Der findes et utal af polterabend aktiviteter i København, hvor man kan give den fuld gas, men er du klar over, at du faktisk har muligheden for, at samle din egen polterabendpakke med alle de aktiviteter du ønsker, at gøre brug af til jeres polterabend?

På denne side, der kan du ikke bare finde nogle af de mest populære polterabend aktiviteter i København, vi har nemlig også lavet nogle meget attraktive polterabend pakkeløsninger, hvor du kan spare mellem 20-40%. Faktisk, så har du også mulighed for selv at sammensætte den helt perfekte pakke ud fra hvilke aktiviteter, der passer lige netop jeres polterabend.

Og det bedste er det hele er, at i kan selv vælge hvor i vil gøre brug af aktiviteterne og i har dem til rådighed i 24 timer, så hvis jeres tidsplan skulle skride lidt (Hvilket ikke er unormalt for en polterabend) Så kan disse aktiviteter tages i brug når det passer jer.

Table Of Contents

Hvor kan man holde polterabend i København?

Der findes et hav af steder, man kan afholde sin polterabend i København, hvor man selv kan medbringe både drikkelse og de aktiviteter, som man gerne vil lege med på selve dagen. Københavns kommune har lavet denne side, hvor man kan få overblik over parker, hvor man kan afholde sin polterabend.

Gode råd: Man kan også leje sportshaller, så man er sikret ligemeget vind og vejr, disse kan typisk lejes for 350 kroner i timen. Skal man bruge offentlige parker, så er det en god idé, at tjekke om der ikke er arrangementer på stedet den pågældende dag. (fx. alle de arrangementer der er nede ved strandtutten på amagerstrand, hvor der er nogle lækre områder til at afholde sin polterabend).

Bumper fodbold på de grønne områder i København

Over de seneste 5 år er bumper fodbold virkelig blevet en populær aktivitet i København og især til polterabender. Men hvad de fleste ikke er klar over er, at man behøver altså ikke at leje dem for en enkelt time med en event manager, da man kan leje dem og selv styre det og have rådighed over disse bumper balls i 24 timer.

Bumper balls kan både lejes som en enkelt aktivitet eller i en af vores mange pakkeløsninger, hvor man har 3 sjove aktiviteter man kan hygge sig med på selve dagen.

Nede i bunden kan du se flere pakkeløsninger på Bumper balls, men hvis du kun vil leje bumper balls, så er det på vores bumper fodbold side, at dette foregå.

Unicorn Race / Unicorn Stafet

Men kan næsten ikke komme uden om en god stafet til en sjov polterabend i københavn og her er vores unicorn race det nyeste skud på stammen.

Disse super sjove unicorn hoppers bruges til det vi kalder unicorn race, der er en super sjov aktivitet, der måske ikke lige er så let, som man først er tilbøjelig til at tro og det bliver da først helt umuligt når man tilføjer de sjove promillebriller, der får en til at se dobbelt, miste dybdeforståelsen og selv balancen er ret udfordret.

Hvordan bruger man unicorns til en sjov stafet?

En klassisk unicorn stafet, deler man deltagerne op i hold, og opbygger en lille sjov bane, hvor man skal samlet bolde op i en pose på vejen frem på banen og på tilbage turen skal man lægge boldene på plads. Dette gøres mens man hopper rundt på en unicorn og med promillebriller på. Man må selvfølgelig kun hoppe rundt på unicorns og ikke lave løb henover eller ved siden af ens unicorn.

Når man kommer tilbage over målstregen skal den næste på ens hold ud og gøre det samme.

Det hold der først er færdig har vundet!

Vi har lavet et vildt tilbud på Unicorn stafet her i bunden af siden, Men vi har da også flere friske tilbud på unicorns på vores unicorn stafet side

Forslag til sjove polterabend aktiviteter med promillebriller

Der er næsten ikke grænser for, hvad man kan bruge promillebrillerne til når, det kommer til at afholde en vildt sjov polterabend i København. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser.

En ting er de sjove aktiviteter vi selv har sammen sat med promillebriller, men vi indrømmer blankt, at dette er ingenting i forhold til de tossede idéer mange af vores kunder har haft igennem årene.

Her er en masse sjove og tossede aktiviteter man kan lave med promillebrillerne:

 • Promille stafet og forhindringsløb
 • Ringridning på 3 hjulet cykler
 • Promille hockey
 • Unicorn stafetløb
 • Promille fodbold
 • Staffesparkskonkurrence
 • Gå på line
 • Lav en Pizza og send til den kommende gom eller brud.

Se priser på leje af promillebriller her

Bungee Run

Bungee Run er virkelig en aktivitet, der er noget for sig selv! – Og når den først er stillet op, så kan man ikke undgå at se den. Vores Bungee Run baner er nemlig 10-12 meter lange og gør sig virkelig bemærket, hvor man end stiller dem op.

Disse baner er perfekte til at lave en lille turnering på til en polterabend i København, hvis man ellers har adgang til en sporthal, fodboldbane eller en baghave med adgang til strøm.

Du kan se aktuelle priser på vores bungee run side og det tager ca. 10-15 minutter at stille bungee run banen op også er man igang.

Hvordan foregå det?

2 deltagere skal kæmpe om, at komme længst frem på banen og sætte en velcropude fast inden, at de 2 elastiksnore hiver en tilbage på banen igen.

Hver deltager har 3 forsøg om at komme så langt frem på banen som muligt.

Den der er kommet længst efter de 3 forsøg har vundet.

Bow attack

Bow attack eller som mange kalder det “paintball med bue og pil” er nok et af de nyere aktiviteter man kan prøve til sin polterabend og som vores kunder siger, så gør det slet ikke ondt at blive ramt med de bløde skumpile, Hvilket gør, at man flere tør prøve denne aktivitet.

Det bedste ved Bow attack er, at man let kan stille en bane op og selv vælge om det skal være med eller uden forhindringer man kan gemme sig bag.

Bow attack kan dyrkes, hvor som helst, lige fra baghaven til lagerbygningen. Dog skal man huske at det kan være svært at finde alle pilene igen i en kæmpe hæk.

Hvordan foregå det?

Typisk lejer man 10 sæt, så 10 deltagere er på banen afgangen.

Enten kan man dele op i hold af 5 og lave en lille turnering, hvor holdene kæmper om at gå videre i turneringen, men det er nu virkelig hektisk og meget mere intens at spille alle mod alle.

Når man bliver ramt af en pil på kroppen er man ude og sidste mand/hold der er tilbage vinder!

Se aktuelle priser på Bow attack her eller se en af de mange fede tilbud i bunden af denne side.

Sumodragter

Ja, vi kommer nok ikke uden om sumodragterne, der nok er en af de mest klassiske aktiviteter til en polterabend i København. Du har måske allerede set polterabender afholdt i nogle af parkerne, hvor de har lavet sumobrydning, sumo fodbold eller sumo-stafet med promillebriller.

Mulighederne er mange med disse tosset og meget klodset dragter og de er da også stadigvæk en af vores mest populære aktiviteter vi udlejer til polterabender i københavn.

Du kan enten leje sumodragterne for en dag eller en weekend på vores sumodragt udlejningsside eller vælge en pakkeløsning nederst på siden, hvis den virkelig skal have gas.

Twister

polterabend lege for kvinder i 2020 - sjov polterabend aktivitet i københavn

Du kender måske allerede twister spillet fra din barndom? – Nu har vi pustet liv i denne sjove barnelig aktivitet, hvor det måske ikke er lige så let, som man måske skulle tro. De første par terningkast kan de fleste være med på, men der går ikke længe før man kan mærke syre i kroppen og man stå i en helt tosset position.

Den oppustelig twister er et kæmpe hit især til kvindelig polterabend, hvor sjov, hygge og det sociale er i højsædet.

Leje af Polterabend aktiviteter i København

 • Hent selv
  Du kan enten hente udstyret selv på vores afdeling på Amager eller i København NV.
 • Få det leveret
  Du kan også få det leveret enten med fast aftalte tider eller med vores billige flexlevering

Pakkeløsninger til polterabend for kvinder i København:

Her er et par forslag til en polterabend pakkeløsning, men det er også muligt at sammensætte sin egen pakke til en super polterabend. Prisen er for op til 24 timers leje af udstyret.

Lille københavner polterabendpakke:

2.000 kroner (Kan afhentes på vores afdeling i København NV eller Amager. Vi leverer også ud efter aftale. Ring for pris på 53 34 34 76)

Medium polterabendpakke:

3.500 kroner (Kan afhentes på vores afdeling i København NV eller Amager. Vi leverer også ud efter aftale. Ring for pris på 53 34 34 76)

Stor polterabendpakke:

5.250 kroner (Kan afhentes på vores afdeling i København NV eller Amager. Vi leverer også ud efter aftale. Ring for pris på 53 34 34 76)

Nogle af vores mest populære polterabend aktiviteter for Mænd er helt klart Bumper Balls, Bow Combat og Bungee Run banen. Eller sagt med andre ord, jo mere action jo bedre!

Vi kommer helt ikke uden om, at fodbolds aktiviteterne ligger højt på listen, hvilket kan spilles i både sumodragter, med promillebriller på eller i de allerede omtalte Bumper Balls. Hvis man vil lave et helt fodbold tema ud af sin polterabend, så bør disse 3 aktiviteter helt klart være med på listen!

Pakkeløsninger til polterabend for mænd i København:

Her er et par forslag til en polterabend pakkeløsning for mænd. Det er også muligt at sammensætte en pakke efter egen smag. Prisen er for op til 24 timers leje af udstyret.

Lille polterabendpakke:

3.250 kroner (Kan afhentes på vores afdeling i København NV eller Amager. Vi leverer også ud efter aftale. Ring for pris på 53 34 34 76)

Medium polterabendpakke:

4.500 kroner (Kan afhentes på vores afdeling i København NV eller Amager. Vi leverer også ud efter aftale. Ring for pris på 53 34 34 76)

Stor polterabendpakke:

5.250 kroner (Kan afhentes på vores afdeling i København NV eller Amager. Vi leverer også ud efter aftale. Ring for pris på 53 34 34 76)

Hvad synes folk
[Samlet: 4 Gennemsnit: 5]

Vind et sjovt event

Vi laver hele tiden sjove konkurrencer, som du kan deltage i og vinde events til en værdi af 1.000 - 5.000 kroner

Du er nu tilmeldt (Tjek din Email evt. spamfilter)

Pin It on Pinterest

Shares