OBS Under COVID-19 / Coronavirus udbrud

Læs venligst vores Force Majeure handelsbetingelser her

Handelsbetingelser

Du bedes Kontrollere, at følgende informationer på din faktura er korrekt: Den bookede aktivitet, dato og tidspunkt er som aftalt.

 

Betaling

(Med mindre andet er skriftligt aftalt i en særskilt kontrakt eller ved en B2B-aftale, gælder følgende betingelser)

Når du har booket et event/udlejning hos DeltaFun, skal betaling for aktivitet ske senest 8 dage efter bekræftelse af booking.

Bookinger foretaget senere end 2 uger før arrangementets afvikling skal indbetales indenfor 2 dage

Faktura med bankoplysninger fremsendes i pdf-format via e-mail. Ved betaling efter forfald tilskrives der renter på 2% pr. påbegyndt måned samt et gebyr på 100,00

 

Aflysning (Med mindre andet er skriftligt aftalt i en særskilt kontrakt, gælder følgende betingelser):

Afbestilling af booket tid skal ske SKRIFTLIGT senest 21 dage inden arrangementet (det er IKKE nok at ringe med en aflysning)

 

  • Ved afbud af booking betales et gebyr på 25% af fakturabeløbet
  • Ved afbud senere end 21 dage før arrangementet betales et gebyr på 50% af fakturabeløbet
  • Ved afbud 3-7 dage før arrangementet betales et gebyr på 75% af fakturabeløbet
  • Ved aflysning 2 dagen før eller samme dag som arrangementet er booket til, beholdes hele fakturabeløbet.

 

(Dog min. 350,- i administrations-gebyr).

 

Ved ordrer over kr. 5.000,- gælder desuden at afbestilling skal ske senest 7 dage efter booking, ellers betales et gebyr på 50% af Fakturabeløbet, med mindre andet er aftalt skriftligt.

 

Sikkerhed

Ved leje af udstyr foregår alle aktiviteter på eget ansvar. Delta Fun aktiviteter er godkendt af Force Technology, hvor dette kræves, samt dækket af vores forsikring selskab for person og ting skade.

 

Udlejning eller booking af events ud af huset med instruktør: Plads- og tilkørselsforhold og andre specielle forhold ved leje.

 

Se pladskrav på www.DeltaFun.dk afhængig af hvilket event/aktivitet du har booket. Eller kontakt os på info@Deltafun.dk for at få dette specificeret.

Hvis der er bestilt levering i forbindelse med leje, eller arrangement ud af huset, skal der være gode tilkørselsforhold og gratis parkering for varebil i umiddelbar nærhed af stedet hvor udstyret skal opstilles. D.v.s. ingen trapper eller stejle strækninger.

Der SKAL være minimum 1 stærk person til at hjælpe med at bære ved levering & afhentning af hoppeborge & eventudstyr.

Når oppusteligt udstyr benyttes udendørs og bliver vådt pga. regn, sne, dug etc. Kan der kræves et gebyr for tørring af udstyr på op til 500,- pr. enhed. Ved leje af udstyr skal udstyres returneres ordentligt rengjort. Der kan tegnes forsikring vedr. returnering af vådt udstyr.


Tilbagelevering af udstyr

 

 

Når udstyret skal leveres tilbage til Delta Fun, skal det leveres tilbage i rengjort og pakket tilstand, så det let kan fragtes.

Såfremt udstyret skal afhentes af Delta Fun, skal det ligge klart på det aftalte tidspunkt og der skal være gode tilkørselsforhold og gratis parkering for varebil i umiddelbar nærhed af stedet hvor udstyret skal afhentes. D.v.s. ingen trapper eller stejle strækninger og inden for ca. 20 meter. Såfremt udstyret ikke er pakket og klart på aftalte afhentningstidspunkt kan der blive opkrævet ekstra for dette, hvilket typisk er 400-1000 kroner for opstilling og nedtagning.

Står kunden selv for tilbagelevering og ikke klare dette inden for den aftalte tid, kan der opkræves for en fuld dagsleje af udstyret.

 

Bliver du forsinket eller af anden grund forhindret i at levere tilbage til tiden, så giv os et kald og lad os finde en løsning sammen

 

 

Spørgsmål

Hvis der er spørgsmål, som ikke er besvaret i denne skrivelse, eller på vores hjemmeside, så kan I kontakte Delta Fun på mail: info@deltafun.dk eller tlf. 53 34 34 76 (Alle dage mellem kl. 11-20).

Ved accept af tilbud pr. mail, eller betaling af faktura bekræftes det samtidigt at ovenstående betingelser er gennemlæst og forstået.