I dette indlæg vil jeg byde ind med lidt polterabend forslag, man kan kaste sig ud i til en lidt anderledes polterabend, men jeg vil også gennemgå et par klassikere, som jeg mener stadigvæk har en høj underholdningsværdi.

Jeg vil ikke gennemgå de lidt gamle travere go-cart, paintball og bowling, hvilket jeg er sikker på de fleste af jer allerede er bekendt med.

Polterabend i luksus sommerhus

Der er mange der ikke er klar over det, Men man kan virkelig leje luksus sommerhuse billigt uden for sæsonen. Hvilket jeg ser flere og flere benytte sig af til alt fra polterabender til konfirmationer. Vi snakker om helt ned til 4.500 kroner for en hel uge, dermed ikke sagt at man skal feste så meget igennem, men det giver mulighed for at kunne planlægge og klargøre til arrangementet.

En af fordelene ved et sommerhus er også, at man kan lave en masse aktiviteter på stedet uden at skulle køre fra sted til sted, for ikke at tale om, at det et sted at sove brænderten ud.

Case på polterabend i et sommerhus:

Er man 10-20 personer, der går sammen om at leje et sommerhus, vil man typisk kunne klare både leje af sommerhus, mad og drikkelse for ca. 800 kroner pr deltager.

Skal det kydres lidt op med lidt indlejet aktiviteter til blandt andet Sjove stafetløb, en lejet bungee run bane eller en omgang bumper balls og sumodragter, så lander man på en ca pris på 1.000 – 1.500 kroner pr deltager.

 

 

Cocktailkursus med fri bar

firma event med cocktail kursus

 

Et cocktailkursus er en rigtig hyggelig og sjov måde, at starte dagen på til en lidt utraditionel polterabend. Her lære både redskaber at kende, samt hvordan man opbygger en rigtig lækker cocktail. Bartenderen tager jer med ind i en verden fyldt med smagsoplevelser og giver jer alle de hemmelige tips og tricks til, hvordan man få den helt rette smag frem i cocktailen. 

Man kan både booke et mobilt cocktailkursus med eller uden fri bar og cocktailbartenderen kommer hjem til jer eller på ønsket lokation og stiller op, så festen rigtig kan begynde. 

Jeg har tidligere beskevet, hvordan et mobilt cocktail kursus foregår og hvad det koster i dette indlæg om cocktailkursus til polterabend, hvor du kan læse mere og se aktuelle tilbud.

 

Stafetløb og andet sjov til polterabend med Promillebriller 

Lige meget hvor stort et budget man har til en polterabend, så kan man altid presset et sæt promillebriller ind i programmet. Promillebriller kan lejes for 100-150 kroner stykket og kan bruges til en masse små sjove aktiviteter.

Når jeg er ude og stå for aktiviteter til en polterabend, så har jeg stort set altid promillebrillerne, især til de små stafetløb jeg laver med unicorns og sumodragter. Brillerne gør sådan at man ser dobbelt, man mister dybdeforståelsen og ikke nok med det, så påvirker det også ens balance.

Her er en lille liste af forslag til, hvad i kan bruge promillebriller til:

  • Stafetløb
  • Straffesparks konkurrence
  • Promille Hockey
  • Promille Fodbold
  • Gribe og kaste øvelser
  • Gå lige på stregen
  • Forhindringsløb
  • Klodsmajor / Byg et tårn

Polterabend på dybt vand

Sjove stafetløb

firmafest 2020 aktivitet

Annonce:

Hvad synes folk
[Samlet: 5 Gennemsnit: 5]

Sidst opdateret d.