Firmafest idéer og aktiviteter

– Er din virksomhed klar til et firmaarrangement med knald på?

Søger du inspiration og idéer til årets Firmafest, som gerne må byde på nogle helt fantastiske oplevelser for dine kollegaer og hvor de gerne må stå lidt lamslået efter arrangementet over hvor fedt det har været?

Så læs endelig videre, da jeg på denne side vil komme med nogle forslag og pris eksempler på, hvordan man kan skrue sådan en firmafest sammen.

 

Hvad er en god firmafest

Inden du begynder, at forelske dig i aktiviteter eller underholdning til firmafesten, så er det en god idé at have med i baghovedet, hvem man er igang med at lave firmafesten for.

Vi ser og hører desværre nogle gange, at dem der booker events til firmafesten glemmer lidt, hvem det er de er igang med at lave arrangementet for, hvilket nogle gange resulterer i, at de ellers så sjove tiltag falder lidt til jorden.

Der er meget forskel fra virksomhed til virksomhed, hvordan de ønsker at afholde deres firmafest, men en ting der er fælles for dem alle er, at det skal være en sjov oplevelse, hvor underholdningen skal være i top.

 

Hos Delta Fun har vi specialiseret os i alt det sjove til firmafester og åbent hus arrangementer, hvilket også er grunden til, at vi både udlejer vores udstyr, hvor man selv kan styre det, eller man kan booke det som event, hvor vi kommer ud med event managers og giver jer nogle sjove timer.

Har i ikke allerede brændt jer varme på nogle aktiviteter, så kan vi godt hjælpe med at sammensætte et arrangement udfra jeres budget, antal deltagere og ikke mindst den plads der er til rådighed.

Sjove stafetløb for voksne

sjove stafetter for voksne til f.eks. polterabender

Firmafest forespørgsel

15 + 7 =

Hvad er de mest populære aktiviteter til firmafester?

Vi har samlet et sjovt udvalg af aktiviteter, hvor der er lidt for enhver smag. Da vi godt ved, at der kan være lidt forskel på, hvor action-packed man ønsker et event og hvor vildt det skal være, så har udvalgt nogle aktiviteter, med fuld knald på, men også nogle lidt mere rolige aktiviteter.

Men igen er fællesnævneren, at det skal være sjovt at prøve, men på samme tid også sjovt at se på. Så selvom enkelte personer måske ikke kan deltage, så kan de stadigvæk more sig og have en fest.

 

Se de mest populære aktiviteter til firmafest herunder

Firma Bumper fodbold turnering

polterabend ideer til mænd

 

Bumper balls er et fedt lille twist til firma arrangementer, hvor man kan dele deltagerne op i hold og lave en lille bumper ball turnering. Bumper fodbold er ikke kun sjovt for de deltagende, men også for tilskuerne der kigger på og er den perfekte aktivitet, hvis der skal lidt ekstra knald på firmafesten.

En bumper fodbold turnering er perfekt til firma arrangementer for små og mellemstore virksomheder. Er det til en større virksomhed, så anbefaler vi, at man laver det som en af flere poster til en super sjov dag.

Bungee Run firma dysten

Bungee run firmafest aktivitet

Vores lange bungee run baner får altid en masse opmærksomhed, hvilket er klart når man først stiller en 12 meter lang hoppeborg ligende aktivitet op! – Deltagerne får et bælte på og bliver spændt fast i 2 bungee snore i den ene ende og nu gælder det så om at komme længst frem på banen og sætte en velcro pude fast.

Aktivitet tager kun 15 minutter at stille op også er vi klar til at sætte knald på firmafesten.

Kollega dysten på Unicorns med promillebriller

firmafest 2020 aktivitet

Når det kommer til sjove stafetløb til årets firma sommerfest, så er vi helt klart på hjemmebane. Vi kan lave en unicorn stafet på vores Unicorn hoppers og der er også mulighed for at krydre hele stafetløbet op med både promillebriller og sumodragter og små opgaver der skal klares undervejs.

Især vores stafetløb er en super populær og sjov aktivitetet til voksenarrangementer.

Sjov firmafest aktivitet på vand

Waterballs udlejning til børn og voksne

Giv kollegaerne mulighed for at kunne gå på vandet! – Vi har både waterballs til store og til små, så der er næsten ingen undskyldning for ikke at lege med vand til firmafesten. Man kunne også sammesætte denne aktivitet med en lille vandkrig, hvis man skal gå helt i barndom.

Vores waterballs bassin fylder 8×6 meter og egner sig bedst til firmaarrangementer med 100+ deltagere eller derover. 

Sumodragter kan bruges til mange forskellige indslag!

polterabend aktiviteter til mænd

 

Sumodragterne er efterhånden en klassiker i event og udlejningsbranchen, der på trods af sin alder stadigvæk er en sjov aktivitet. Sumodragterne kan bruges til mange sjove aktiviteter, så som sumobrydning, fodbold, stafetløb og en masse OL disipliner.

Sumodragterne er både store og klodset, hvilket gør forhindringsløb og stafetløb ufattelig sjove især, hvis man sammen sætter dem med promillebriller.

Vi har i forbindelse med optagelser til Forsidefruer samarbejdet med Delta Fun.

Det har været en helt igennem positiv oplevelse. Der har været en god kommunikation og alle aftaler blev overholdt.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Delta Fun.

Mvh. Kathrine Holmboe

Kathrine Holmboe

Produktionskoordinator BLU A/S., Forsidefruerne på TV3 / BLU

Cocktailkursus og bartender til firmafesten

firma event med cocktail kursus

En cocktail er ikke bare en cocktail. Der er stor forskel på en cocktail lavet af en bartender og af en cocktailbartender, der går op i sine råvarer, teknikker og sammensætningen af alle ingredienserne.

 

Cocktailkursus er et sjovt indslag til firmaarrangementet

En af vores mest populære aktiviteter til firmaarrangementer er cocktailkurset, der på bedste måde blander læring og underholdning i en verden af smag, teknik, historie og anekdoter.

Vores chefbartender sikrer, at vi hele tiden har de bedste cocktailbartendere klar til, at introducerer jer for redskaber og teknikker, hvorefter bartenderen gennemgår 3 cocktail klassikere en ad gangen.

Vi har lavet en lille beskrivelse af cocktailkurset her og prøvet på at besvare de typiske spørgsmål vi får.

 

Mobilbar og cocktailbartender til firmafesten

Er der noget mere lækkert end en frisk cocktail lavet af en passioneret cocktail bartender, der virkelig går op i sit håndværk?

Når du booker en Cocktail bartender hos Delta Fun, så har vi alt med der skal bruges. Så du skal ikke tænke på mobilbardisk, indkøb til baren eller køle elementer.

 

Hvilken bar er du mest til?

Da folks barønsker godt kan være meget forskellige har vi valgt at lave 3 forskellige løsninger på bar sammensætning, hvilket er delt op i Sjus & Shots bar, den Classic cocktail bar og  til sidst men ikke mindst vores high-end luksus cocktailbar.

 

Hockey eller fodbold med promillebriller!

 

I kommer til at se dobbelt, miste dybdeforståelsen og selv balancen er lidt ved siden af sig selv, når man har de super sjove promillebriller på. Disse briller kan bruges til rigtig mange forskellige øvelser og det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Selv det at lave alkohol-testen at gå på line bliver en svær øvelse med disse briller på, så her er der virkelig mulighed for at få dig og dine kollegaer på glatis til årets julefrokost eller anden firma event, der skal afholdes i løbet af året.

Vi bruger ofte promillebrillerne til Hockey, straffesparkskonkurrencer, fodboldkampe, stafetløb med sumodragter, men mulighederne er så mange flere og kan tilpasses til alle typerfester. En perfekt aktivitet der kan bruges både ude og inde.

Hvad er en ordenlig firmafest uden medarbejderer der vælter rundt på gulvet?

Den oppustelig twister er en af de mange super sjove aktiviteter for voksne, som man kan have det sjov med til sin fest.

 

Det er helt iorden at finde det indre legebarn frem til årets firma event! – Og det er lige netop her, at den opgraderet version af børnespillet twister kommer ind i billedet. Vores oppustelig twister er nemlig super sjov og lidt af en udfordring at bevæge sig rundt på, da der er lidt god afstand imellem de farvet prikker.

 

 

Skyd firma arrangementet igang med en omgang Bow Attack

 

De fleste af jer kender nok allerede Paintball og Hardball, hvilket Bow attack er i familie med. Her er paintball guns dog skiftet ud med bue og pil.

Alle vores pile er udstyret med en skumhoved, hvilket tager stødet når man bliver ramt og vi har hørt fra mange af vores kunder, at de har været overrasket over, hvor sjovt det er at spille, men også at de mener, at det slet ikke gør ondt.

Alle spillerne er udstyret med sikkerhedsudstyr når man spiller bow attack, man kan dog også bare lave almindelig bueskydning med skumpile mod skydeskiver eller andre opstillet mål.

Afdelinger & Dropzoner

Pakkeløsninger:

Bumper balls og Bow Attack:

 • 8 Bumper Balls
 • 8 Buer & 16 pile
 • 8 Bow attack “full face” masker
 • 8 Bue-armbeskytter
 • Turneringsskemaer

Pris: 3.500 kroner

Hvad koster aktiviteter til en firmafest?

Skal firmafesten lige piftes op med 1-3 timers underholdning med nogle sjove aktiviteter, så tilbyder vi at komme ud og stå for en masse fun events. prisen ligger typisk mellem 100-350 kroner pr deltager alt efter antallet af aktiviteter, timer og deltagere. Vi kan tilbyde vores service til arrangementer mellem 20-1.000 Deltagere.

Ring til os på 53 34 34 76

Pris eksempel 1:
(CocktailKursus og Fun Event)

Firmafest med 40 deltagere

De ønskede et Cocktailkursus og en bumper ball turnering.

Vi delte deltagerne op i to grupper med tyve personer i hver gruppe.

Mens den ene gruppe var indenfor til et brag af et cocktail kursus fyldt med smag, teknik, historie og anekdoter, så var det andet hold ude på græsset og i fuld gang med at spille en bumper ball turnering, hvor både adrenalinen og bolden fik et kick.

Efter en time blev der holdt en kort pause og de to grupper byttede så rundt.

Pris pr deltager: 300 kroner

Pris eksempel 2:
(Bumper balls & Bow Attack)

Firmafest med 30 deltagere

Tid: 3 times event

Et håndværker firma ville gerne have et event, hvor den fik gas fra start til slut.

Vi startede ud med en bumper ball turnering, hvor pulsen kom helt i top. Dernæst stod den på Bow Attack, hvor det var alle mod alle og hvor pilene fløj om ørene mens folk var helt oppe og ringe over, hvor sjov lige netop denne aktivitet var.

Vi sluttede af med, at man til sidst kunne udfordre sine kollegaer på den lange Bungee Run bane, hvor de sidste kræfter blev brugt.

Pris pr deltager: 250 kroner

Pris eksempel 3:
(Fun events)

Firmafest med 150 deltagere

Tid: 3 times event

Firmaevent med 150 deltagere, hvor der godt måtte være både team aktiviteter og små sjove øvelser. Der blev lavet 6 stationer med aktiviteter, hvoraf 3 var bemandet og 3 var døde poster (ubemandet)

Firmaet havde selv opsat telt med mad og drikkelse, der også fungerede som torvet for alle vores aktiviteter der var rundt om teltet.

Følgende aktiviteter blev stillet op:

 • Water balls med bassin
 • Bungee Run
 • Promille-stafet bane
 • Ponyræs med pony hoppers
 • Oppustelig Twister
 • Bueskydning med Skumpile

 

Pris pr deltager: 165 kroner

Uden event manager

Ønsker i at sætte lidt ekstra knald på firmafesten, men gerne vil holde udgifterne lidt nede, så har i muligheden for at leje vores event udstyr og selv stå for aktiviteterne. Vi har lavet en oversigt over vores eventudstyr, hvor i kan sammensætte det 100% som i selv ønsker det.

Udlejning til fest

Firma Familie arrangement

Skal der være lidt sjove aktiviteter for folk i alle aldre, så kan vi skræddersy løsninger, hvor alle kan være med. Lige fra hoppeborge, aktivitetesbaner, bumper balls og water-balls, med andre ord aktiviteter, der ikke kun er sjove at prøve, men som også er sjove at se på. Sammen med jer kan vi lave en pakkeløsning, der passer til jeres event og holder sig inden for budgettet.

Udlejning til fest

Forespørgsel på Firmafest

Skriv venligst dit fulde navn
- Hvilket firma drejer det sig om? Gerne både navn og CVR nummer og ellers bare CVR nummer.
- Hvornår skal arrangementet holdes?
- Hvor skal det afholdes henne?
- Hvis i har kigget på vores udstyr, hvilket udstyr har så fanget jeres interesse?
- Vil i have en/flere event manager(s) med til at sætte ekstra gang i festen?

Dette er blot nogle af de ting du kan/bør svare på. Skriv gerne al den information du har, som kan hjælpe os med at hjælpe jer til at få den bedste firmafest nogensinde.
Du behøver ikke, at udfylde denne, men vi vil blive glade hvis du gider skrive en lille beskrivelse som f.eks. Jeg søgte på google efter "Sjove aktiviteter til børn" eller "Vi brugte jer forrige år og vender derfor tilbage nu".

 

Hvad synes folk
[Samlet: 4 Gennemsnit: 5]

Sidst opdateret d.