Firmafest idéer og aktiviteter

– Er din virksomhed klar til et firmaarrangement med knald på?

 

 

Søger du inspiration og idéer til årets Firmafest, som gerne må byde på nogle helt fantastiske oplevelser for dine kollegaer og hvor de gerne må stå lidt lamslået efter arrangementet over hvor fedt det har været?

Så læs endelig videre, da jeg på denne side vil komme med nogle forslag og pris eksempler på, hvordan man kan skrue sådan en firmafest sammen.

Hvad er en god firmafest

Inden du begynder, at forelske dig i aktiviteter eller underholdning til firmafesten, så er det en god idé at have med i baghovedet, hvem man er igang med at lave firmafesten for.

Vi ser og hører desværre nogle gange, at dem der booker events til firmafesten glemmer lidt, hvem det er de er igang med at lave arrangementet for, hvilket nogle gange resulterer i, at de ellers så sjove tiltag falder lidt til jorden.

Der er meget forskel fra virksomhed til virksomhed, hvordan de ønsker at afholde deres firmafest, men en ting der er fælles for dem alle er, at det skal være en sjov oplevelse, hvor underholdningen skal være i top.

 

Hos Delta Fun har vi specialiseret os i alt det sjove til firmafester og åbent hus arrangementer, hvilket også er grunden til, at vi både udlejer vores udstyr, hvor man selv kan styre det, eller man kan booke det som event, hvor vi kommer ud med event managers og giver jer nogle sjove timer.

Har i ikke allerede brændt jer varme på nogle aktiviteter, så kan vi godt hjælpe med at sammensætte et arrangement udfra jeres budget, antal deltagere og ikke mindst den plads der er til rådighed.

Sjove Firmafest Aktiviteter

Vi har samlet et sjovt udvalg af aktiviteter, hvor der er lidt for enhver smag. Da vi godt ved, at der kan være lidt forskel på, hvor action-packed man ønsker et event og hvor vildt det skal være, så har udvalgt nogle aktiviteter, med fuld knald på, men også nogle lidt mere rolige aktiviteter.

Men igen er fællesnævneren, at det skal være sjovt at prøve, men på samme tid også sjovt at se på. Så selvom enkelte personer måske ikke kan deltage, så kan de stadigvæk more sig og have en fest.

Bumper Balls

Bungee Run

Ponyræs

Cocktail Kursus

Water Balls

Bow attack

Promille Hockey

Twister

Junior Rodeo

Hoppeborge

Team Aktiviteter

Sumodragter

(Vi stod for: Cocktailbar uden alkohol og fun aktiviteter)

Vi har i forbindelse med optagelser til Forsidefruer samarbejdet med Delta Fun.

Det har været en helt igennem positiv oplevelse. Der har været en god kommunikation og alle aftaler blev overholdt.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Delta Fun.

Mvh. Kathrine Holmboe

Kathrine Holmboe

Produktionskoordinator BLU A/S., Forsidefruerne på TV3 / BLU

Cocktailkursus og bartender til firmafesten

Cocktailkursus som firmafest aktivitet

En cocktail er ikke bare en cocktail. Der er stor forskel på en cocktail lavet af en bartender og af en cocktailbartender, der går op i sine råvarer, teknikker og sammensætningen af alle ingredienserne.

 

Cocktailkursus er et sjovt indslag til firmaarrangementet

En af vores mest populære aktiviteter til firmaarrangementer er cocktailkurset, der på bedste måde blander læring og underholdning i en verden af smag, teknik, historie og anekdoter.

Vores chefbartender sikrer, at vi hele tiden har de bedste cocktailbartendere klar til, at introducerer jer for redskaber og teknikker, hvorefter bartenderen gennemgår 3 cocktail klassikere en ad gangen.

Vi har lavet en lille beskrivelse af cocktailkurset her og prøvet på at besvare de typiske spørgsmål vi får.

 

Mobilbar og cocktailbartender til firmafesten

Er der noget mere lækkert end en frisk cocktail lavet af en passioneret cocktail bartender, der virkelig går op i sit håndværk?

Når du booker en Cocktail bartender hos Delta Fun, så har vi alt med der skal bruges. Så du skal ikke tænke på mobilbardisk, indkøb til baren eller køle elementer.

 

Hvilken bar er du mest til?

Da folks barønsker godt kan være meget forskellige har vi valgt at lave 3 forskellige løsninger på bar sammensætning, hvilket er delt op i Sjus & Shots bar, den Classic cocktail bar og  til sidst men ikke mindst vores high-end luksus cocktailbar.

 

Hvad koster aktiviteter til en firmafest?

Skal firmafesten lige piftes op med 1-3 timers underholdning med nogle sjove aktiviteter, så tilbyder vi at komme ud og stå for en masse fun events. prisen ligger typisk mellem 100-350 kroner pr deltager alt efter antallet af aktiviteter, timer og deltagere. Vi kan tilbyde vores service til arrangementer mellem 20-1.000 Deltagere.

Ring til os på 53 34 34 76

Pris eksempel 1: (CocktailKursus og Fun Event)

Firmafest med 40 deltagere

De ønskede et Cocktailkursus og en bumper ball turnering.

Vi delte deltagerne op i to grupper med tyve personer i hver gruppe.

Mens den ene gruppe var indenfor til et brag af et cocktail kursus fyldt med smag, teknik, historie og anekdoter, så var det andet hold ude på græsset og i fuld gang med at spille en bumper ball turnering, hvor både adrenalinen og bolden fik et kick.

Efter en time blev der holdt en kort pause og de to grupper byttede så rundt.

Pris pr deltager: 300 kroner

Pris eksempel 2: (Bumper balls & Bow Attack)

Firmafest med 30 deltagere

Tid: 3 times event

Et håndværker firma ville gerne have et event, hvor den fik gas fra start til slut.

Vi startede ud med en bumper ball turnering, hvor pulsen kom helt i top. Dernæst stod den på Bow Attack, hvor det var alle mod alle og hvor pilene fløj om ørene mens folk var helt oppe og ringe over, hvor sjov lige netop denne aktivitet var.

Vi sluttede af med, at man til sidst kunne udfordre sine kollegaer på den lange Bungee Run bane, hvor de sidste kræfter blev brugt.

Pris pr deltager: 250 kroner

Pris eksempel 3: (Fun events)

Firmafest med 150 deltagere

Tid: 3 times event

Firmaevent med 150 deltagere, hvor der godt måtte være både team aktiviteter og små sjove øvelser. Der blev lavet 6 stationer med aktiviteter, hvoraf 3 var bemandet og 3 var døde poster (ubemandet)

Firmaet havde selv opsat telt med mad og drikkelse, der også fungerede som torvet for alle vores aktiviteter der var rundt om teltet.

Følgende aktiviteter blev stillet op:

  • Water balls med bassin
  • Bungee Run
  • Promille-stafet bane
  • Ponyræs med pony hoppers
  • Oppustelig Twister
  • Bueskydning med Skumpile

 

Pris pr deltager: 165 kroner

Uden event manager

Ønsker i at sætte lidt ekstra knald på firmafesten, men gerne vil holde udgifterne lidt nede, så har i muligheden for at leje vores event udstyr og selv stå for aktiviteterne. Vi har lavet en oversigt over vores eventudstyr, hvor i kan sammensætte det 100% som i selv ønsker det.

Udlejning til fest

Firma Familie arrangement

Skal der være lidt sjove aktiviteter for folk i alle aldre, så kan vi skræddersy løsninger, hvor alle kan være med. Lige fra hoppeborge, aktivitetersbaner, bumper balls og water-balls, med andre ord aktiviteter, der ikke kun er sjove at prøve, men som også er sjove at se på. Sammen med jer kan vi lave en pakkeløsning, der passer til jeres event og holder sig inden for budgettet.

Udlejning til fest