Der findes et utal af polterabend aktiviteter i københavn, hvor man kan give den fuld gas, men er du klar over, at du faktisk har muligheden for, at samle din egen polterabendpakke med de aktiviteter du ønsker, hvor vi kommer ud til jer med vores mobile eventcenter?

Vi har samlet nogle af de mest populære polterabend aktiviteter på et sted, hvor du kan sammensætte de aktiviteter, som du synes i skal igennem på selve dagen.

Hvordan foregĂĄr det?

 • Hent selv
  Du kan enten hente udstyret selv på amager eller i København NV
 • FĂĄ det leveret
  Du kan ogsĂĄ fĂĄ det leveret enten med fast aftalte tider eller med vores billige flexlevering
 • Event med manager
  Du kan ogsĂĄ bestille event med manager, der klare alt det praktiske

Der findes et hav af steder, man kan afholde sin polterabend, hvor man selv kan medbringe både drikkelse og de aktiviteter, som man gerne vil lege med på selve dagen. Københavns kommune har lavet denne side, hvor man kan få overblik over parker, hvor man kan afholde sin polterabend.

Gode råd: Man kan også leje sportshaller, så man er sikret ligemeget vind og vejr, disse kan typisk lejes for 350 kroner i timen. Skal man bruge offentlige parker, så er det en god idé, at tjekke om der ikke er arrangementer på stedet den pågældende dag. (fx. alle de arrangementer der er nede ved strandtutten på amagerstrand, hvor der er nogle lækre områder til at afholde sin polterabend).

  Populære polterabend aktiviteter for kvinder i københavn

  firmafest 2020 aktivitet

  Nogle af vores mest populære polterabend aktiviteter for kvinder er helt klart vores “Polterabend stafet” hvor man dyster pĂĄ unicorn hoppers med promillebriller og i sumodragter. Polterabend stafetten kan afvikles over hele dagen og over flere locations i københavn, hvilket man selv kan tilpasse og planlægge. Vi har dedikeret en side til polterabend idĂ©er, hvor du kan læse meget mere om polterabend stafetten og andre tossede idĂ©er.

  Den oppustelige Twister og vores 12 meter lange Bungee Run, har da også fundet vejen ind på hitlisten til polterabend for kvinder i københavn, dog er disse aktiviteter bedst, hvis man har en baghave eller en hal, som man kan bruge disse aktiviteter i, men når det er sagt, så kan alt lade sig gøre med lidt planlægning.

  Blandt favoritterne finder vi også vores mobile cocktailkursus, der er super populært og en lækker måde at starte dagen på efter brunch.

   

  Polterabend pakkeløsninger til kvinder:

  Her er et par forslag til en polterabend pakkeløsning, men det er også muligt at sammensætte sin egen pakke til en super polterabend. Prisen er for op til 24 timers leje af udstyret.

  Lille polterabendpakke:

  2.000 kroner (Kan afhentes på vores afdeling i København NV eller Amager. Vi leverer også ud efter aftale. Ring for pris på 53 34 34 76)

  Medium polterabendpakke:

  3.500 kroner (Kan afhentes på vores afdeling i København NV eller Amager. Vi leverer også ud efter aftale. Ring for pris på 53 34 34 76)

  Stor polterabendpakke:

  5.250 kroner (Kan afhentes på vores afdeling i København NV eller Amager. Vi leverer også ud efter aftale. Ring for pris på 53 34 34 76)

  Se vores indslag om Polterabend lege for kvinder

  Populære polterabend aktiviteter for mænd i københavn

  Nogle af vores mest populære polterabend aktiviteter for Mænd er helt klart Bumper Balls, Bow Combat og Bungee Run banen. Eller sagt med andre ord, jo mere action jo bedre!

  Vi kommer helt ikke uden om, at fodbolds aktiviteterne ligger højt på listen, hvilket kan spilles i både sumodragter, med promillebriller på eller i de allerede omtalte Bumper Balls. Hvis man vil lave et helt fodbold tema ud af sin polterabend, så bør disse 3 aktiviteter helt klart være med på listen!

  Polterabend pakkeløsninger til mænd:

  Her er et par forslag til en polterabend pakkeløsning for mænd. Det er også muligt at sammensætte en pakke efter egen smag. Prisen er for op til 24 timers leje af udstyret.

  Lille polterabendpakke:

  3.250 kroner (Kan afhentes på vores afdeling i København NV eller Amager. Vi leverer også ud efter aftale. Ring for pris på 53 34 34 76)

  Medium polterabendpakke:

  4.500 kroner (Kan afhentes på vores afdeling i København NV eller Amager. Vi leverer også ud efter aftale. Ring for pris på 53 34 34 76)

  Stor polterabendpakke:

  5.250 kroner (Kan afhentes på vores afdeling i København NV eller Amager. Vi leverer også ud efter aftale. Ring for pris på 53 34 34 76)

  Hvad synes folk
  [Samlet: 3 Gennemsnit: 5]

  Sidst opdateret d.