Aktiviteter i Roskilde

Delta Fun Roskilde

Roskilde Festudlejning

Se vores udvalg af hoppeborge og oppustelige aktiviteter vi udlejer fra vores afdeling på møllehusvej i Roskilde. Der er hoppeborge i forskellige størrelser og design. Der er også oppustelige aktiviteter, hvor de voksne kan lege med.

Bumper balls eller Bumper fodbold er helt klart blevet et kæmpe hit til arrangementer i Roskilde, især til polterabender, fødselsdage og ikke mindst firma arrangementer. 

Firmaarrangement med sjove aktiviteter

Leder du efter en sjov og lidt anderledes aktivitet til festen i Roskilde eller omegn. Så kan promillebriller bruges til små skøre indslag til festen. Promillebriller får dig til at se dobbelt, miste dybdeforståelsen og det på virker også balancen. De kan bruges til mange forskellige aktiviteter og det er kun fantasien der sætter grænser.

Udlejning af sjove aktiviteter i Roskilde

Sjove Aktiviteter i Roskilde

Roskilde byder på en masse spændende og smukke oplevelser for sine 51.262 indbyggere (2020) og de turrister der besøger byen! 

– Og når det kommer til sjove aktiviteter i Roskilde, så har vi et kæmpe udvalg, der kan være med til at gøre festerne lidt sjovere. 

Vi har igennem de senere år udlejet sjove aktiviteter i roskilde til alle typer fester, lige fra polterabender, firmafester og ikke mindst Hoppeborge til børnefødselsdage

Det er ikke uden grund at vores motto er, at “Vi tager sjov alvorligt!” for det gør vi. Vi sætter virkelig en ære i, at råde og vejlede og kunne være med til at supplere de lokale arrangementer med små sjove indslag.

 

Fødselsdage i Roskilde

Er du igang med, at planlægge en fødselsdag og vil du gerne give folk en oplevelse de længe vil snakke om. Så kan du finde inspiration til fødselsdagen her. Vi både udlejer og sælger aktiviteter og udstyr, der gør fester lidt sjovere.

Børnefødselsdag 

Børnefødselsdage må gerne være magiske, hvilket de kan blive på mange måder. Her kan både Slush ice, hoppeborge, Bumper fodbold eller måske lidt sjov til temafesterne være med til, at gøre fødselsdagen til noget helt specielt. Se vores indlæg fyldt med inspiration til børnefødselsdage i Roskilde her.

Voksenfødseldag 

Det er ikke kun børnefødselsdage, hvor man kan lave sjov og ballade. Det kan man nemlig også til voksenfødselsdage uden børn. Vi har en langrække sjove aktiviteter til de voksne lige fra Sumodragter, Bungee Run baner, Promillebriller til de super populære Bumper balls.

Find inspiration her

Familiefest og familiefødselsdage

Når hele familien skal samles, så skal man da næsten finde på nogle små sjove indslag for hele familien og måske lidt ekstra sjov for ungerne også. Vi har derop lavet et indlæg med inspiration til familiefester, hvor man rigtig kan komme til at give den gas

Polterabend i Roskilde

Skal i afholde polterabend i Roskilde eller omegn, så er der mange praktiske ting man lige bør sætte sig ind i for, at få den bedst mulige oplevelse.

Vi har derfor lavet et helt indlæg, hvor vi forklare lidt om mulighederne for, at afholde en helt unik polterabend, samt nogle fede tilbudspakker på polterabend aktiviteter, der kan bruges i Roskilde. 

Der er både mulighed for, at leje aktiviteterne for 24 timer eller få en eventmanager ud med aktiviteterne og give jer en fed oplevelse. 

Er du usikker på, hvor i skal afholde jeres Polterabend henne i Roskilde eller, hvilke muligheder der er, når det kommer til at prøve sjove aktiviteter, så se mulighederne her.

Pakke tilbud:

Blå Mandag i Roskilde

Er du klar til den vildeste Blå Mandag i Roskilde?

Vi har i Samarbejde med Fed Konfirmation lavet nogle vilde Blå Mandag tilbud, hvor der virkelig er mange sjove aktiviteter.

Det bedste af det hele er, at i ikke behøver at bestille en dyr bus, da vi kommer ud til jer med aktiviteterne. 

\

7 Fede aktiviteter at vælge mellem

\

Vælg Action, Fun eller Hygge event

\

Priser: 100 - 300 kroner pr konfirmand

\

Blå Mandag pakkerne er med eller uden instruktør (efter ønske)

sjove aktiviteter til voksne

Delta Fun Roskilde

Delta Fun Roskilde

Møllehusvej 113
4000 Roskilde

Få gode tilbud på Mail

Gå ikke glip af konkurrencer, vilde festtilbud med op til 50% rabat og seneste nyt Fra Delta Fun

Følg os

Følg os på Facebook og Youtube