Fødselsdag sjov!

Sjove aktiviteter til børnefødselsdag, Voksenfødselsdag og familiefest

Delta Fun skal ud i den globale store verden!

Delta Fun skal ud i den globale store verden!

Dem der kender os ved, at vi tager sjov alvorligt! - Det gÌlder büde nür vores kunder lejer udstyr, men isÌr ogsü at støtte de arrangementer, hvor folk har knap sü mange midler, hvilket er grunden til at vi bruger 5-10% af vores ressourcer pü, at støtte alt fra Røde...

lĂŚs mere

Sjove aktiviter til fødselsdage

Der findes mange sjove aktiviteter til fødselsdage, faktisk er det kun fantasien, der sÌtter grÌnsen. Pü denne side finder du en masse inspiration til sjove aktiviteter du kan leje hjem til din fest, der virkelig sÌtter knald pü festen.

Vi byder pĂĽ alt fra smĂĽ sjove indslag til vilde aktiviteter, hvor pulsen kommer helt op og mĂĽske der gĂĽr en lille smule konkurrence i den.

Vi har delt aktiviteterne op i 3 kategorier:

 

Børnefødselsdag

Børnefødselsdage mü gerne vÌre magiske og fyldt med eventyrlige oplevelser og her har vi alt fra Hoppeborge, Slush ice maskiner, bungee run til de sjove bumper balls. Sü leder du efter lidt sjov til børnefødselsdagen, sü har vi samlet lidt inspiration her

Aktiviteter til børnefødselsdag

 

Voksenfødselsdag

Skal der afholdes en voksen fødselsdag uden børn? – Så er du helt sikkert kommet til det rette sted. Vi har nemlig en masse sjove aktiviteter, hvor i kan give den fuldgas. Disse aktiviteter passer rigtig godt til runde fødselsdage, som 30 års og 40 års. Men selvom man ikke skal afholde en rund fødselsdag, så gør det vel ikke noget, at der er gjort lidt ekstra ud af det, så gæsterne for en ordenlig en på opleveren.

Aktiviteter til voksne

 

Familiefødselsdag & Familiefest

NÌste gang familiensamles til en kÌmpe familiefødselsdag eller familiefest, bør du sü ikke sikre, at de alle für en oplevelse for livet?

Netop nĂĽr det kommer til oplevelser for hele familien, sĂĽ er vi pĂĽ hjemme bane, vi har en masse sjove aktiviteter, hvor hele familien kan vĂŚre med til at have det sjovt. Ungerne vil elske at lave ting sammen med de voksne og de voksne fĂĽr muligheden for at gĂĽ lidt i barndom igen pĂĽ en super sjov mĂĽde.

Aktiviteter til familiefødselsdag og familiefest

Delta Fun Danmark

Foruden Delta Funs mange lokal afdelinger fordelt rundt om pĂĽ SjĂŚlland, sĂĽ har vi ogsĂĽ Dropzoner i Odense pĂĽ Fyn og i Fredercia I Jylland. Men selv om du ikke lige bor i nĂŚrheden af en af vores mange afdelinger betyder det ikke, at du ikke kan leje udstyr igennem os.

Vi sender gerne vores udstyr med Postnord, GLS eller Danske fragtmĂŚnd.

Kontakt os og fĂĽ et tilbud.

Kontakt os pĂĽ Telefon

53 34 34 76

København NV

Ringduestien
2400 København NV

NĂŚstved

Havevej 72
4700 NĂŚstved

GrĂŚnge

GrĂŚnge skovvej 3
4891 GrĂŚnge

Amager

Østrigsgade
2300 København

Roskilde

Møllehusvej 113
4000 Roskilde

VÌggerløse

Ydunsvej 2
4873 VÌggerløse