Idéer til polterabend aktiviteter i Næstved

 

En polterabend skal være fuld af sjov og ballade og det er lige præcis hvad vi leverer med vores polterabend aktiviteter i Næstved. Der vil blive grædt af grin og risiko for svedtur over de actionfyldte og humoristiske polterabend aktiviteter.

Om det er gommen eller bruden der skal holdes polterabend for i Næstved eller omegn har ikke den store betydning hos os, da vi har alt mellem himmel og jord til at gøre dagen sjov, spændende og ikke mindst uforglemmelig hvilket jo er noget af det vigtigste.

Herunder ser du et udpluk af polterabend aktiviteter i Næstved og omegn

Har i afdeling i Næstved?

Ja, det kan du lige tro. Vi har lager afdeling i Næstved, hvor du kan komme og leje en masse sjove aktiviteter til festen.

Langt de fleste aktiviteter kan bruges i en have eller et offentligt grønt område, som ofte kan lånes til polterabender m.m.

Hvis du ikke kender alle de grønne områder i Næstved, så kan du da lige få et lille link med på vejen, som kan guide dig lidt ind på hvad der er af muligheder. Du finder det her.

Skulle der være risiko for dårligt vejr på datoen der skal holdes polterabend, så er forsamlingshuse og mindre sportshaller også en mulighed. De er faktisk ikke så dyre endda at leje.

Polterabend aktiviteter for kvinder i Næstved

Vi har mange års erfaring med polterabender for kvinder og igennem årene har vi afprøvet forskellige teorier om hvordan vores udstyret kan bruges for at få det absolut sjoveste ud af det.

Vi har ud fra det lavet en liste over polterabend aktiviteter for kvinder, som altid er en success, så i kan få et fantastisk polterabend arrangement.

Polterabend Stafetten

Tidligere var det Pony Hoppers, men det var lige indtil vi fik produceret vores Unicorn Hoppers! Hvad er bedre end at have en enhjørning mellem benene og bare kan hoppe derudaf og selvfølgelig med promillebriller på for at gøre det sværere. Derefter går man videre til Sumodragter med Promillebriller som også er rigtig sjovt.

Twister

Twisteren er altid en sikker vinder hos kvinderne. Selvom det er et simpelt spil, så er det rigtig svært på den sjove måde. For udover at du kan lande i de underligste stillinger som en stor omgang kluddermor, så er denne Twister oppustelig hvilket gør det endnu sværere at holde balancen på den.

Cocktail Kursus

De fleste kvinder elsker en god cocktail, men ikke mange ved hvordan man laver dem selv. Så hvad med at tage en af vores allermest populære polterabend aktiviteter og få vores mobile cocktailkursus ud og underholde jer før eller efter de eventuelt andre aktiviteter? I kommer til at lave jeres egne cocktails på en sjov og underholdende måde.

 

Polterabend pakkeløsninger til kvinder:

Her er et par forslag til polterabend pakkeløsninger for kvinder, men det er også muligt at sammensætte sin egen pakke til en super polterabend. Prisen er for op til 24 timers leje af udstyret og kan afhentes på vores afdeling i Næstved eller Væggerløse på Falster. Vi leverer også ud efter aftale. Ring for pris på 53 34 34 76

Polterabend aktiviteter for mænd i Næstved

Når det kommer til polterabend aktiviteter for Mænd, så er overskriften uden tvivl adrenalin rus. Gommen skal udfordres på alle leder og kanter og det kan næsten ikke blive vildt nok. Har vi ret? Derfor er der heller ingen tvivl om, at de mest brugte polterabend aktiviteter til mænd er Bow Combat, som ofte spilles som alle mod alle, men kan også let laves som en hold leg.

Så er der Bumper Balls som man jo bruger til at spille fodbold i. Men i stedet for traditionel fodbold, så kan det næsten ikke blive vildt nok, da man er godt beskyttet i denne kæmpe oppustelige donut agtige bold. Det røde kort er ikke opfundet i denne sport, så jo vildere du kan takle din modtstander jo bedre!

Bungee Run banen sætter også gang i festen. Konkurrer mod din modstander i at løbe længst, sætte velkropuden i midten af banen og gør dig parat til at få en flyvetur uden lige, når elastiksnoren ikke længere er på din side. Jo længere du kommer på banen jo vildere en flyvetur risikerer du at få.

Polterabend pakkeløsninger til mænd:

Her er et par forslag til polterabend pakkeløsninger for mænd, men det er også muligt at sammensætte sin egen pakke til en super polterabend. Prisen er for 24 timers leje af udstyret og kan afhentes på vores afdeling i Næstved eller Væggerløse på Falster. Vi leverer også ud efter aftale. Ring for pris på 53 34 34 76

Hvor længe har man jeres udstyr?

Når du lejer hos os, så har du muligheden for at have vores aktiviteter i op til 24 timer ud fra standard lejen, men der er selvfølgelig mulighed for at forlænge udlejningen efter jeres behov.

Sådan får du vores polterabend aktiviteter ud til hvor i skal være

  • Selvhenteren
    Vores lokalafdeling i Næstved står klar til at udlevere det ønskede udstyr til dig. Afdelingen ligger på Havevej og er let tilgængelig uanset om du kommer i en stor bil eller hvis du har trailer på. Som alternativ kan det også hentes i Væggerløse på Falster eller i Roskilde.
  • Katapulten
    Vi kører med 2 leveringsformer. Det kan blive til en fast tid på en fast dag præcis efter dine ønsker. Alternativet er vores prisbillige løsning som vi kalder flexlevering, som tilpasses vores i forvejen planlagte kørerute. Du vil altid have det minimum en halv time før det skal bruges.
  • Hyg dig med en event manager
    Hvis nogle eller alle deltagerne er lidt stramme i betrækket eller flere ikke kender hinanden, så kan det være svært at få gang i den her polterabend der helst aldrig skal glemmes. Her får du muligheden for at få en event manager med ud der klarer alt det praktiske i forhold til de polterabend aktiviteter du har valgt samt at han/hun sørger for at sætte ordentlig gang i polterabenden en gang for alle.
Hvad synes folk
[Samlet: 6 Gennemsnit: 5]

Vind et sjovt event

Vi laver hele tiden sjove konkurrencer, som du kan deltage i og vinde events til en værdi af 1.000 - 5.000 kroner

Du er nu tilmeldt (Tjek din Email evt. spamfilter)

Pin It on Pinterest

Shares