Firmaarrangement med sjove aktiviteter

Skal familiefesten piftes lidt op med lidt sjove lege og aktiviteter, der virkelig sætter gang i festen?

Så har vi en masse sjove bud på, hvordan i kan krydre festen med sjov og spas. Vi afslutter også dette indlæg med et kanon tilbud til familiefesten, så der virkelig kan komme drøn på med flere aktiviteter til dem der virkelig vil give den gas.Liste over sjove familiefest lege og aktiviteter

Sjov med Tossebriller (Promillebriller)

Promillebriller

Promillebriller er virkelig blevet et kæmpe hit til aktive familiefester og det er absolut ikke uden grund. Disse briller kan bruges til mange forskellige aktiviteter og kan bruges både udendørs og indendørs.

Promillebrillerne eller tossebriller som de også bliver kaldt er især kendt for de mange forskellige typer stafetløb og forhindringsløb, som man kan lave med dem på.

Hvad gør promillebriller?

Promillebrillerne forsinker ens reaktionstid og gør selv de mindste/simple opgaver en del sværere at løse. Det er en perfekt aktivitet til små sjove lege til familiefester.

 • Man ser dobbelt
 • Man mister dybdeforståelsen
 • De påvirker ens balance
 • Svækker ens reaktionstid

Hvilke aktiviteter er sjove med promillebriller?

 • Stafetløb
 • Forhindringsløb
 • Straffesparkskonkurrence
 • Promille-Fodbold
 • Floorball (hockey)
 • Sumo-promille-stafet (sumodragter og promillebriller)
 • Unicorn stafetløb (Se vores Unicorns længere nede på siden)
 • Gå på line (hæl mod tå)
 • Ringridning på 3 hjulet cykler

Hvad koster Promillebriller?

Promillebriller kan enten købes eller lejes. Men man skal virkelig se sig om, da der er meget forskel på kvaliteten af Promillebriller.

Som professionel udlejer og event bureau har vi igennem årene prøvet mange forskellige briller og har endelig fundet frem til den helt rette brille. Vi udlejer dem for mellem 100 og 140 kroner pr. briller eller man kan købe for dem for 620-750 kroner stykket alt efter antallet.

Promillebrillerne kan lejes i hele landet og hentes ved en af vores mange afdelinger eller sendes med GLS til nærmeste Pakkeshop.

Læs mere om leje eller køb af Promillebriller her

Familiefest med stafetløb på Unicorns (Enhjørning)

Det bliver altså ikke mere tosset end et stafetløb på Unicorns til familiefesten. Det stikker helt af, når onkel skal kæmpe sig frem på disse sjove oppustelige Unicorns.

Vi opfordrer til, at man lejer denne aktivitet sammen med Promillebriller, så der kan være små opgaver undervejs, hvilket er sværere at udføre på Unicorns.

Book Unicorns til jeres fest her

Oppustelig Twister spil for hele familien

polterabend lege for kvinder i 2020

Den oppustelige Twister er ikke kun for børn. Den er nemlig også et kæmpe hit til Polterabender for kvinder og til familiefester.

Den oppustelige Twister fylder ca. 3x4 meter og kan let sættes op til festen. Der medfølger blæser og 2 kæmpe terninger, som viser hvilke felter man skal sætte hænder og fødder på.

Send os en forespørgsel, hvis du ønsker at leje denne aktivitet.

Bungee Run i baghaven til familiefesten

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er polterabend-aktiviter-sjælland-1024x455.jpg

Vores 10-12 meter lange Bungee Run baner fanger altid folks opmærksomhed, hvilket der ikke er noget at sige til, når den fylder så meget i landskabet. Derudover det faktum, at man ser folk kæmpe sig frem på banen, for at sætte en velkropude fast, for kort efter at blive hivet tilbage af de 2 elastiksnore.

Den store Bungee Run bane er et super sjovt indslag til festen, som kan være med til at sætte adrenalinen lidt igang hos hele familien.

Når i lejer vores Bungee Run bane kan i enten selv hente den på en af vores afdelinger eller få den leveret lige til døren og opstillet inden familiefesten går igang.

Læs mere om leje af Bungee Run banen her

Ingen fed familiefest uden Sumodragter

Vi kommer altså ikke udenom den super sjove familiefest og voksen aktivitet klassiker! – nemlig de klodsede og tossede Sumodragter.

Før i tiden brugte man Sumodragterne til brydning, hvilket stadigvæk hitter i dag, men man kan altså også bruge de sjove Sumodragter til forhindringsløb, Stafetløb med Promillebriller, Fodbold med Promillebriller og ja, det er vist bare ens fantasi der sætter grænser her.

Disse dragter har vi både i voksen- og børnestørrelse (fra 7 år) så her kan næsten hele familien være med.

Lej Sumodragter her

Fodbold feber til familiefesten

Hvis der er en sport vi er vilde med her i Danmark, så er det vist fodbold. Så hvis der er dømt Fodbold feber til familiefesten, så er et sjovt indslag med Bumper Balls helt klart at anbefale!

Man kan både leje Bumper Balls til børn (7-12 år) og voksne (13+) så alle kan være med til at sparke til bolden, hvis der ellers ikke går helt kaos i spillet og alle glemmer alt om bolden og bare vælter deres med- og modspillere 😛

Lej Bumper Balls fra en af vores mange afdelinger og hvis i ønsker det, så kan vi godt blande børne og voksen Bumper Balls.

Bow Attack eller skyde til måls

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er firma-arrangement-1024x436-1024x436.jpg

Bow Attack er helt klart en sjov udgave af Paintball og meget mere sikkert og smertefrit med de bløde skumpile. Har man ikke lige pladsen til at kunne spille Bow Attack, så er det muligt bare at skyde til måls på vores skydeskiver.

Dette kan bruges som et sjovt lille indslag til familiefesten og man kan sagtens være lidt kreativ med, hvad man skyder til måls efter.

Familiefest Pakketilbud A:

 • 4 Unicorn Hoppers
 • 8 Promillebriller
 • 2 Sumodragter + Faldmåtte
 • Bungee Run bane
 • Lille Party Hoppeborg
 • Oppustelig Twister

Tilbudspris: 5.200 kroner inkl moms

Hvad synes folk
[Samlet: 2 Gennemsnit: 5]