

Populære aktiviteter med promillebriller:

  • Promille stafetløb
  • Promille forhindringsløb
  • Straffesparks konkurrence
  • Promille-hockey
  • Promille Unicorn stafetløb
  • Promille Sumo-stafetløb
  • Promille team builind øvelser

Lej eller køb promillebriller her

Idé til konfirmation med heste tema

Vores unicorn stafetløb er super populært både til hestepigers konfirmation men også til brug til arrangementer på rideskoler og ikke mindst til polterabender

Når man lejer unicorns hos os, så sender vi dem med GLS til den nærmeste pakkeshop, hvor man kan hente flyttekassen med unicorns. Der følger måde blæser (220v) og promillebriller med når man lejer unicons, så det er virkelig med til at gøre stafetten ekstra sjov.

Læs mere om at leje unicorns her

Bungee Run til nonfirmations underholdning

Hvis man gerne vil have en lidt anderledes konfirmation, hvor der skal være sjove aktiviteter til konfirmationen, så finder man nok ikke meget, der er lige så opsigtsvækkende, som den 10-12 meter lange bungee run bane.

Det er let selv at sætte banen op, men hvis man ønsker det, så kan vi også stille banen op for jer.

Læs mere om at leje en bungee run bane til konfirmationen eller nonfirmationen her

Anderledes Fodbold tema til Konfirmation

Vi er jo en fodbold nation og især i konfirmationsalderen fylder fodbold meget, så hvorfor ikke lave et gennemført konfirmationsfodbold tema, hvor der skal spilles en ordentlig omgang bumper fodbold?

Når man lejer bumper balls til bumper fodbold, så kan man selv vælge ønsket antal og hente dem på en af vores mange lokal afdelinger. Bor man lidt uheldigt og ikke i nærheden af en af vores afdelinger, så kan vi sende dem med GLS til hele landet.

Vi har også lavet nogle fede Blå mandag pakker, hvor hele klassen kan give den gas i blandt andet bumper balls. Dermed kan man holde den vildeste Blå mandag for klassen uden at skulle være for tæt på en masse andre klasser og risikere smitte og dyre transporter. Læs mere om vores blå mandag pakker her

Læs mere om bumper fodbold her

Vores Top Anbefalinger til Konfirmationer:

Her under finder du nogle af vores top anbefalinger til konfirmation:

Gave idéer til drenge: der er Army Tags halskæder populære, samt promillebriller trender virkelig som konfirmationsgave idéer i år

Gave idéer til piger: her trender Armbånd m. graveringsplade & rød hjerte vedhæng

Sjove indslag: Se alle forslag til konfirmationsindslag her

Hvad synes folk
[Samlet: 2 Gennemsnit: 5]