Aktiviteter i Næstved

Delta Fun Næstved

Næstved Festudlejning

Står du og vil leje en hoppeborg i Næstved eller Sydsjælland, så se vores favrige udvalg af hoppeborge i forskellige størrelser. Vi tilbyder også aktivitetsbaner, hvor ungerne kan give den gas til børnefødselsdage, men også bungee run baner, hvor hele familien kan være med.

Lej bumper balls fra vores lokal afdeling i Næstved, hvor du kan komme og hente nogle af disse sjove kugler. Der er også mulighed for, at vi levere dem ud mod betaling.

Firmaarrangement med sjove aktiviteter

En af vores mere populære aktiviteter på Sydsjælland er helt klart vores Delta promillebriller! Folk kommer helt fra Vordinborg, slagelse og køge for at leje disse briller, hvilket er helt forståeligt, da de er ufattelig sjove.

Udlejning af sjove aktiviteter i Næstved

Sjove Aktiviteter i Næstved

Vi ved godt, at der er et eventcenter i Næstved, men derfor er der nu alligevel et stort behov for en festudlejer, der tager sjov alvorligt! – Står du og gerne vil leje lidt sjove aktviteter til din fest i Næstved, så har vi mange forskellige aktiviteter til både børn, teenagere og voksne.

Vi har igennem de senere år, hjulpet et utalt af fester med aktiviteter og slush ice maskiner. Så ligemeget om du er ved at planlægge en Polterabend, en Børnefødselsdag eller et Firmaarrangement i Næstved, så har vi en masse sjove aktiviteter og vilde tilbud på pakkeløsninger, der kan sætte gang i festen.

 

Fødselsdage i Næstved

Vil du gerne planlægge en fødselsdag, hvor der er lidt udover det velkendte?

Så har vi en masse inspiration til de forskellige typer fødselsdage, hvor du kan finde små sjove indslag til fødselsdagen. Vi har delt aktiviteterne og udstyret op efter, hvilken type fødselsdag, der skal afholdes, samt vi har både ude og indendørs aktiviteter, man kan leje hjem til sin fest i Næstved og omegn.

Børnefødselsdag i Næstved

Vil du gerne give dit barn en børnefødseldag, der er helt magisk og måske opbygget i et tema? Så har vi en række forskellige aktiviteter, der kan bruges til Fodbold, enhjørning (Unicorn), havfrue og jungle tema. Du finder alt fra hoppeborg, sumodragter til Junior Rodeotyr for ikke at glemme Candy floss og slush ice maskiner. Så er du klar til at gøre dagen til noget helt specielt, så se vores indslag om børnefødselsdage i Næstved her. 

Voksenfødseldag 

Vi har det lidt med at glemme, at vi også kan lege som voksne, men med disse sjove aktiviteter, er jeg ret sikker på, at du godt vil kunne se dig selv, have det sjovt sammen med venner og familie. Vi har lavet et lille indlæg, hvor du kan findes lidt sjove aktiviteter til voksne, når der skal afholdes runde fødselsdage eller måske bare gøres lidt ekstra ud af dagen. Disse aktiviteter er i sær myntet på fester uden børn, men vi har også aktiviteter, hvor ungerne også kan være med.

Find inspiration her

Familiefest og familiefødselsdage

Skal hele familien samles til et ordenligt gilde? – Så har vi da også et bud til, hvad man kan lave af sjove aktviteter sammen som familie! – Og her er der ikke sparet på tosset oplevelser. Om vi så skal have onkel Tom i Sumodragten og dyst mod ungerne eller om vi skal have fat i den 10 meter lange bungee run bane, så er der altså bare dømt grin og latter så det batter.

Find inspiration til familiefesten her.

Polterabend i Næstved

Der skal altså bare knald på en polterabend! – Er du ikke enig?

Derfor har vi også et ret bredt udvalg af forskellige aktiviteter, der passer til stortset alle sammensætninger af polterabend deltagere. Men ikke nok med, at vi har mange forskellige aktiviteter, så har vi også lavet nogle fede pakketilbud, hvor du kan leje flere aktiviteter til jeres polterabend, så den rigtig kan få hele armen. 

Med vores pakketilbud, der spare i som polterabend gruppe ikke bare 10-35% på aktiviteterne, men i vil også kunne afhente udstyret lokalt i Næstved. Samt det er lidt sjovere at kunne afvikle flere aktviteter et sted, fremfor at skulle bruge en formue på transport af alle deltagerne.

Se vores aktiviteter til polterabend i Næstved her

Delta Fun Næstved

Delta Fun Næstved

Havevej 72
4700 Næstved

Få gode tilbud på Mail

Gå ikke glip af konkurrencer, vilde festtilbud med op til 50% rabat og seneste nyt Fra Delta Fun

Følg os

Følg os på Facebook og Youtube