Polterabend idéer og aktiviteter (Spar 20-40%)

Vi har en masse Polterabend ideer og aktiviteter, der sætter alle sanserne på overarbejde. Disse aktiviteter og indslag kan helt klart sætte gang i både lattermusklerne og hyggen.

 

På vores liste over polterabend idéer finder du følgende:

 • Sjove aktiviteter
 • skøre idéer og polterabend lege
 • Turneringer med masser af action
 • Alle sanserne bliver sat på overarbejde
 • Små hyggelige og sjove indslag

 

Polterabend stafetten – Anderledes idé til en sjov polterabend

Polterabend stafetten passer perfekt ind til langt de fleste polterabender. I langt de fleste tilfælde, så har en polterabend en masse pitstop på en rute, hvor man skal igennem en masse aktiviteter.

 

Hvad går stafetten ud på?

Polterabend stafetten er ganske enkel, ved hvert eneste pitstop man har i løbet af dagen, så er der et nyt lille stafetløb, som man skal igennem. Så har man 5 stop på dagens rute, så laver man 5 små stafetløb, hvor der bliver taget et billede af den kommende gom eller brud.

 

 

Forslag til stafetterne kunne være Unicorn stafet, sumo-stafet, stafet med promillebriller, sækkeløb og ringridning. vi har lavet et lille udplug med idéer til stafetløb du kan læse her, samt hvor vi har lavet nogle pakkeløsninger der passer til formålet. Vi har flere sjove polterabend idéer til kvinder på denne side

 

Bevis på gennemførsel af Polterabend stafetten

Når dagens polterabend stafet er klaret, så kan man overrække et bevis på klaret stafetter i løbet af dagen. Man kan også godt være mere kreativ og lave en lille video til formålet, her kan man med fordel bruge animoto, som er et super let program til at klippe videoer og billeder sammen online.

 

Sjove ideer til polterabend med Promillebriller

Hvis du ikke allerede har prøvet de sjove promillebriller, så har du virkelig noget at se frem til. Ikke nok med at man ser dobbelt, så mister man også dybdeforståelsen, som om dette ikke er nok i sig selv, så påvirker det også ens balance evne. Så ja, det er lidt af en Roskilde brandert man får på!

 

Hvilke aktiviteter kan man bruge promillebrillerne til?

Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser her. Vi har ligget flade af grin, når vi har set hvad folk har brugt disse briller til. Og jeg kommer da også med et par forslag til et par sjove aktiviteter. Foruden de sjove stafetter jeg har været inde på oven over, så kan man også bruge dem til følgende aktiviteter:

 

Promille hockey

De fleste husker nok Floorball / hockey fra folkeskolen. Dette var nu sjovt nok i sig selv, men når man tilsætter promillebriller, så stikker det helt af. Dog vil vi anbefale følgende regler:

 • Max hastighed Kapgang
  Så deltagerne ikke løber ind i hinanden, da man tror der er 1½ meter til nærmeste medspiller, der står 20 cm foran en
 • Hockeystaven skal blive på jorden
  Der er større chance for, at ramme skinnebenet på de andre end at ramme den lille bold
 • 2 Minutter halvleg
  Brillerne er ret intense, så hold pause efter et par minutter og skift så side.

 

Promille fodbold

Fodbold er også skide skægt med promillebriller og alt efter hvor mange promillebriller man har til rådighed, så kan man spille kampe eller lave små straffesparks konkurrencer.

 

Høvdingebold 

Igen er vi på banen med en sjov leg fra folkeskolen, som egner sig rigtig godt til en polterabend. Høvdingebold er dog sjovest, når man er mere end 10 deltagere til en polterabend, ellers bliver det hurtigt lidt fesent.

 

Hvor kan man få fat på disse promillebriller?

Hos Delta Fun kan man både købe eller leje promillebriller. Skal man kun bruge dem til et enkelt event vil vi anbefale man lejer dem, men har man mulighed for at kunne bruge dem et par gange om året, så kan det hurtigt svare sig at købe dem. 

Bumper ball turnering til polterabend

polterabend ideer til mænd

Der kan slet ikke herske tvivl om, at spille fodbold med en bumper ball på er skide skægt. Denne aktivitet har bare taget landet med storm, men hvorfor ikke lave en total “action packed” drengerøvs dag hvor man kombinerer flere af disse action prægede aktiviteter?

 

Pakkeløsning til polterabend

Vi kører fast med nogle fede pakkeløsninger til blandt andet polterabend events, hvor man kan leje både Bumper Balls og Bow Combat for 24 timer afgangen. Det fede ved denne sammensætning er, at man først kan spille bumper fodbold og bagefter bruge bumper balls som forhindringer, når man spiller Bow Combat. (Bow combat er en form for Paintball med bue og pil)

Du kan se vores bumper ball pakkeløsninger her.

 

Aktiviteter til polterabend med sumodragter

polterabend aktiviteter til mænd

Når det kommer til gamle klassikere, så kommer vi bare ikke uden om sumodragter, som en af aktiviteterne til en polterabend. De store klodsede dragter er bare for sjove at lege rundt i.

De fleste kender sumodragterne for den klassiske brydning, men de kan også bruges til andre sjove aktiviteter, som stafetløb med promillebriller, sumofodbold og OL discipliner.

På vores side sumosjov kan du læse mere om sumodragterne

 

Giv den gas på Bungee Run banen

Hvis man kan vil have det lidt sjovt med Bungee aktiviteter, så er Bungee Run banen knap så skræmmende som Bungee Jump til en polterabend.

Man får et bælte på og 2 bungeesnore bliver spændt fast i bæltet og så er man klar til, at kæmpe om hvem der kan komme længst frem på banen og sætte en velkropude fast. Den der kommer længst har vundet.

Bungee Run banen er super let at sætte op og pille ned, hvilket også gør det til en attraktiv aktivitet, som man kan have i baghaven eller hvor man ønsker at sætte den op, når man har lejet den for en dag.

Se priserne på leje af bungee run banen herDen oppustelige Twister er populær blandt kvinderne

Vi har allerede været igennem et hav af idéer til polterabender for både mænd og kvinder, men vi kan altså ikke slutte af uden lige at have twisteren med på listen.

Den oppustelig twister har vist sig at være rigtig populær sammen med vores Unicorn stafet til kvinder og derfor måtte vi lige have den med på listen.

Der kan være 6-8 deltager med af gangen og hvert spil tager et sted mellem 5-10 minutter. De sidste deltagere der kæmper, kan godt komme lidt ud i en ordenlig omgang syretræning på grund af de sjove stillinger man havner i. Det er helt klart en af de mere tossede idéer til de kvindelig polterabender, men ikke desto mindre skide skægt at se på og være med til.

 

Bow Attack – En forholdsvis ny polterabend aktivitet

De fleste af jer kender nok den gode gamle polterabend klassiker paintball, denne aktivitet har i mange år været urørt, men denne aktivitet er nu kommet i meget hård konkurrence med den ret så sjove polterabend aktivitet nemlig Bow attack.

Bow attacks popularitet til polterabend er konstant stigende og det skyldes nok, at det er en sjov og lidt anderledes aktivitet, der måske også minder nogen om Hunger games. Men en ting der også gør sig gældende er helt sikkert, at det er super let at sætte op, samt man kan spille det næsten hvor som helst, om det så er i en have, en baggård, et lager eller et grønt areal.

Bow attack udstyr der typisk følger med når man lejer det:

 • Masker
 • Buer
 • Pile
 • Armbeskytter
 • Skydeskriver

Bow attack udlejes typisk til 4mod4 eller 5mod5, men det kan tilpasses helt som man ønsker det. Du kan læse mere om bow attack her, hvor vi har lavet nogle pakkeløsninger til polterabender.

Stafetløb for voksne

polterabend aktiviteter til mænd

Bungee Run

Bow Attack

Bow Attack

Promillebriller

(Forsendelse)

Pris: 1.200,-

Promillebriller + Unicorns

(Forsendelse)

Pris: 1.600,-

Bungee + bumper

Tilbudspris: 3.500,- (spar: 1.050,-)

Bumper + bow + sumo

Tilbudspris: 3.500,- (Spar: 1.500,-)

Pakke C – Fun pakke

Tilbudspris: 3.950,-

Send en forespørgsel via vores kontaktformular

Eller kontakt os på telefon: 53 34 34 76

 

Hvad synes folk
[Samlet: 3 Gennemsnit: 5]

Vind et sjovt event

Vi laver hele tiden sjove konkurrencer, som du kan deltage i og vinde events til en værdi af 1.000 - 5.000 kroner

Du er nu tilmeldt (Tjek din Email evt. spamfilter)

Pin It on Pinterest

Shares