Jeg synes det er så skønt, når hele familien samles til en fødselsdag ude i haven. Desværre er det ikke så tit, at man får samlet hele familien i en travl hverdag, eller det gælder måske ikke dig og din familie, men derfor synes jeg nu alligevel, du skal tage et kig på disse aktiviteter, der kan være med til at give den næste fødselsdag et lille twist!

Når man holder fødselsdag med hele familien ude i haven, så er det en god idé, at fylde dagen med små sjove lege og aktiviteter. Her kan man både gøre brug af små selskabslege eller leje nogle sjove aktiviteter og en skattejagt til ungerne.

Holde fødselsdag for familien ude i haven under Corona

Ja, vi kommer desværre nok ikke uden om Corona før efter sommeren 2021. Hvilket er grunden til, at det giver endnu mere mening, at holde fødselsdag for familien ude i haven. Men her er der heldigvis også en masse muligheder for virkelig at kunne boltre sig i sjove oplevelser, hvis man er lidt kreativ. Det er selvfølgelig en god idé lige, at gøre sig lidt overvejelser om, hvordan man strikker festen sammen og holder øje med de seneste udmeldinger fra Sundhedsstyrelsen.

Sjove aktiviteter for hele familien

Der findes rigtig mange sjove aktiviteter, man kan lave sammen med hele familien ude i haven, Bungee Run banen, som du ser herover er blot et enkelt bud.

Bungee Run banen helt klart spektakulær, men den er ikke den eneste aktivitet, hvor hele familien kan have en sjov eftermiddag, faktisk har vi lavet et indlæg, hvor du kan finde inspiration og finde en masse aktiviteter til familiefester, hvor hele familien kan være med til at have det sjovt.

Vi har blandt andet haft fornøjelsen at være ude til Forsidefruernes sommerfest (Blev vist på TV3), som blev arrangeret Janni Ree og Tina Lund, hvor vi skulle komme med hoppeborge, aktivitetsbane, candy floss og slush ice maskine og en lækker lille Cocktailbar. Og alt dette lyder hurtigt ret dyrt ik?

– Men det måske ikke lige så dyrt, som du måske forstiller dig. Det er nemlig muligt, at leje en stor hoppeborg med Rutschebane, en aktivitetsbane, Slush ice maskine og candyfloss med tilbehør for et sted mellem 4.000 – 5.000 kroner.

Sådan aktivere man alle ungerne til familiefødselsdagen

Børnefødselsdag under Corona - sådan kan du holde en fødselsdag ude i haven

Der er ofte en del børn og unge med til familiefødselsdage, der gerne skulle underholdes lidt, hvilket kan gøre på mange sjove måder. Her kan man lave en skattejagt, hvor de render hele haven rundt og derefter få en forfriskende slush ice. Og hvis der skal gøres lidt mere ud af det, så er både Hoppeborge, Sumodragter og Tossebriller måske lige sagen.

Hvis ungerne virkelig skal forkæles og der gerne må gøres lidt ekstra ud af det, så er du nød til at tage et kig på alle de mange aktiviteter til børn.

Faktisk kan det lade sig gøre, både at leje en Hoppeborg, Slush ice maskine og candyfloss maskine fra omkring 2.000 kroner også er der jo næsten gået mini tivolidag i den!

Aktiviteter for de voksne og unge fødselsdag gæster

Sjove lege til familiefest - idé til at holde fødselsdag ude

Når det kommer til sjove stafetløb, som Unicorn Race eller Sumo-Promille-Stafet, så har vi helt sikkert en finger på pulsen, dette er nok en af de mest populære aktiviteter til familiefesterne. Det kunne måske skyldes, at disse stafetløb bliver lavet med promillebriller på også, hvilket gør at man ser dobbelt, mister dybdeforståelsen og ikke mindst ens balance bliver sat på prøve.

Men igen, dette er kun et meget lille udsnit af nogle af de sjove aktiviteter til voksne og unge til familiefesterne. Så hvis der ikke er så mange helt små børn med, så er det måske en god idé, at tage et lille kig på vores action aktiviteter til unge og voksne.

Hvad synes folk
[Samlet: 1 Gennemsnit: 5]

Vind et sjovt event

Vi laver hele tiden sjove konkurrencer, som du kan deltage i og vinde events til en værdi af 1.000 - 5.000 kroner

Du er nu tilmeldt (Tjek din Email evt. spamfilter)

Pin It on Pinterest

Shares