Ideer til årets Firmafest 2019

– Er din virksomhed klar til et firmaarrangement med knald på?
sjove aktiviteter til voksne

Der er meget forskel fra virksomhed til virksomhed, hvordan de ønsker at afholde deres firmafest, men en ting der er fælles for dem alle er, at det skal være en sjov oplevelse, hvor underholdningen skal være i top.

Hos Delta Fun har vi specialiseret os i alt det sjove til firmafester og åbent hus arrangementer, hvilket også er grunden til, at vi både udlejer vores udstyr, hvor man selv kan styre det, eller man kan booke det som event, hvor vi kommer ud med event managers og giver jer nogle sjove timer.

Har i ikke allerede brændt jer varm på nogle aktiviteter, så kan vi godt hjælpe med at sammensætte et arrangement udfra jeres budget, antal deltagere og ikke mindst den plads der er til rådighed.

 

Vores eventbureau er mobilt!

Istedet for at i skal komme ud til os på et stationært sted, så har vi valgt at lave vores løsninger mobile, hvilket betyder, at vi kan komme ud til jer og afvikle alle vores events. Men ikke nok med at vores løsninger er mobile, så har vi også valgt at have små regionale lagerr afdelinger, så transporten til stedet også bliver holdt nede på et minimum og man dermed får mere event for pengene.

Ja, selv vores cocktailbar og cocktail kursus er mobilt, så det giver virkelig mulighed for nogle helt unikke oplevelser til årets firmafest.

Firmafest aktiviteter og events

– Er din virksomhed klar til et firmaarrangement med knald på?

Bumper Balls

Bungee Run

Ponyræs

Cocktail Kursus

Water Balls

Bow attack

Promille Hockey

Twister

Junior Rodeo

Hoppeborge

Team Aktiviteter

Sumodragter

Uden event manager

Ønsker i at sætte lidt ekstra knald på firmafesten, men gerne vil holde udgifterne lidt nede, så har i muligheden for at leje vores event udstyr og selv stå for aktiviteterne. Vi har lavet en oversigt over vores eventudstyr, hvor i kan sammensætte det 100% som i selv ønsker det.

Udlejning til fest

Med Event manager

Skal firmafesten lige piftes op med 1-3 timers underholdning med nogle sjove aktiviteter, så tilbyder vi at komme ud og stå for en masse fun events. prisen ligger typisk mellem 100-350 kroner pr deltager alt efter antallet af aktiviteter, timer og deltagere. Vi kan tilbyde vores service til arrangementer mellem 20-1.000 Deltagere.

Firmafest eksempel 1: (Cocktail Kursus og Fun Event)

Firmafest med 40 deltagere, der ønskede et Cocktail kursus og en bumper ball turnering.

Vi delte deltagerne op i to grupper med tyve personer i hver gruppe.

Mens den ene gruppe var indenfor til et brag af et cocktail kursus fyldt med smag, teknik, historie og anekdoter, så var det andet hold ude på græsset og i fuld gang med at spille en bumper ball turnering, hvor både adrenalinen og bolden fik et kick.

Efter en time blev der holdt en kort pause og de to grupper byttede så rundt.

Pris pr deltager: 300 kroner

 

Firmafest eksempel 2: (Bumper balls & Bow Attack)

Firmafest med 30 deltagere

Tid: 3 times event

Et håndværker firma ville gerne have et event, hvor den fik gas fra start til slut.

Vi startede ud med en bumper ball turnering, hvor pulsen kom helt i top. Dernæst stod den på Bow Attack, hvor det var alle mod alle og hvor pilene fløj om ørene mens folk var helt oppe og ringe over, hvor sjov lige netop denne aktivitet var.

Vi sluttede af med, at man til sidst kunne udfordre sine kollegaer på den lange Bungee Run banen, hvor de sidste kræfter blev brugt

Pris pr deltager: 250 kroner

Firmafest eksempel 3: (Fun events)

Firmafest med 150 deltagere

Tid: 3 times event

Firmaevent med 150 deltagere, hvor der godt måtte være både team aktiviteter og små sjove øvelser. Der blev lavet 6 stationer med aktiviteter, hvoraf 3 var bemandet og 3 var døde poster (ubemandet)

Firmaet havde selv opsat telt med mad og drikkelse, der også fungerede som torvet for alle vores aktiviteter der var rundt om teltet.

Følgende aktiviteter blev stillet op:

  • Water balls med bassin
  • Bungee Run
  • Promille-stafet bane
  • Ponyræs med pony hoppers
  • Oppustelig Twister
  • Bueskydning med Skumpile

 

Pris pr deltager: 165 kroner

 

Ring til os på 53 34 34 76

Firma Familie arrangement

Skal der være lidt sjove aktiviteter for folk i alle aldre, så kan vi skræddersy løsninger, hvor alle kan være med. Lige fra hoppeborge, aktivitetersbaner, bumper balls og water-balls, med andre ord aktiviteter, der ikke kun er sjove at prøve, men som også er sjove at se på. Sammen med jer kan vi lave en pakkeløsning, der passer til jeres event og holder sig inden for budgettet.

Udlejning til fest

Mange aktiviteter..

Vi er netop ved at opdatere denne side, så den er klar med en masse lækre tilbud til firma arrangementer i 2019. Men du behøver ikke vente på at denne side er oppe og køre igen. vi har nemlig lavet en liste over alle vores aktiviteter, som kan ses her

Ring til os på 53 34 34 76 Eller benyt vores kontakt formular

Send en forespørgsel

Vejnavn hus
Husk følgende punkter: Hvilke aktiviteter har i interesse i? Hvor mange timer drejer det sig om? Hvilket budget har i at arbejde med?

Delta Fun afdelinger: