Om Delta Fun

Delta Fun er en event og udlejningsvirksomhed som udlejer alt det sjove til fester. Vi gør det muligt enten selv at leje udstyret eller man kan booke os ud til et event, hvor vores event managers står for alt det praktiske til festen.

Forsidefruernes Sommer Event

Lokale afdelinger

Find din nærmeste afdeling her

Delta Fun består af et netværk af event managers fordelt rundt om i Danmark, hvor vi har oprettet lokal afdelinger i deres by, for at gøre Delta Fun mere lokal.

Dette betyder, at vores lokalkendte event managers bedre kan være med til, at vejlede og rådgive lokalt, men det betyder også, at der er kortere afstand til den nærmeste Delta Fun afdeling i forhold til de fleste andre fest udlejere.

Hvad betydning har det for dig?

Det betyder kortere afstand og besparelse på både tid og pris.

Delta Fun København

Ringduestien

København NV

Delta Fun Amager

Østrigsgade 

Amager

Delta Fun Falster

Ydunsvej 2

4873 Væggerløse

Delta Fun Roskilde

Møllehusvej 113

Roskilde

Delta Fun Næstved

Havevej 72

4700 Næstved

Delta Fun Grænge

Grænge skovvej 3

Toreby L

Delta Funs historie

Delta Fun blev stiftet tilbage i december 2017 hvor familie, venner og samarbejdspartnere fra nær og fjern gik sammen om, at opbygge dette nye brand, der tager sjov alvorligt.

Selvom Delta Fun kun er få år gammelt, så er vores fundament opbygget på mange års erfaring og samarbejde på kryds og tværs af en række virksomheder, som nu endelig er blevet samlet under et tag.

 

 

Vi tager sjov alvorligt…

Hvem er vores kunder

Vi har tilpasset vores virksomhed til de 3 typiske kundegrupper, som vi arbejder med på daglig basis, for bedst muligt at kunne indfrie deres ønsker om, at gøre deres fester sjovere. Disse 3 områder er:

  • Børnearrangementer

  • Familiearrangementer

  • Voksenarrangementer

Vi ved godt at det lyder som vi dækker bredt, men faktisk er der ikke så lang distance fra den ene gruppe til den anden. Faktisk, så fristes man til at sige, at vi henvender os til dem, der kan vil slippe deres indre legebarn frit og have det sjovt.

Hvad er vores hovedområder:

 

Udlejning

Vores ledelse har lavet events igennem de seneste 20 år, hvilket betyder vi igennem en årrække har fået opkøbt en masse sjovt udstyr, som vi udlejer til alle typer events og typer af kunder i dag.

Vi har valgt at etablere en masse lokalafdelinger, da vi godt er klar over, hvor meget tid og penge et event hurtigt kan komme til at koste. Det gælder både når det kommer til kroner og øre, men ikke mindst i ens meget dyrbare tid, hvilket man sjældent har for meget af op til et arrangement.

Så ved at etablere lokalafdelinger, så kan man spare både penge på levering og tid ved hent selv, hvilket gerne skulle gøre det muligt med meget mere sjov til jeres fest!

Events

Igennem tiderne har mange af vores kunder givet udtryk for, at de ikke selv ønsker at skulle slæbe rundt på udstyr og stille mandskab op til, at styre aktiviteterne. Derfor er det nu også muligt, at booke alt fra et fun event til en hel firmafest pakke hos os, hvor vi står for alle de praktiske ting eller ihvertfald i det omfang som i ønsker vi skal tage os af.

Hvilke events er vi mest ude til?

Vi har været ude til rigtig mange typer events og på rigtig mange lækre lokationer. Men der er visse events der dukker op oftere end andre.

Firmaarrangmenter

Polterabend

Fødselsdage

Foreningsarrangementer

Blå mandag

Vi er altid med på sjov og spas

Zulu Awards 2019

Vi fik æren af at smide Tobias Dybvad i en waterball, der var ud og crowdsurfe over puplikum under prisuddeling til Zulu Awards Showet i 2019.

Event

Se tilbud ud fra event type.

Leje af udstyr

Se vores liste over sjove aktiviteter du kan leje til din fest. Vi har aktiviteter til børne, børn, unge og voksne.