Ofte Stillede Spørgsmål

Hvordan er jeres betalingsbetingelser?

Medmindre andet er skriftligt aftalt i en særskilt kontrakt eller ved en B2B-aftale gælder følgende betingelser.

Når du har booket et event eller bestilt leje af udstyr hos DeltaFun, så skal betalingen ske senest 8 dage efter bekræftelsen af din booking hvor du samtidig får din faktura tilsendt via email.

På fakturaen vil du kunne finde alle oplysninger med hvortil der skal overføres.

Når du bestiller noget, som skal afholdes/lejes inden 8 dage fra bestillingsdatoen, så skal pengene være overført til os, så vi kan se det senest dagen før.

Hvordan er man stillet hvis det regner?

I tilfælde af vådt vejr og udstyret skal bruges udendørs, så bliver man nødt til at lukke ned for udstyret, da det er forbudt ved lov, at bruge i sådanne vejrsituationer. Der kan simpelthen ske for mange ulykker hvis man glider rundt på udstyret og der er ingen forsikring til at dække i sådanne situationer.

Derudover har langt det meste udstyr ikke godt af at blive vådt.

Er det f.eks. en hoppeborg der er stillet op og det begynder at regne eller lign., så er det vigtigt at tage strømmen fra hoppeborgen og stille blæseren i tørvejr. Derefter, eller nogle andre kan gøre det samtidig, så skal man trække hoppeborgens ene side henover den anden, således, at bunden af hoppeborgen vender opad, så der kommer mindst muligt vand, sne osv ind i selve hoppeborgen.
Dermed er der også en god chance for at man kan fortsætte sit arrangement efter en kortvarig byge. Alternativet er at man skal ind i hoppeborgen og tørre den af med viskestykker/håndklæder eller lignende inden den igen kan tages i brug.

Derudover kan man tilkøbe en vådforsikring på næsten alt vores udstyr, som ligger mellem 150 og 400 kr pr enhed alt efter størrelse. Dermed kan man blive fri for en irriterende ekstra regning på at få tørret udstyret når vi får det tilbage.

Har vindstyrke nogen betydning for brugen af udstyr?

Afholdes dit/jeres arrangement udenfor, og vindhastigheden er på 10 meter i sekundet eller højere, så må man ikke bruge udstyret, da der er risiko for at det letter selv hvis man har sat pløkke i hoppeborgen. I tilfælde af at det er en hoppeborg, aktivitestbane eller lignendende oppustelige ting, så skal der slukkes for dem og tages luften ud af dem hurtigst muligt for at undgå skader på udstyret.

I tilfælde af at man skal holde et arrangement udendørs, så er det vigtigt at der er blevet gjort opmærksom på dette overfor os, så vi kan sørge for, at der medfølger pløkke til hver hoppeborgsaktivitet. Dette ændrer dog ikke på, at man ikke må benytte udstyret hvis det blæser kraftigt.

Er man ude i det fri, hvor vinden kan tage ekstra godt fat i udstyret, så må man som lejer overveje om det ser for voldsomt ud selvom man i diverse vejrudsigter får at vide at det blæser 8 meter i sekundet. Der kan være stor forskel på om det er 8 meter i sekundet ude på en mark eller inde i en skolegård.

Støtter/Sponsorer i foreninger i Danmark?

Det korte svar er ja, men med visse krav og selvfølgelig en dag hvor vi ikke har udlejet udstyret i forvejen.

Vi har derfor lavet en hel artikel omkring dette, som du kan læse her.