Vælg en side

Polterabend aktiviteter for mænd & kvinder i 2020

Delta Fun Festudlejning

Idéer til polterabend i 2020

Er du med til at planlægge en polterabend på Sjælland, så bør du se disse aktuelle tilbud fra vores lokal afdelinger rundt om på Sjælland. Vi har afdelinger i København, Roskilde, Næstved og på Amager.

polterabend lege for kvinder i 2020

Vi er hvert år med til at afvikle en masse polterabender og bødekasse fester på fyn og her er det især vores 4 i 1 pakke tilbud, der er et hit samt, vores GLS pakkeshop pakker der er populære. Se de aktuelle tilbud til en frisk polterabend på fyn.

Jylland er et stort sted at dække, men med vores mobile polterabend løsninger, der kan sendes rundt med GLS og Postnord, kan vi nu klare polterabend fra Kruså til Skagen. Så lige meget hvor i skal afholde polterabend i Jylland, så se disse polterabend pakkeshop tilbud.

Vi afvikler hvert år et stort antal polterabender og bødekassefester på Falster og her må man sige vi er på hjemmebane, Delta Fun fik sin start på Falster og har siden da spredt sig med vores polterabend tiltag til resten af Danmark. Se de mange tilbud til polterabender på Falster her.

polterabend ideer til mænd - Bumper ball turnering

Vi har ikke mindre end 2 steder, hvor man enten selv kan afhente sine polterabendpakker på Lolland, samt man kan få det leveret lige til døren. Så når det kommer til at afvikle et polterabend event på Lolland, så bliver det bare ikke lettere end med Delta Fun.

Skulle det forholde sig sådan, at du bor i et yderområde, hvor der ikke er mange polterabend tilbud, så frygt ej! – Vi har nemlig nogle pakkeløsninger vi kan sende med GLS til hele Danmark, så jeres polterabend arrangement, virkelig kan bliver fyldt med sjove stafetter og tosset indslag.

Polterabend aktiviteter i hele Danmark!

Polterabend aktiviteter nær dig

Er du på udkig efter sjove polterabend aktiviteter nær dig, så er du kommet til det helt rette sted. Udover vi har en masse små lokal afdelinger rundt om i Danmark, hvor man kan komme og afhente aktiviteterne, så tilbyder vi også at køre ud med aktiviteterne eller at sende dem med enten GLS eller Postnord.

Det koster typisk mellem 600 -1500 kroner pr deltager til en polterabend, så derfor er det også vigtig, at man får planlagt polterabenden, så man får alle mest for sine penge! – Og det er især her vi kommer ind i billede. For vi tilbyder nemlig pakkeløsninger med flere aktiviteter til polterabender, så man ikke behøver at køre rundt fra sted til sted og bruge en masse penge på transport.

Vi er yderst konkurrence dygtige med vores priser på Polterabend aktiviteter, for ikke at snakke om vores ret vilde rabatløsninger, når man laver en hel pakkeløsning, hvor man kan spare mellem 10-40%.

 

Polterabend i 2020 under Corona

Der kan ikke herske tvivl om, at der er lidt flere tanker man skal gøre sig, når man planlægger polterabend i 2020 på grund af Corona, hvilket vi er fuldt ud opmærksomme på og har lavet en række tiltag, der gerne skulle give jer bedre omstændigheder til at planlægge en polterabend under.

Først og fremmest holder vi os hele tiden orienteret om, hvad seneste udmeldinder er fra Sundhedsstyrelsen og hvad deres anbefaler og krav er, hvor vi opfordre dig om at holde dig opdateret med de seneste meldinger.

 

Hvad koster en polterabend?

En polterabend koster typisk imellem 600-1500 kroner pr deltager alt inklusivt. De fleste polterabender booker aktiviteter for et sted mellem 1.000 kroner og op til 4.500 kroner, hvor vi har tilpasset en masse forskellige polterabend tilbud, hvor i kan spare mellem 10-50%.

Hvordan booker man aktiviteter til en Polterabend?

Du sender os blot en forespørgsel på den eller de aktiviteter du gerne vil leje og høre om det er ledigt på den ønskede dato. Dernæst vil en af vores erfarende event managers kontakte dig og aftale nærmere.

Hvad gør du i tilfælde af polterabend ikke kan blive afholdt pga Corona?

Da vi godt ved, at COVID19 kan komme i vejen for afvikling af jeres polterabend har vi derfor lavet nogle specielle betingelser i denne forbindelse, der sikre at i kan flytte arrangementet til anden ønsket dato og dermed ikke gå glip af en sjov dag for den kommende brud eller gom. Det er muligt at rykke datoen helt op til 2 år frem.

Skal man hente selv?

Det kan man godt, men vi tilbyder også at bringe det ud!

Det er ikke alle der bor lige i nærheden af en af vores mange lokalafdelinger, hvilket også er grunden til, at vi tilbyder at brinde det ud eller sende aktiviteterne med GLS eller Postnord.

Det koster typisk mellem 120 kroner og op til 1.000 kroner at få leveret de fleste aktiviteter ud. Pakkeløsninger eller vores store aktiviteter kan godt koste en smule mere alt efter hvor i landet du ønsker at bruge udstyret, men send os en forespørgsel, så finder vi en god pris frem til dig.

Delta Fun Afdelinger:

København NV

Amager

Odense

Roskilde

Næstved

Lolland

Falster

Dropzoner nær dig

 

Få gode tilbud på Mail

Gå ikke glip af konkurrencer, vilde festtilbud med op til 50% rabat og seneste nyt Fra Delta Fun

Følg os

Følg os på Facebook og Youtube