Idéer til polterabend aktiviteter i Roskilde

Hvis du leder efter polterabend aktiviteter i Roskilde og omegn, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi lever og ånder for, at gøre netop din/jeres dag til dagen der aldrig vil blive glemt.

Om du er til Kamikaze Bow Attack hvor sved er uundgåeligt, Sumo brydning hvor du med lidt snilde kan lave sumo kast eller du ønsker at lære hvordan man laver cocktails som Tom Cruise, men fra en professionel bartender. Sagt på en anden måde, så har vi alt fra det stille og rolige til det mere ekstreme og vi får ofte nyt udstyr hjem der kan hjælpe med at gøre det hele endnu sjovere.

Vores lokale afdeling i Roskilde vil elske at give jer den bedste oplevelse på dagen og da vi har haft enormt mange udlejninger, så ved vi derfor med stor sandsynlighed hvad du skal bruge for, at holde den ultimative polterabend for gommen eller bruden.

Vi har valgt at lave en oversigt over de polterabend aktiviteter vi har mest ude i området, samt lavet nogle pakker der gør det nemmere for dig at bestille det helt rigtige. Hvis vi skulle have ramt forkert i forhold til dig med de pakker vi tilbyder, så kan det selvfølgelig lade sig gøre, at sammensætte sin helt egen polterabend pakke, som vi gerne hjælper med enten telefonisk eller via email.

Her er vores liste over de mest populære polterabend aktiviteter i Roskilde

Men hvor kan man så lige holde sådan en polterabend i Roskilde?

Roskilde er en dejlig by med rigtige mange grønne områder. Derfor bliver det ikke svært at finde et sted du kan afholde denne polterabend. På denne liste over oplagte udendørs steder lavet af Roskilde Kommune kan du finde alle stederne. Bemærk, at hvis du skal bruge et af disse steder, at det kræves, at du har søgt tilladelse hos Roskilde Kommune helst minimum 14 dage før du skal bruge, så de kan nå at gennemgå ønsket om brugen af det grønne område.

Som alternativ kan du også leje en sportshal eller nogle af de større forsamlingshuse som har en stor gildesal. De fleste sportshaller kan lejes for omkring de 350 kroner i timen og forsamlingshuse ligger som regel på 800-1500 kr for en hel dag. Fordelen ved disse er jo selvfølgelig, at vejret engang i mellem har det med at være mod os her i Danmark, så du er sikret, at du kan bruge aktiviteterne uanset vejrforholdene.

Hvad er de mest populære polterabend aktiviteter for kvinder i Roskilde?

Vi har mange populære polterabend aktiviteter for kvinder, men skal vi lave et udpluk af de allermest anvendte aktiviteter, så er det uden tvivl vores “Polterabend stafet”, som i korte træk går ud på, at man først starter med vores Unicorn Hoppers hvor man bliver iført promillebriller og efter man er færdig med den omgang, så fortsætter man i vores sumodragter som selvfølgelig også bruges med promillebrillerne.

Husk, at når du lejer hos os, så har du muligheden for at have vores aktiviteter i op til 24 timer ud fra standard lejen, men der er selvfølgelig mulighed for at forlænge udlejningen efter jeres behov.

Derudover har vi lavet en meget mere beskrivende side polterabend idéer, hvor du kan søge inspiration med andre aktiviteter samt læse meget mere om polterabend stafetten.

Der er et eller andet med kvinder og twister spillet. Når twisteren kommer på banen så kommer kvinderne flyvende og er straks godt i gang med at lave den vildeste kluddermor på den. Den bringer altid et godt grin frem, når den ene efter den anden vælter rundt, men ikke nok med twister spillet er svært og udholdenheds krævende i sig selv, så er denne oppustelig hvilket gør det hele meget sjovere og ikke mindst sværere.

Noget af det allermest populære på nuværende tidspunkt er vores mobile cocktailkursus. Da vi fik det på vores aktivitetsliste forventede vi, at det primært var firmafester der var interesseret, men kvinderne tog det til sig i et snuptag. For hvad er bedre end at lave sine egne lækre cocktails og drikke dem bagefter? Og lavet på en sjov og underholdende måde.

Polterabend pakkeløsninger til kvinder:

Her er et par forslag til polterabend pakkeløsninger for kvinder, men det er også muligt at sammensætte sin egen pakke til en super polterabend. Prisen er for 24 timers leje af udstyret og kan afhentes på vores afdeling i Roskilde NV, København NV eller Amager. Vi leverer også ud efter aftale. Ring for pris på 53 34 34 76

Og hvad så med populære polterabend aktiviteter for mænd i Roskilde?

Når det kommer til polterabend aktiviteter for Mænd, så er overskriften uden tvivl adrenalin rus. Gommen skal udfordres på alle leder og kanter og det kan næsten ikke blive vildt nok. Har vi ret? Derfor er der heller ingen tvivl om, at de mest brugte polterabend aktiviteter til mænd er Bow Combat, som ofte spilles som alle mod alle, men kan også let laves som en hold leg.

Så er der Bumper Balls som man jo bruger til at spille fodbold i. Men i stedet for traditionel fodbold, så kan det næsten ikke blive vildt nok, da man er godt beskyttet i denne kæmpe oppustelige donut agtige bold. Det røde kort er ikke opfundet i denne sport, så jo vildere du kan takle din modtstander jo bedre!

Bungee Run banen sætter også gang i festen. Konkurrer mod din modstander i at løbe længst, sætte velkropuden i midten af banen og gør dig parat til at få en flyvetur uden lige, når elastiksnoren ikke længere er på din side. Jo længere du kommer på banen jo vildere en flyvetur risikerer du at få.

Polterabend pakkeløsninger til mænd:

Her er et par forslag til polterabend pakkeløsninger for mænd, men det er også muligt at sammensætte sin egen pakke til en super polterabend. Prisen er for 24 timers leje af udstyret og kan afhentes på vores afdeling i Roskilde NV, København NV eller Amager. Vi leverer også ud efter aftale. Ring for pris på 53 34 34 76

Hvor længe har man jeres udstyr?

Når du lejer hos os, så har du muligheden for at have vores aktiviteter i op til 24 timer ud fra standard lejen, men der er selvfølgelig mulighed for at forlænge udlejningen efter jeres behov.

Sådan får du vores polterabend aktiviteter ud til hvor i skal være

  • Selvhenteren
    Vores lokalafdeling i Roskilde NV står klar til at udlevere det ønskede udstyr til dig. Afdelingen ligger på Møllehusvej og er let tilgængelig uanset om du kommer i en stor bil eller hvis du har trailer på. Som alternativ kan det også hentes i København NV eller på Amager.
  • Katapulten
    Vi kører med 2 leveringsformer. Det kan blive til en fast tid på en fast dag præcis efter dine ønsker. Alternativet er vores prisbillige løsning som vi kalder flexlevering, som tilpasses vores i forvejen planlagte kørerute. Du vil altid have det minimum en halv time før det skal bruges.
  • Hyg dig med en event manager
    Hvis nogle eller alle deltagerne er lidt stramme i betrækket eller flere ikke kender hinanden, så kan det være svært at få gang i den her polterabend der helst aldrig skal glemmes. Her får du muligheden for at få en event manager med ud der klarer alt det praktiske i forhold til de polterabend aktiviteter du har valgt samt at han/hun sørger for at sætte ordentlig gang i polterabenden en gang for alle.
Hvad synes folk
[Samlet: 3 Gennemsnit: 5]

Vind et sjovt event

Vi laver hele tiden sjove konkurrencer, som du kan deltage i og vinde events til en værdi af 1.000 - 5.000 kroner

Du er nu tilmeldt (Tjek din Email evt. spamfilter)

Pin It on Pinterest

Shares