Det kan være svært at planlægge en polterabend under disse corona (COVID-19) tider.

I dette indlæg, der vil jeg komme med forslag til nogle sjove aktiviteter, i kan lave til en sjov polterabend under coronaen, så med andre ord, der bliver taget højde for afstand imellem deltagerne.

Når du har læst dette indlæg, så vil du ikke blot have en masse idéer til, hvad i kan lave til jeres polterabend, selv om der er corona i omløb! – Du vil også modtaget et kæmpe pakketilbud, der virkelig kan sætte knald på festen.

Polterabend Corona tilbud (24 timers leje):

10 Promillebriller
10 Bow attack hjelme
10 bow attack buer
10 pile med skumhoved
10 Bumper balls
1 pumpe til bumper balls (til alm stikkontakt)
2 Unicorn hoppers
1 pumpe til unicorn

Lejepris for 24 timer: 4.200 kroner

Straffesparkskonkurrence med promillebriller

Straffesparkskonkurrencen med promillebriller er svære end man lige regner med, når man ser flere bolde og har svært ved, at dømme hvor langt der er hen til bolden.

For at man ikke skal smitte hinanden med promillebrillerne, så kan man leje en briller til hver person. Hvilket koster ca. 100 kroner pr person at leje. Man kan også lave andre små sjove lege med promillebriller, så man får mere ud af det.

Delta Promillebriller er blandt de kraftigste på marked, hvilke gør det ekstra svært, men på samme tid er brillen også den mest behagelige at have på. Du kan leje eller købe promillebriller her

Bumper fodbold turnering

Heldigvis er de super populære bumper balls en aktivitet, der stadigvæk er i spil til polterabender. De er nærmest skabt til, at man holder den anbefalet afstand, som der er meldt ud pga. Corona, da de er 1.55 cm.

Dog anbefaler vi en bumper ball pr deltager eller at man spritter dem godt af inden næste person skal prøve dem.

Corona har ikke mange chancer for at smitte under denne polterabend aktivitet

Bow attack er en super sjov aktivitet, hvor man ikke bare holder afstand, men man har også masker på, det eneste denne aktivitet måske lige mangler er hansker.

Bow attack kan laves på grønne områder, gymnastiksal og selv et lager og forhindringer kan være næsten hvad som helst. Bow attack kan lejes her

Unicorn race

Unicorn race er et staffetløb, hvor det dog kræver at man lige finder et par handsker frem. Denne aktivitet er meget svære end man lige regner med, især hvis man krydre den op med promillebriller og ting, der skal opsamles på ruten.

Unicorn udstyr kan lejes her

Sumo-promille-Stafetløb

Sumo-Promille-stafet er en af vores klassiske polterabend aktviteter. Vi udlejer normalt 2 sumodragter og 2 promillebriller, men i disse tider er det nok smartere med en dragt og en brille pr person, sådan at der er mindre corona smitte risiko.

Heldigvis, så har vi flere pakkeløsninger med op til 10 sumodragter.

Find polterabend tilbud nær dig

Udover at vi kan sende dig et tilbud på de aktiviteter du har interesse i, så kan du også finde mere inspiration på vores polterabend side, hvor der er er en masse sjove aktiviteter at vælge imellem

Send os en forespørgsel og få 3 uforpligtende tilbud på aktiviteter til jeres polterabend under disse corona tider.

Du skal bare sende os, hvor i landet, hvilken dato og de aktiviteter, der især har jeres interesse, så opretter vi 3 super tilbud til jer, som i så kan vurderer om det er noget for jer.

Hvilken aktivitet?
Hvor i landet?
Hvilken dato?
Hvad synes folk
[Samlet: 3 Gennemsnit: 5]