På nettet finder man rigtig mange sjove idéer til børnefødselsdagen og der er næsten ikke nogen grænse for, hvad man kan finde af sjove aktiviteter og igennem de seneste 6 år, har mig og min kollegaer været behjælpelig med hundredevis af børnefødselsdage om året, hvilket også er grunden til, at vi skriver dette indlæg og kommer med vores bud på sjove lege, aktiviteter og konkurrencer man kan lave, hvis man gerne vil skabe en helt magisk dag, som fødselaren og gæster vil kunne huske resten af deres dage.

Vi opdelt aktiviteterne ud fra alder. Så du vil altså kunne finde sjove idéer til børnefødselsdagen for børn i alderen 5-12 år, vi har også lavet et indlæg med Sjove aktiviteter til unge, hvilket du vil kunne læse her, hvis du søger inspiration til din teenager.

Bumper fodbold i bumper balls til drengefødselsdage

Alder: 7-12 år (junior bumper balls) 13+ (Teen/voksen bumper balls)
Det skal du bruge: Leje ønsket antal bumper balls + adgang til strøm og et grønt område eller gymnastisk sal
Prisleje: 1.500 kroner

Bumper fodbold er over de seneste 6 år blevet et kæmpe hit herhjemme og en super populær aktivitet til børnefødselsdage for drenge. Heldigvis behøver man ikke tage i et eventcenter med alle gæsterne for at prøve denne aktivitet. Man kan nemlig også leje denne aktivitet hjem til sin egen fest, så man rigtig kan lege og give den gas i de oppustelige kugler.

Man skal være 7 år for at kunne få rigtig glæde af børne bumper balls, da størrelserne bliver lavet i 7 til 12 år i junior størrelsen og fra 13+ som en teen og voksen størrelse.

Bumper balls kan bruges til mange forskellige lege til fødselsdagsfesten. Blandt de mere populære lege finder vi bumper fodbold, trille konkurrence, Alle mine kyllinger kom hjem og ikke mindst alle mod alle om, hvem der kan blive den sidste person, der stadigvæk står op når alle andre er blevet væltet.

Hvis det er en drengefødselsdag og der virkelig skal gå konkurrence i den, så kan man dele gæster op i hold og lave en lille fodbold turnering og eventuelt købe et par medaljer, som vinderholdet kan få med hjem.

Du kan leje junior bumper balls til børnefødselsdagen på denne side.

Lav din egen candyfloss

Alder: 5-12 år
Det skal du bruge: En candyfloss maskine, candyfloss sukker, candyflossrør og adgang til alm strøm
Prisleje: 500-600 kroner

lav din egen candyfloss til børnefødselsdagen er et sjovt indslag

De fleste af os forbinder nok candyfloss med en tur på bakken, tivoliland eller lignende, men har du nogen sinde overvejet, hvor stort et hit, det kunne være for børnene, at lave deres egen candyfloss til en børnefødselsdag? – jeg har selv haft fornøjelsen, at sætte sådan en maskine op til min søns klasses halloweenfest (4. klassetrin) og det var et kæmpe hit og ungerne var helt vilde med selv, at kunne lave sig en candyfloss. Så jeg kan på det varmeste anbefale denne lille sjove event.

Man kan enten købe sig en lille candyfloss maskine, men hvis man ikke helt ønsker at skulle investere i sådan en maskine, så udlejer vi dem på enkelte afdelinger rundt om i Danmark. Det koster typisk omkring 500-600 kroner for leje af candyfloss maskinen inkl sukker og rør.

Konktakt os for at høre nærmere.

Idéer til børnefødselsdagen med Tossebriller

Alder: 9+ år
Det skal du bruge: Ønsket antal tossebriller
Prisleje: 550 – 750 kroner

Tossebriller er en helt ny dille, der vinder point til både drenge og pigefødselsdage. Selv de mest simple opgaver bliver pludselig svære med tossebrillerne på.

Brillerne gør, at man ser dobbelt, mister dybdeforståelsen og ikke mindst at det bliver svært at holde balancen når man skal gå på line.

Når du lejer tossebriller hos os, så sender vi dem til dig med GLS eller du kan afhente dem på nærmeste afdeling.

De mest poplære aktiviteter med tossebriller er:

 • Straffesparkskonkurrence
 • Sæt halen på æslet
 • Gå på line
 • Stafet og forhindringsløb
 • Hoockey (Floorball)
 • Kaste og gribe øvelser

Pris på leje af Tossebriller

 • 4 Tossebriller 550 kroner for leje
 • 6 Tossebriller 750 kroner for leje

Kontakt os på 53 34 34 76 og hør mere om leje af Tossebriller

Hoppeborg er altid et hit

Alder: 3-11 år
Det skal du bruge: Ønsket antal tossebriller
Prisleje: 960 – 2.000 kroner

Vi kommer bare ikke uden om at hoppeborge er et kæmpe hit til børnefødselsdage og især dem, der også har en super sjov rutschebane. Det altså ikke kun børnehave fødselsdage, vi ser nemlig også at rigtig mange skolebørn også er glæde for de sjove hoppeborge.

Der findes mange forskellige typer af hoppeborge og priserne på dagsleje afhænger af størrelsen på hoppeborgen. Du kan se vores udvalg af hoppeborge her, som i kan leje til jeres børnefødselsdag.

Unicorntema med unicorn race til pigefødselsdagen

Alder: 7-12 år eller 13+
Det skal du bruge: ønsket antal unicorns og adgang til strøm
Prisleje: 900 – 1800 kroner

stafet til børnefødselsdag med unicorns

Det bliver altså bare ikke magisk end en pigebørnefødselsdag med unicorns (enhjørning tema) Og her er vores lille derby med unicorn hoppers virkelig populære blandt de unge piger.

Unicorn race er en super sjov aktivitet i sig selv, men det stikker altså helt af, hvis man også gør brug af tossebriller, som vi har skrevet om længere oppe i dette indlæg.

Unicorn ræs pakke A

 • 2 Unicorn Hoppers
 • 2 Tossebriller
 • 1 pumpe

950 kroner

Unicorn ræs pakke B

 • 3 Unicorn Hoppers
 • 3 Tossebriller
 • 1 pumpe

1.400 kroner

Man kan leje vore Unicorn race eventpakke fra en af vores mange lokal afdelinger eller få tilsendt dem med GLS eller PostNord. Kontant os for nærmere information.

Den kæmpe store Bungee Run bane er for vild

Alder: 7-13 år med en bungeesnor og 14+ med 2 bungeesnore.
Det skal du bruge: adgang til strøm og mindst 4*12 meter plads til at stille banen op på.
Prisleje: 1.900+

Er ungerne ved at være for store til en almindelig hoppeborg, så er Bungee Run banen måske det næste skridt, der kan give fødselsdagen lidt af et twist.

Ungerne skal dyste 1 mod 1 og det gælder om, at komme længst frem på banen og sætte en velkropude fast. Den der kommer længst har vundet.

Bungee run banen er utrolig let at betjene og efter en kort introduktion til banen er man hurtigt 100 meter mester i bungee run baner og kan give sine børn en helt unik oplevelse. De voksne kan også være med, de skal dog bare lige have en ekstra bungeesnor på, så er det vel også mere fair.

Banen kan lejes og afhentes ved en af vores mange lokal afdelinger og banen kan være i en almindelig havetrailer, når den er pakket sammen. Men der er altså også mulighed for, at i kan få den leveret og afhentet af en af vores vogne mod betaling.

Farverige Slush ice drinks

Alder: 5-12 år
Prisleje: 750+

Der kan ikke herske tvivl om, at Slush ice er den mest populære drink til børnefødselsdage. Det er fuldstændig ligemeget om det er en varm sommerdag, hvor man holder børnefødselsdag i baghaven med en masse sjove udendørs aktiviteter eller om man holder børne diskotek i stuen om vinteren, Så er Slush ice altså bare det bedste!

Vi udlejer slush ice maskiner for 500 kroner for 2 døgn også kan man tilkøbe saft, krus eller de super smarte refill bære, som du sikkert kender fra biografen. Du ved de aflange snoet slush ice bære.

Det koster typisk omkring 700-1000 kroner for alt hvad du skal bruge for at kunne lave de lækreste slush ice til børnefesten.

Husk at kontakte os i god tid, da der er meget rift om de populære slush ice maskiner og vi har begrænset antal vi udlejer på hver afdeling.

Bliv sumobryder for en dag

Alder: 7- 12 år eller fra 13+
Prisleje: 800 kroner

Sumodragterne må vist snart gå for, at være en klassiske inden for event branchen efterhånden og det er altså ikke helt uden grund. De store klodsede dragter er altså også bare super sjove. Vi har både Junior sumodragter, der passer til børn i alderen 7-12 år, men hvis mor og far også gerne vil være med eller måske en onkel med knald på til familiefødselsdagen, så har vi også voksen sumodragter, der passer kan bruges fra 13 år og opefter.

Det koster 800 kroner for at leje et sæt sumodragter inkl hjelme og faldmåtte til at bryde på, men hvis de voksne også skal være med, så har vi en familiepakke til 1.400 kroner.

Pust liv i en gammel leg for børn

Alder: 7+
Prisleje: 1.200 kroner

Oppustelig Twister

De fleste af os har minder fra dengang vi var børn, da vi legede rundt nede på gulvet på en twister plade og skulle se, hvem der kunne holde balancen længst, hvilket blev mere og mere svært i takt med, at man skal sætte sine hænder og fødder på de felter, som drejeskiven sagde.

Men dette børnespil, har altså fået lidt af en opgradering og nu blevet på en oppusteligpude, hvor der er 2 kæmpe terninger med, hvor man så skal sætte hænder og fødder på de farve felter som terningerne viser.

Der kan være op til 8 personer igang på twisterpuden på engang. Så du kan nok regne ud, at der bliver lidt kamp i starten om, at kunne nå hen til et frit felt i den rigtige farve.

Spillet kan lejes og afhentes på en af vores lokal afdelinger eller sendes med GLS eller postnord.

Det koster 1.200 kroner at leje spillet hjem til ens fest, hvis man selv henter det. Men vi kan også godt sende det til nærmeste pakkeshop for en samlet pris af 1.600 kroner, hvor man så kan afhente det og sende det retur igen med den returordre der ligger med i kasserne, som udstyret kommer i.

Husk at booke i god tid!

Havfruetema til pigefødselsdagen

Alder: 3 – 10 år
Prisleje: 2.500 kroner

Børn er vilde med temafester til fødselsdage og her er havfruetema helt klart et af de helt store hits. Men hvorfor så ikke forvandle haven om til det kæmpe store hav, med den glade Blæksprutte aktivitetsbane, der fylder ca. 10×10 meter og er 2,5 meter høj. Denne udendørs aktivitet, kan dog også bruges om vinteren og hvis man er bange for sne blæst eller bare vådt vejr, så kan man ofte lege en gymnastisksal for omkring 350-600 kroner for en børnefødselsdag.

Blæksprutte aktivitetsbanen er specielt designet til børn i alderen 3 år og op til 10 år. Den har rutschebane, tunnel med fangearme, rullefalds aktivitet og er helt perfekt til fangelege, hvilket jo altid er et hit til børnefødselsdage.

Der medfølger blæser, der gemmes væk i siden på aktivteten, så ungerne ikke ligger og vælter over blæseren, samt aktiviteten kan stille op på ca. 15-20 minutter. Den er let at opstille også for en, som aldrig har prøvet det før.

Se aktuelle tilbud på Blæksprutte aktivitetsbanen

Cowboy og indianer Tema med Skumpile

Alder: 12 år og opefter
Prisleje: 1.600 kroner

For de lidt større børn, hvor der skal være lidt mere action på, så er bow attack en sjov måde at afholde børnefødselsdag på, hvor man også kan stille skyydeskiver eller ligende op.

Når man lejer bow attack, så får man alt det udstyr med man skal bruge og her lejer man typisk udstyr til 8 spillere afgangen og køre rotation, hvis der er flere gæster til fødselsdagen.

Sikkerhed: Vi går meget op i sikkerhed, når det kommer til bow attack, så derfor er alle pile forsynet med skumhoved og der kræves at man benytter både full-face masker og armbeskytter for at alle får en god oplevelse.

Bow attack kan enten lejes fra en af vores afdelinger eller i kan få det tilsendt med Postnord eller GLS.

Den vildeste børnefødselsdag med sjove aktiviteter

Alder: 3 – 10 år
Prisleje: 4.500 kroner

Vil du gerne overraske dit barn, med den vildeste børnefødselsdags fest, så kan du leje den helt store fødselsdagspakke, som du måske allerede har set forsidefruerne har gjort brug af, som en del af deres sommerfest med børn.

I denne pakke lejer du en Jungle Multiplay hoppeborg med rutschebane, Blæksprutte aktivitetsbane med 4 aktiviteter, en oppustelig twister også er der en ekstra hoppeborg med istedet for den oppustelig rodeotyr.

Har du nogle specielle ønsker eller vil du gerne bytte hoppeborgen ud med fx slush ice, så skræddersyer vi gerne denne sjove børnefødselsdags pakkeløsning, så den bliver lige netop som i ønsker det.

Følgende er altså med i “Den vildeste børnefødselsdag pakke”:

 • Jungle Multiplay
 • Blæksprutte aktivitetsbane
 • Lille Party hoppeborg
 • Oppustelig Twister

4.500 kroner (SPAR 2.500,-)
Prisen er for leje af aktiviteter, hvor man selv henter det på nærmeste lokal afdeling. Ønsker man det leveret og opsat kan dette også lade sig gøre mod betaling. Ring for nærmere information på 53 34 34 76

Du kan også tilkøbe:
Slush ice maskine med 20 refill bære og slush ice saft 800 kroner
Candyfloss maskine inkl tilbehør til 50 candyfloss 500 kroner

Sammensæt din egen børnefødselsdagspakke

Den perfekte børnefødselsdag på Lolland-Falster

Der er mange sjove aktiviteter og ting man kan gøre brug af til en fødselsdag for børn, hvilket godt kan være svært at vælge imellem. Hvilket også er grunden til, at vi er blevet 100 meter mester i at lave børnefødselsdagspakke til ethvert budget. Derfor prøver vi også på, at være så fleksible som muligt, så man selv kan sammensætte den helt rigtige børnefødselsdagspakke, der passer netop til jeres fest.

Kontakt os og få et tilbud på ønsket aktiviteter eller fortæl os om jeres behov og ønsker, samt hvilket budget i ønsker at holde jer inden for, så vender vi tilbage med et tilbud på en børnefødselsdag man husker for livet.

Ring og få et uforpligtende tilbud!

Få et pakketilbud på 2 eller flere aktiviteter og spar 10-40% på jeres booking.

Hvad synes folk
[Samlet: 3 Gennemsnit: 4.7]

Vind et sjovt event

Vi laver hele tiden sjove konkurrencer, som du kan deltage i og vinde events til en værdi af 1.000 - 5.000 kroner

Du er nu tilmeldt (Tjek din Email evt. spamfilter)

Pin It on Pinterest

Shares