Vi har samlet 7 super sjove fest aktiviteter til voksne, der nok skal sikre at festen bliver husket i mange år. Vi har blandet ude og indedørs aktiviteter og lidt til enhver smag. Faktisk har vi samlet alt fra Promillebriller og Cocktails til Bumper Balls og Bungee Run baner. Så der skulle gerne være lidt til alle typer fester, om det så er ideer til polterabend du leder efter eller en tur med venner eller kollegaer.

 

Hvad er sjove aktiviteter for voksne?

Sjove aktiviteter for voksne kan være mange ting. Lige fra små sjove selskabslege til små sjove indslag, der godt kan komme lidt uventet. Det er vores erfaring, at små sjove aktiviteter tit er det folk snakker om i lang tid efter festen, da det giver et lidt uventet tvist.

Her er vores bud på, hvad fest aktiviteterne til voksne skal indholde:

 • Overraskelses moment (Giv aktiviteterne et lille tvist)
 • Sørg for deltagerne ikke føler sig gjort til grin
 • Lav ikke så stramme regler at det ikke kan få lov til at stikke lidt af
 • Sørg for at aktiviteterne ikke bliver for langtrukne

7. Sjov med Promillebriller for voksne

 

Promillebriller er helt klart oplagt til rigtig mange forskellige typer fester for voksne. De kan enten bruges til et lille sjovt indslag eller en større aktivitet, alt efter hvad man vil bruge dem til.

Vi har gode erfaringer med at bruge dem til:

 • Promille Hockey
 • Sumo-Promille-Stafet
 • Forhindringsløb
 • Go-kart race med pedaler
 • Fodbold
 • Kasteøvelser
 • Gå lige på stregen
 • Tegn & gæt

Leder man efter indendørs aktiviteter for voksne, så er disse briller helt klart oplagt, da det kun fantasien der sætter grænser for, hvad de kan bruges til. Her kan du både købe eller leje promillebriller til din fest.

 

 

6. Sumodragter for voksne og unge (13+)

Sumodragterne er en gammel klassiker og de bør helt sikkert være med på listen over sjov til festen. De store klodset og halv tunge dragter er ikke bare underholdende at bryde i, de er også super sjove at se på.

Sumodragterne blev oprindelig lavet til at sumobryde i, men idag bruges de til mange andre sjove aktiviteter for voksne.

 
Sumodragter kan blandt andet bruges til:

 • Sumo Brydning
 • Sumo Fodbold
 • Sumo Stafetløb med promillebriller
 • Sumo Hockey
 • Sumo Olympiske lege
Sumodragter er efter min mening perfekt til små konkurrencer til fester

 

Se priser på sumodragter her

5. Twister

De fleste kender nok Twister spillet fra de var børn, men du må endelig ikke tage fejl, denne aktivitet er virkelig blevet populær blandt de kvindelig Polterabender over de sidste par års tid, og der bliver skreget af grin! Det er også en super fed familie aktivitet

Den oppustelig twister er en af de mange super sjove aktiviteter for voksne, som man kan have det sjov med til sin fest.

Se priser på twisteren her

4. Sjove stafetløb for voksne på Unicorn hoppers

Jeg kan ikke svare for, hvorfor ingen andre havde taget denne aktivitet til Danmark, men da vi så denne aktivitet fra USA, som er et kæmpe hit derovre, så var vi klar over, at vi bare måtte have denne aktivitet til Danmark!

Det hele startede med Pony hoppers, men den nye model i Unicorns er bare så meget federe.

Man kan lave mange forskellige typer stafetløb med disse unicorns og når man først sammensætter dem med promillebriller, så stikker det altså helt af.

 

Se priser på Unicorn race her

3. Bungee Run

Den 12 meter lange Bungee Run bane vækker altid opmærksomhed til arrangementer for voksne og bruges da også i stor stil til Beer Run og lignede små lege.

Bungee run banen er forsynet med 2 bungeesnore i hver side, hvis det er børn mellem 7-13 år, så bruges der en bungeesnor og hvis det er teenagere og voksne, så bruges der 2 bungeesnore. Så der er virkelig underholdning for hele familien.

Bungee Run banen kan lejes fra en af vores mange lokal afdelinger eller blive leveret ud mod betaling. 

Se priser på bungee her

2. Bow Attack

De fleste af jer kender nok til paintball, som nok er lidt mere kendt end bow attack, men bow attack er helt klart en ny dille inden for denne typer aktiviteter og henover de sidste par år, har den virkelig vundet sig ind, da det ikke gør nær så ondt og skaber ret så meget action.

 

Se priser på bow attack her

1. Bumper Balls er til mere end bare fodbold

Bumper balls ligger helt klart i toppen, af sjove aktiviteter for unge og voksne! – Denne aktivitet har spredt sig til hele landet, som en steppebrand. Jeg vil faktisk gå så langt til at sige, at det er en af de absolut hotteste aktiviteter til fest i Danmark i disse år, der er næsten ingen aktiviteter der kan måle sig med den populære aktivitet.

Bumper balls kan let pakkes i en bil når de ikke er pustet op, så de er heller ikke så krævende at komme rundt med

Bumper balls kan bruges til:

 • Fodbold
 • Last man standing
 • Fangeleg: Alle mine kyllinger

 

Se priser på bumper balls her

Dette var vores udvalg af sjove fest aktiviteter for voksne, men hvis du gerne vil se endnu flere aktiviteter, så bør du kigge forbi vores event inspirationsblog ⁹⁹Fester, hvor vi har lavet en kæmpe liste med mere end 25 sjove aktiviter for voksne.

Sjove stafetløb

firmafest 2020 aktivitet

Hvad synes folk
[Samlet: 5 Gennemsnit: 5]

Vind et sjovt event

Vi laver hele tiden sjove konkurrencer, som du kan deltage i og vinde events til en værdi af 1.000 - 5.000 kroner

Du er nu tilmeldt (Tjek din Email evt. spamfilter)