Rodeotyr udlejning på Sjælland i 2022 – Rodeotyren Rocky

Nu har du muligheden for, at skabe en fest, som gæsterne altid vil huske, ved at leje rodeotyren Rocky, til din fest på Sjælland, Lolland eller Falster.

Hvis du virkelig gerne vil leje en Rodeotyr, hvor der er gjort noget ud af detaljerne, så er det helt klart Rodeotyren Rocky du skal leje. Ikke nok med, at der er rødt lys i øjnene når Rocky rocker der ud af, men selve faldmåtten er også designet som en fold, så man får et helt Western / Country stemning til festen. Skal der være Cowboy temafest, så lad der være cowboyfest!

Lej en rodeotyr sjælland

Hvad koster det at leje en rodeotyr?

Leje af rodeotyr på sjælland pris

Der findes 2 typer rodeotyre, den mekaniske og den oppustelige junior rodeotyr, og priserne afhænger af hvilken Rodeotyrstype du gerne vil leje

Det koster 4.000 kroner, at leje en mekanisk rodeotyr for 24 timers leje ex. levering og opsætning. Man kan også leje den mekaniske tyr to døgn for 6.000 kroner eller en uge for 10.000 kroner inkl. moms. Det er også muligt, at leje en oppustelig junior rodeotyr for 1500 kroner pr døgn.

Rodeotyr typePris ved 24 timers leje (Hent selv pris)WeekendslejeMandag til fredag
Mekanisk rodeotyr4.000 kr. inkl moms6.000 kr. 10.000 kr.
Oppustelig Junior rodeotyr1.500 kr. inkl moms500 – 1.500 kr.500 kroner pr ekstra dag
Du kan enten hente Rodeotyren selv, eller betale for levering & afhentning inkl. opstilling og nedtagning mod betaling. Ring eller skriv for pris.

Spar 25% på leje af Rodeotyren

Dette tilbud gælder kun til private lejere!

Lej Rodeotyren Rocky på en Tirsdag eller onsdag og spar 1.000 kroner på den normale lejepris.

Kan den mekaniske rodeotyr bruges til både børn & voksne?

Den mekaniske tyr er har 3 hastigheder, så den passer både til børn, unge og voksne. Sætter man den i laveste position, så passer den til børn fra 6 år og op efter.

Kan en rodeotyr bruges både inde og ude?

Både den mekaniske rodeotyr og den oppustelige rodeotyr kan benyttes både ude og indedørs, så længe der er de rette forhold, når det kommer til plads og ikke mindst vejret.

Hvor kan man leje en mekanisk rodeotyr?

Hos Delta Fun kan man leje både Mekaniske Rodeotyre og oppustelige Rodeotyre på Sjælland. Der er mulighed for, at afhente dem på en af følgende afdelinger eller få dem leveret lige til døren.

  • København NV (Hent selv eller leveret)
  • Nordsjælland (Levering)
  • Roskilde (Levering)
  • Slagelse (Levering)
  • Næstved (Levering)
  • Køge (Levering)
  • Greve og Grevestrand (Levering)
  • Falster (Hent selv eller levering)
  • Lolland (Hent selv eller levering)Mekanisk Rodeotyr Hent selv:
Den mekaniske tyr kan afhentes i København på Sjælland, Grænge på Lolland eller Væggerløse på Falster.

Mekanisk Rodeotyr levering:

Når du lejer den mekaniske tyr på sjælland, så kan du få den leveret lige til døren lige meget om du bor i København, Roskilde, Slagelse, Køge eller Vordingborg. Med andre ord vi køre ud på hele Sjælland og levere og opstiller rodeotyren som du har lejet igennem Delta Fun.

Pris på levering afhænger af dato for arrangementet og lokationen. Så ring til os for pris.Hvilke typer arrangementer passer en Rodeotyr til?

Der er flere og flere der gør op med den klassiske suppe,steg og is til deres konfirmation og vi ser også flere og flere begynder at søge sjove aktiviteter, men kan lave sammen som familie den dag. Her er både Sumodragterpromillebriller og rodeotyren et kæmpe hit.

Er man til en lidt mere traditionel konfirmation, så kunne rodeotyren bruges som et sjovt indslag enten til receptionen i starten af fester eller inden desserten. Man kan vel kalde det en lille manddomstest.

Blå mandag også omtalt som 2. dagen, der er det blevet en tradition, at man som klasse tager ud og får en masse oplevelser. Men siden Corona kom til Danmark er der flere og flere blå mandage, der ønsker at leje aktiviteter, som man kan lave lokalt for at undgå smitten og her kommer Rodeotyren Rocky altså ind i billede. Man kan leje rodeotyren Rocky til sin blå mandag enten for et døgn eller et par timer med event manager. Det er også muligt, at lave en skræddersyet pakke med Rodeotyr, Bumper balls, bungee run eller andre sjove aktiviteter. Kontakt os for pris på en pakke løsning.

Skal du afholde en fødselsdag, hvor den skal have lidt ekstra gas, så er rodeotyren et helt show i sig selv.

Her kan man lave små turneringer om, hvem der kan blive siddende længst på den lejet rodeotyr.

Man kan leje rodeotyren enten med event manager i 2 timer eller leje den i 24 timer, hvor man selv står for styring af rodeotyren.

Man kan leje en rodeotyr til ens firma julefrokost, hvor man enten lejer den for 24 timer og selv står for aktiviteten eller man kan få en eventmanager med ud, der styre showet i 2-4 timer alt efter ønske. prisen ligger typisk mellem 4.000 til 6.000 kroner.

Vi laver tilpasset løsninger til firma julefrokoster, hvor den lige skal have lidt ekstra gas.

Hvordan foregå lejen af rodeotyren?

Når du lejer en rodeotyr til din fest, så har du måde mulighed for selv at afhente den eller få den leveret lige til døren mod betaling.

Hent selv Dagsleje af den mekaniske tyr:

Hvis du selv afhenter rodeotyren og har lejet den til et event om lørdagen, så vil du kunne afhente rodeotyren fredag aften, så den kan være klar allerede fra morgenstunden.

Hent selv weekendsleje af den mekaniske tyr:

når du lejer rodeotyren for en weekend, så vil du kunne afhente den allerede fredag morgen og levere den tilbage igen mandag.

5 dages leje fx mandag til og med fredag:
Skal du leje turen til fx en skole arrangement og dermed bruge turen fra mandag til fredag. fx i forbindelse med en tema uge, så planlægger vi sammen vilkår og udlevering, så det passer ind i arrangementet der skal afholdes. Typisk er levering, hjælp til opstilling inkluderet i prisen, Hvis arrangementet finder sted på Lolland, Falster, sydsjælland eller nær København NV, Næstved eller Roskilde.

Hvad synes folk
[Samlet: 3 Gennemsnit: 4.7]