Firmaarrangement med sjove aktiviteter

Ideer til årets Firmafest og Firmaarrangement 2019

Hos Delta Fun har vi specialiseret os i alt det sjove til firmafester og åbent hus arrangementer. Vi har et bredt udvalg af aktiviteter, der passer til Sommerfesten, Julefrokosten og Firmaarrangementer, hvor familien også er inviteret med.

Aktiviteter til firmafest

Udfra jeres budget, plads og antal af deltagere laver vi gerne et forslag til aktiviteter, som vi mener passer perfekt til jer.

Vi tilbyder løsninger både med eller uden Event Managers, samt en kombiløsning, hvor vi hjælper med opsætning og nedtagning, men at i selv klarer jer under selve eventen. Med andre ord det kan blive lige som i vil have det.

Bumper Balls

Bungee Run

Ponyræs

Cocktail Kursus

Water Balls

Bow attack

Promille Hockey

Twister

Junior Rodeo

Hoppeborge

Team Aktiviteter

Sumodragter

Uden event manager

Ønsker i at sætte lidt ekstra knald på firmafesten, men gerne vil holde udgifterne lidt nede, så har i muligheden for at leje vores event udstyr og selv stå for aktiviteterne. Vi har lavet en oversigt over vores eventudstyr, hvor i kan sammensætte det 100% som i selv ønsker det.

Udlejning til fest

Med Event manager

Skal firmafesten lige piftes op med 1-3 timers underholdning med nogle sjove aktiviteter, så tilbyder vi at komme ud og stå for en masse fun events. prisen ligger typisk mellem 100-250 kroner pr deltager alt efter antallet af aktiviteter, timer og deltagere. Vi kan tilbyde vores service til arrangementer mellem 20-1.000 Deltagere.

Ring til os på 53 34 34 76

Firma Familie arrangement

Skal der være lidt sjove aktiviteter for folk i alle aldre, så kan vi skræddersy løsninger, hvor alle kan være med. Lige fra hoppeborge, aktivitetersbaner, bumper balls og water-balls. med andre ord aktiviteter, der ikke kun er sjove at prøve, men som også er sjove at se på. Sammen med jer kan vi lave en pakkeløsning, der passer til jeres event og holder sig inden for budgettet.

Udlejning til fest

Mange aktiviteter..

Vi er netop ved at opdatere denne side, så den er klar med en masse lækre tilbud til firma arrangementer i 2018. Men du behøver ikke vente på at denne side er oppe og køre igen. vi har nemlig lavet en liste over alle vores aktiviteter, som kan ses her

Ring til os på 53 34 34 76 Eller benyt vores kontakt formular

Send en forespørgsel

Vejnavn hus
Husk følgende punkter: Hvilke aktiviteter har i interesse i? Hvor mange timer drejer det sig om? Hvilket budget har i at arbejde med?

Delta Fun afdelinger: