Vælg en side

Aktiviteter i København

Delta Fun København NV & Amager

Festudlejning København

Står du og vil leje en hoppeborg i København, Amager eller Nordsjælland, så se vores favrige udvalg af hoppeborge i forskellige størrelser. Vi tilbyder også aktivitetsbaner, hvor ungerne kan give den gas til børnefødselsdage, men også bungee run baner, hvor hele familien kan være med.

Lej bumper balls fra vores lokal afdeling i København NV eller på Amager, hvor du kan komme og hente nogle af disse sjove kugler. Der er også mulighed for, at vi levere dem ud mod betaling.

Firmaarrangement med sjove aktiviteter

En af vores mere populære aktiviteter på Sjælland er helt klart vores Delta promillebriller! Det er et hit til alle typer fester og man kan snart ikke tager ud i parkerne rundt om i københavn uden at man støder på folk der har lejet dem.

Udlejning af sjove aktiviteter i København

Sjove Aktiviteter i København

Når det kommer til at prøve sjove aktiviteter i København, så er vi helt klart den rette festudlejer at komme til, vi har nemlig sat ekstra fokus på sjove aktiviteter til alle typer fester.

Du har måske allerede set folk storme rundt i parkerne i København i vores sjove sumodragter, hvor de har været igang med sumobrydning eller nogle af de sjove stafetløb man kan lave med promillebriller på.

Så lige meget om du er igang med at planlægge en Polterabend i København eller et firmaarrangement, hvor der gerne må være lidt knald på, så bør du helt klart tage et kig på nogle af vores populære aktiviteter til voksne.

 Vores aktiviteter kan både bruges indendørs, hvis belægningen på gulvet er til det og udendørs på græs.

 

Fødselsdage i København

Vil du gerne planlægge en fødselsdag, hvor der er lidt udover det velkendte?

Så har vi en masse inspiration til de forskellige typer fødselsdage, hvor du kan finde små sjove indslag til fødselsdagen. Vi har delt aktiviteterne og udstyret op efter, hvilken type fødselsdag, der skal afholdes, samt vi har både ude og indendørs aktiviteter, man kan leje hjem til sin fest i København og især på Nordsjælland er vi et hit.

Børnefødselsdag i storKøbenhavn 

Vil du gerne give dit barn en børnefødseldag, der er helt magisk og måske opbygget i et tema? Så har vi en række forskellige aktiviteter, der kan bruges til Fodbold, enhjørning (Unicorn), havfrue og jungle tema. Du finder alt fra hoppeborg, sumodragter til Junior Rodeotyr for ikke at glemme Candy floss og slush ice maskiner. Så er du klar til at gøre dagen til noget helt specielt, så se vores indslag om børnefødselsdage i København her. 

Voksenfødseldag 

Vi har det lidt med at glemme, at vi også kan lege som voksne, men med disse sjove aktiviteter, er jeg ret sikker på, at du godt vil kunne se dig selv, have det sjovt sammen med venner og familie. Vi har lavet et lille indlæg, hvor du kan findes lidt sjove aktiviteter til voksne, når der skal afholdes runde fødselsdage eller måske bare gøres lidt ekstra ud af dagen. Disse aktiviteter er i sær myntet på fester uden børn, men vi har også aktiviteter, hvor ungerne også kan være med.

Find inspiration her

Familiefest og familiefødselsdage

Skal hele familien samles til et ordenligt gilde? – Så har vi da også et bud til, hvad man kan lave af sjove aktviteter sammen som familie! – Og her er der ikke sparet på tosset oplevelser. Om vi så skal have onkel Tom i Sumodragten og dyst mod ungerne eller om vi skal have fat i den 10 meter lange bungee run bane, så er der altså bare dømt grin og latter så det batter.

Find inspiration til familiefesten her.

Polterabend i København

Der skal altså bare knald på en polterabend! – Er du ikke enig?

Derfor har vi også et ret bredt udvalg af forskellige aktiviteter, der passer til stortset alle sammensætninger af polterabend deltagere. Men ikke nok med, at vi har mange forskellige aktiviteter, så har vi også lavet nogle fede pakketilbud, hvor du kan leje flere aktiviteter til jeres polterabend, så den rigtig kan få hele armen.

Med vores pakketilbud, der spare i som polterabend gruppe ikke bare 10-35% på aktiviteterne, men i vil også kunne afhente udstyret lokalt i København NV eller på Amager. Samt det er lidt sjovere at kunne afvikle flere aktviteter et sted, fremfor at skulle bruge en formue på transport af alle deltagerne.

Se vores polterabend aktiviteter i København her

Gode kilder:

Blå Mandag i København

Vi ved godt mange tænker på Tivoli, Strøget og ligende steder når de tænker blå mandag i københavn. Men i disse Corona tider, så har vi et rigtig godt alternativ til Blå Mandag arrangementer i København, hvor man ikke skal være overbefolket steder

\

7 sjove aktiviteter at vælge mellem

\

Vælg Action, Fun eller Hygge blå mandag event

\

Priser for blå mandag: 100 - 300 kroner pr konfirmand

\

Blå Mandag pakkerne er med eller uden instruktør (efter ønske)

polterabend ideer til mænd - Bumper ball turnering

Delta Fun København NV og Amager

Delta Fun København NV

Ringduestien
2400 København NV

Delta Fun Amager

Østrigsgade 22
2300 Amager

Få gode tilbud på Mail

Gå ikke glip af konkurrencer, vilde festtilbud med op til 50% rabat og seneste nyt Fra Delta Fun

Følg os

Følg os på Facebook og Youtube