🍸 Sjove Firmafest aktiviteter 2022 – (Se videoklip)

Firmafest aktiviteter med bumper balls

Søger du inspiration til, hvad årets Firmafest aktiviteter skal byde på? Hvilket selvfølgelig gerne må byde på nogle helt fantastiske oplevelser for dine kollegaer, der vil blive talt om mange år frem?

I dette indlæg har jeg samlet nogle af de mest populære firmafest aktiviteter og kommer med nogle sjove idéer til underholdningen til årets firmafest.

En firmafest med aktiviteter er en ny og spædende måde, at samle medarbejderne på. Hvor de igennem sjove hold øvelser kan bliver rystet sammen. Det koster typisk mellem 150-300 kroner pr deltager for en masse sjove aktiviteter, der både underholder dem, der deltager og dem der blot ønsker at se på.

Mobilt eventcenter

Undgå at skulle fra lokation til lokation, vi kommer ud til jer med vores mobile eventcenter og giver den gas sammen med jer.

Det er både muligt at leje udstyret og selv stå for eventen eller, at vi kommer ud og klare det hele.
Se priser på event med manager i bunden

Hvad er en god firmafest?

Inden du begynder, at forelske dig i aktiviteter eller underholdning til firmafesten, så er det en god idé at have med i baghovedet, hvem man er igang med at lave firmafesten for.

Vi ser og hører desværre nogle gange, at dem der booker events til firmafesten glemmer lidt, hvem det er de er igang med at lave arrangementet for, hvilket nogle gange resulterer i, at de ellers så sjove tiltag falder lidt til jorden.

Der er meget forskel fra virksomhed til virksomhed, hvordan de ønsker at afholde deres firmafest, men en ting der er fælles for dem alle er, at det skal være en sjov oplevelse, hvor underholdningen skal være i top.

Hos Delta Fun har vi specialiseret os i alt det sjove til firmafester og åbent hus arrangementer, hvilket også er grunden til, at vi både udlejer vores udstyr, hvor man selv kan styre det, eller man kan booke det som event, hvor vi kommer ud med event managers og giver jer nogle sjove timer.

Har i ikke allerede brændt jer varme på nogle aktiviteter, så kan vi godt hjælpe med at sammensætte et arrangement udfra jeres budget, antal deltagere og ikke mindst den plads der er til rådighed.

Hvad er de mest populære firmafest aktiviteter i 2021?

Vi har samlet et sjovt udvalg af aktiviteter, hvor der er lidt for enhver smag. Da vi godt ved, at der kan være lidt forskel på, hvor action-packed man ønsker et event og hvor vildt det skal være, så har udvalgt nogle aktiviteter, med fuld knald på, men også nogle lidt mere rolige aktiviteter.

Men igen er fællesnævneren, at det skal være sjovt at prøve, men på samme tid også sjovt at se på. Så selvom enkelte personer måske ikke kan deltage, så kan de stadigvæk more sig og have en fest.

Firmaarrangement på Sjælland med den mekanisk Rodeotyr Rocky

Den makaniske Rodeotyr er nok en af de mere populære aktiviteter til et firmaarrangement, hvilket er ganske forståeligt. For det er både sjovt at prøve og sjovt at se på. Det kan bruges på til en Firma temafest eller bare som et sjovt indslag til festen.

Rodeotyren Rocky har rødt lys i sine øjne og står på en oppustelig faldpude der er designet som en fold, hvilket er med til at sætte lidt mere stemning til festen.

Der er både mulighed for at leje rodeotyren, hvor i selv står for aktiviteten eller, at vi sender en mand med, der klare det hele for jer.

Læs mere om leje af Rodeotyren her eller få et samlet pakketilbud med flere aktiviteter, hvilket kan ses længere nede på siden.

Firmaevent med Bumper fodbold turnering

Bumper balls er et fedt lille twist til firma arrangementer, hvor man kan dele deltagerne op i hold og lave en lille bumper ball turnering. Bumper fodbold er ikke kun sjovt for de deltagende, men også for tilskuerne der kigger på og er den perfekte aktivitet, hvis der skal lidt ekstra knald på firmafesten.

En bumper fodbold turnering er perfekt til firma arrangementer for små og mellemstore virksomheder. Er det til en større virksomhed, så anbefaler vi, at man laver det som en af flere poster til en super sjov dag.

Lej bumper balls her

Bungee Run banen er perfekt til sommerfesten

Vores lange bungee run baner får altid en masse opmærksomhed, hvilket er klart når man først stiller en 12 meter lang hoppeborg ligende aktivitet op! – Deltagerne får et bælte på og bliver spændt fast i 2 bungee snore i den ene ende og nu gælder det så om at komme længst frem på banen og sætte en velcro pude fast.

Aktivitet tager kun 15 minutter at stille op også er vi klar til at sætte knald på firmafesten.

Lej bungee run banen her

Kollega dysten på Unicorns med promillebriller

Når det kommer til sjove stafetløb til årets firma sommerfest, så er vi helt klart på hjemmebane. Vi kan lave en unicorn stafet på vores Unicorn hoppers og der er også mulighed for at krydre hele stafetløbet op med både promillebriller og sumodragter og små opgaver der skal klares undervejs.

Især vores stafetløb er en super populær og sjov aktivitetet til voksenarrangementer.

Lej Unicorns & promillebriller her

Sumodragter kan bruges til mange forskellige indslag!

Sumodragterne er efterhånden en klassiker i event og udlejningsbranchen, der på trods af sin alder stadigvæk er en sjov aktivitet. Sumodragterne kan bruges til mange sjove aktiviteter, så som sumobrydning, fodbold, stafetløb og en masse OL disipliner.

Sumodragterne er både store og klodset, hvilket gør forhindringsløb og stafetløb ufattelig sjove især, hvis man sammen sætter dem med promillebriller.

Lej Sumodragter her

Vi har i forbindelse med optagelser til Forsidefruer samarbejdet med Delta Fun.

Det har været en helt igennem positiv oplevelse. Der har været en god kommunikation og alle aftaler blev overholdt.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Delta Fun.

Kathrine Holmboe Produktionskoordinator BLU A/S. (Forsidefruerne på TV3)

Sjove ting man kan lave med promillebriller til firmafester

I kommer til at se dobbelt, miste dybdeforståelsen og selv balancen er lidt ved siden af sig selv, når man har de super sjove promillebriller på. Disse briller kan bruges til rigtig mange forskellige øvelser og det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Selv det at lave alkohol-testen at gå på line bliver en svær øvelse med disse briller på, så her er der virkelig mulighed for at få dig og dine kollegaer på glatis til årets julefrokost eller anden firma event, der skal afholdes i løbet af året.

Vi bruger ofte promillebrillerne til Hockeystraffesparkskonkurrencerfodboldkampestafetløb med sumodragter, men mulighederne er så mange flere og kan tilpasses til alle typerfester. En perfekt aktivitet der kan bruges både ude og inde.

Lej promille hockey her eller Lej promillebriller her

Hvad er en ordenlig firmafest uden medarbejderer der vælter rundt på gulvet?

polterabend lege for kvinder i 2020

Det er helt iorden at finde det indre legebarn frem til årets firma event! – Og det er lige netop her, at den opgraderet version af børnespillet twister kommer ind i billedet. Vores oppustelig twister er nemlig super sjov og lidt af en udfordring at bevæge sig rundt på, da der er lidt god afstand imellem de farvet prikker.

Skyd firmaarrangementet igang med en omgang Bow Attack

firmafest og polterabend aktivitet for voksne

De fleste af jer kender nok allerede Paintball og Hardball, hvilket Bow attack er i familie med. Her er paintball guns dog skiftet ud med bue og pil, hvilket er en super idé til firmaarrangementer.

Alle vores pile er udstyret med en skumhoved, hvilket tager stødet når man bliver ramt og vi har hørt fra mange af vores kunder, at de har været overrasket over, hvor sjovt det er at spille, men også at de mener, at det slet ikke gør ondt.

Alle spillerne er udstyret med sikkerhedsudstyr når man spiller bow attack, man kan dog også bare lave almindelig bueskydning med skumpile mod skydeskiver eller andre opstillet mål.

Lej Bow attack udstyr

Hvad koster aktiviteter til en firmafest med eventmanager?

Prisen afhænger af mange faktorer, hvilket er alt lige fra deltager antal, ønsket aktiviteter og antallet af timer, der skal laves sjov og spas. Så derfor har vi lavet et par cases herunder, så du/i bedre kan få en forståelse for, hvor jeres firma event kunne ligge prismæssigt.

Case 1:

Firmafest med 20 deltagere

Tid: 2,5 timer

Firmaet ville gerne have et sjovt event på sjælland med sommerfest aktiviteter, hvor der skulle være plads til sjov og spas og hvor hele gruppen var samlet og ikke delt op over flere aktiviteter.

Så dagen stod på Sumo og unicorn stafetløb, Bumper ball turnering og til sidst en omgang bow attack.

Pris pr deltager: 300 kroner

Case 2:

Firmafest med 40 deltagere

Tid: 3 timer

Et håndværker firma ville gerne have et event, hvor den fik gas fra start til slut.

Vi startede ud med en bumper ball turnering, hvor pulsen kom helt i top. Dernæst stod den på Bow Attack, hvor det var alle mod alle og hvor pilene fløj om ørene mens folk var helt oppe og ringe over, hvor sjov lige netop denne aktivitet var.

Vi sluttede af med, at man til sidst kunne udfordre sine kollegaer på den lange Bungee Run bane, samt lidt sumobrydning, hvor de sidste kræfter blev brugt.

Pris pr deltager: 250 kroner

Pris eksempel 3:

Firmafest med 150 deltagere

Tid: 3 timer

Firmaevent med 150 deltagere, hvor der godt måtte være både team aktiviteter og små sjove øvelser. Der blev lavet 6 stationer med aktiviteter, hvoraf 3 var bemandet og 3 var døde poster (ubemandet)

Firmaet havde selv opsat telt med mad og drikkelse, der også fungerede som torvet for alle vores aktiviteter der var rundt om teltet.

Følgende aktiviteter blev stillet op:

  • Mekanisk Rodeotyr
  • Bungee Run
  • Promille-stafet bane
  • Ponyræs med pony hoppers
  • Oppustelig Twister
  • Bueskydning med Skumpile

Pris pr deltager: 165 kroner

Ring til os på 53 34 34 76

Spar penge ved selv at afvikle eventen!

Ønsker i at sætte lidt ekstra knald på firmafesten, men gerne vil holde udgifterne lidt nede, så har i muligheden for at leje vores event udstyr og selv stå for aktiviteterne. Vi har lavet en oversigt over vores eventudstyr, hvor i kan sammensætte det 100% som i selv ønsker det.

Udlejning til fest

Firma Familie arrangement

Skal der være lidt sjove aktiviteter for folk i alle aldre, Så har vi en masse super sjove ideer til firmaarrangementer i alle størrelser. Hvor der blandt andet kan indgå hoppeborge, aktivitetesbaner, bumper balls og Rodeotyr, med andre ord aktiviteter, der ikke kun er sjove at prøve, men som også er sjove at se på.

Sammen med jer kan vi lave en pakkeløsning, der passer til jeres event og holder sig inden for budgettet.

Udlejning til fest

Afdelinger & Dropzoner