Sjov til venne & veninde aftener

Vi har lavet lidt pakkeløsninger til en super sjov dag/aften sammen med vennerne, hvor der skal ske lidt ud over det normale. Vi har lavet et par pakkeløsninger herunder med blandt andet sumodragter og promillebriller, men det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan lave med udstyret.

Se alle vores aktiviteter her

 

Promillebriller

null

Promillebriller

Promillebriller kan bruges til mange små selskabslege og det er kun fantasien der sætter grænser. De mest typiske lege med Promillebriller er dog Promille-Stafet, Forhindringsløb, Sumo-Promille-Stafet, Promillefodbold og Promille-Hockey.

Læs mere om Promillebriller her

Sumo-Promille-Stafet

De fleste af os er bekendt med øl-stafet eller bare almindelig stafet, men prøv så at tilsætte Sumodragter, der gør, at man er lidt mere klodset og hvis ikke Sumodragterne i sig selv er nok, så prøv at tilsætte Promillebriller, så man ser dobbelt og ikke har dybdeforståelsen i orden længere, se nu har vi en cocktail på en sjov oplevelse.

Læs mere om Sumo-Promille-Stafet her

Sumo-Wrestling

Sumobrydning eller “Sumo-Wrestling” om man vil, er det som vi inden for eventbranchen efterhånden kalder en klassiker. Sumodragterne er en let øvelse at komme igang med og det tager kun et øjeblik og så er man i dragterne og klar til kamp. Når man lejer Sumodragter hos os følger der altid faldmåtte, nakkestøtter og hjelme med.

Læs mere om at leje sumodragter her

Oppustelig Twister

De fleste når de hører om Twister spillet, tænker straks på et spil til børn, men når man først finder kæmpe terninger frem og puster twisteren op og måske et lille glas vin, så er man klar til at finde legebarnet frem. Twisteren har vist sig at være utrolig populær til både veninde aftener og polterabender.

Læs mere om leje af en Oppustelig Twister her

Vind et sjovt event

Vi laver hele tiden sjove konkurrencer, som du kan deltage i og vinde events til en værdi af 1.000 - 5.000 kroner

Du er nu tilmeldt (Tjek din Email evt. spamfilter)