Blå Mandag Aktiviteter 2020

 

Blå Mandag Aktitivteter 2020 Konfirmation

Det er ved at være tid til at planlægge Blå Mandag 2020. Vi har derfor samlet nogle af vores fedeste action og fun events og lavet det som en vælg-selv pakkeløsning, så i kan få en helt unik oplevelse og ikke mindst en dag i aldrig glemmer.

Hvad kan man få af sjove aktiviteter til Blå Mandag?

I får lov til at vælge hele 3 af vores fedeste hovedaktiviteter og for at det ikke skal være løgn, så kan i også vælge en bonus aktivitet uden en merudgift. Så bliver det vist ikke meget bedre.

I får altså muligheden for nogle super sjove aktiviteter til jeres Blå Mandag, som både skaber latter, glæde og ikke mindst adrenalinrus.

 

 

Vælg 3 hoved aktiviteter:

Bungee Run

Bungee Run banen giver dig vinger eller ihvertfald tæt på. Du kæmper mod en ven eller veninde. Løb alt hvad du kan med en eleastiksnor spændt fast i et bælte du får på. Sæt herefter en velkro pude fast på midterbanen og se hvem der kan komme længst, men husk, at jo længere du kommer jo større chance er der for en bonus flyvetur tilbage.

Sumo Wrestling og Sumo-Promille-Stafet

Sumo Brydning giver altid et godt grin både for de brydende og tilskuerne, for hvad er mere humoristisk at se på end denne kæmpe dragt med tilhørende hjelm? Det skulle måske lige være at skifte brydningen ud med Sumo-Promille-Stafet hvor i får promillebriller på der udfordrer jer på balancen og at i ser dobbelt hvis ikke endnu værre. Tilsæt så samtidig, at i nu skal løbe stafet!!

Bumper Balls

Fodbold kan være sjovt og underholdende i sig selv, men ikke i forhold til, at have en Bumper Ball på. Bumper Ball’en er kæmpe stor i forhold til dig og når du normalt vil tage bolden fra en modstander, så smasker du altså sammen med ham/hende hvilket kan give en god flyve- eller rulletur. Der er pludselig dømt action og ender som regel med et stort kaos af folk der jagter hinanden frem for fodbolden !

Bow Attack

Hvis du har set filmen Hunger Games, så ved du nok, at kampen om at være den sidste på banen er noget af en omgang. I kan enten spille hold mod hinanden eller lave alle mod alle, som helt klart er favoritten. Pilene har et skumgummi hoved, så det ikke gør ondt at blive ramt, så det er bare at fyre den max af og sørge for at det er dig der vinder.

Vælg en bonus aktivitet

Unicorn Race

Oppustelig twister

Oppustelig Twister

Promille Hockey

Hvor finder man jer henne?

I skal ikke ud og rejse flere hundrede kilometer for at få adgang til vores fede aktiviteter.

Det fedeste ved vores løsning er, at vi kommer til jer og har i ikke en lokation i kan bruge, så hjælper vi gerne med at finde et grønt område i den by i ønsker at afholde jeres Blå Mandag, som kan bruges til formålet.

Er der ikke strøm på lokationen, så tager vi gerne vores generator med.

 

Hvordan foregår Blå Mandag hos jer?

Det foregår sådan, at vi kommer ud til jer på en ønsket lokation og giver den gas sammen med jer i 2 timers tid. Ønsker i længere end det kan det aftales mod et ekstra beløb, men for langt de fleste er 2 timer rigeligt.

Booking af eventen laves klassevis og koster 250 kroner pr. deltager.

 

Er Blå Mandag allerede planlagt? Så vælg RØD FREDAG!

Har din klasse allerede valgt hvad der skal laves til blå mandag? Måske en tur på strøget? Ud og spise frokost i naturen? Gå en tur rundt i jeres by og se på museer m.v.? SÅ FORTVIVL IKKE!!!

Udover Blå Mandag er det også muligt at holde Rød Fredag igennem os. Så hvis din blå mandag tur bliver en du allerede har glemt om tirsdagen, så skal vi nok sørge for, at fredagen efter konfirmationen aldrig bliver en dag i glemmer. Det bedste ved denne løsning er, at i ikke skal op og i skole dagen efter, så i kan give den så meget gas som i overhovedet har lyst til uden at nogen er efter jer dagen efter.

 

Kommer der en Event Manager med til vores Blå Mandag?

Ja bestemt !! For at holde ekstra gang i jeres Blå Mandag, så kaster vi selvfølgelig en Event Manager med i puljen til jeres Blå Mandag arrangement.

Event Manageren ved præcis hvordan alt udstyret fungerer og er super dygtig til at få gang i jer og få alle til at være med. Dermed er der ikke er nogen der kommer til at føle sig udenfor, som desværre ellers ofte sker på sådanne dage.

Event Manageren sørger selvfølgelig også for at sikkerheden er i top og at i kender reglerne for brugen af udstyret, så alle kan få en super sjov dag..

Sidst opdateret d.