Hvordan bliver et cocktailkursus afviklet?

I vil blive introduceret kort til redskaber og teknikker, hvorefter bartenderen gennemgår 3 cocktail klassikere en ad gangen. Efter en kort forklaring om valget af spiritus og den enkelte cocktails historie, demonstrerer bartenderen hvordan den skabes. Hvorefter det er jeres tur til at gøre bartenderen kunsten efter.

Man er velkommen til at stille spørgsmål undervejs, og I vil gå fra kurset med en grundforståelse af hvad der skal til for at lave en lækker cocktail, så I selv vil kunne lave noget lækkert til gæster og venner fremover.

 

Kan Cocktailkurset blive afholdt hos jer?

Det kan du lige tro!

Vores cocktailkursus er et mobilkursus, som vi tager ud med i næsten hele landet.

Når i booker et Cocktailkursus hos os, så aftaler vi på samme tid, hvor det skal afvikles henne, samt hvor mange cocktail stationer, der er behov for til formålet.

 

Hvilket cocktails bliver der undervist i?

De typiske cocktails der gennemgås er Mojito, Tom Collins og Cosmopolitan, men har I et specifikt ønske om at lære at lave en bestemt cocktail, er det også en mulighed.

 

Hvem laver den bedste cocktail?

Hvis man vil øge spændingen lidt, kan man gøre det til en konkurrence om at lave den bedste cocktail! – mulighederne er mange.

 

Kan man kombinere kurset med andre aktiviteter?

Det forekommer tit når vi er ude til firmaarrangementer, at vi kombinere cocktailkurset med fun eller action aktiviteter. Et eksempel kunne være at vi indeler jer i hold og laver rotation imellem et cocktailkursus, en bumper fodbold turnering og et lille stafetløb med promillebriller.

Vi har lavet en lille inspirations side til jeres firmafest, hvor i kan se forskellige aktiviteter vi kan sammensætte til jer, samt nogle pris eksempler fra tidligere events.


Send en forespørgsel

Hvad synes folk
[Samlet: 5 Gennemsnit: 5]

Vind et sjovt event

Vi laver hele tiden sjove konkurrencer, som du kan deltage i og vinde events til en værdi af 1.000 - 5.000 kroner

Du er nu tilmeldt (Tjek din Email evt. spamfilter)

Pin It on Pinterest

Shares