De 7 sjoveste Blå Mandag Aktiviteter i 2021

Blå Mandag Aktitivteter 2020 Konfirmation

Det er ved at være tid til at planlægge Blå Mandag 2021. Vi har derfor samlet nogle af vores fedeste action og fun events og lavet nogle helt vilde blå mandag events, så i kan få en helt unik oplevelse og ikke mindst en dag i aldrig glemmer.

Sjove blå mandag aktiviteter i 2021

Der findes rigtig mange blå mandag aktiviteter, der kan være med til at gøre dagen ekstra sjov. Her er der både mulighed for at tage en tur i forlystelsespark, shopping, biograftur, bowling, diskotek og som noget helt nyt, kan man nu også få besøg af et mobilt eventcenter, der gør det muligt, at komme igennem en masse fede aktiviteter på blå mandag i jeres lokal område.

Blå mandag event der kommer ud til jer

Det kan godt være svært at komme rundt med så mange konfirmanden fra sted til sted, hvilket også er grunden til, at vi med vores mobile eventcenter kan komme ud til jer med en masse sjove aktiviteter. I bunden af dette indlæg har vi lavet nogle eventpakker, men der er meget begrænset pladser, så det gælder om at booke i god.

Bungee run banen er perfekt til blå mandag arrangementer

Den 10-12 meter lange Bungee Run banen giver dig vinger eller ihvertfald tæt på. Her kæmper konfirmanden mod konfirmand, mens de er spændt fast i en eleastiksnor. Det gælder om, at kæmpe sig længst op af banen og sætte en velkro pude fast, inden man bliver trukket tilbage af bungee snoren igen. Deltagerne har 3 forsøg til at komme så langt frem på banen de kan og derefter er det næste holds tur.

Der er hurtig udskiftning på banen, da bælterne er lavet med velkro, så man ikke skal bruge tid på at stå og snore sig op.

Sumo-stafetløb – Hvor konfirmanderne har promillebriller på

Sumo Brydning giver altid et godt grin både for de brydende og tilskuerne, for hvad er mere humoristisk at se på end denne kæmpe dragt med tilhørende hjelm? Det skulle måske lige være at skifte brydningen ud med Sumo-Promille-Stafet hvor i får promillebriller på der udfordrer jer på balancen og at i ser dobbelt hvis ikke endnu værre. Tilsæt så samtidig, at i nu skal løbe stafet med lidt forhindringer på banen!

Hvad er en blå mandag uden en Bumper fodbold turnering?

Fodbold kan være sjovt og underholdende i sig selv, men ikke i forhold til, at have en Bumper Ball på. Bumper Ball’en er kæmpe stor i forhold til dig og når du normalt vil tage bolden fra en modstander, så smasker du altså sammen med ham/hende hvilket kan give en god flyve- eller rulletur. Der er pludselig dømt action og ender som regel med et stort kaos af folk der jagter hinanden frem for fodbolden!

Lej bumper balls her, eller se blå mandag tilbud i bunden af siden

Bow Attack

Hvis du har set filmen Hunger Games, så ved du nok, at kampen om at være den sidste på banen er noget af en omgang. I kan enten spille hold mod hinanden eller lave alle mod alle, som helt klart er favoritten. Pilene har et skumgummi hoved, så det ikke gør ondt at blive ramt, så det er bare at fyre den max af og sørge for at det er dig der vinder.

Læs mere om leje af bow attack her eller se blå mandag tilbud i bunden af denne side

Unicorn race

polterabend lege for kvinder i 2020

Unicorns er det seneste skud på stammen inden for pony hoppers, hvilket er et kæmpe hit i USA og som er i fuldgang med at vinde sig ind rundt om til de danske events. Man kunne hurtigt tro, at en Unicorn stafet er legende let, men det skal hurtigt nok vise sig at være lidt svære end man lige tror. Her kommer konfirmanderne igen på lidt af en prøve, da det er lidt svært, at få gang i de store unicorns.

Til unicorns stafet, der deler man konfirmanderne op i hold, hvor man så skal frem og tilbage på en forhindringsbane og bytte med ens holdkammerat. Det hold der først har haft alle mand igennem banen 2 gange vinder.

Læs mere om vores unicorns hoppers her og se pakketilbud i bunden

Oppustelig Twister

Oppustelig Twister

Der er pustet liv i det gamle twister spil, som du sikkert godt kan huske fra din barndom, Men hvad sker der egentlig når man pludselig er 8 deltagere oppe på en hoppepude og man skal spille dette spil?

Der er langt mellem felterne, som man skal have hænder og fødder på, hvilket går det til lidt af en syretræning for de sidste på banen.

Sjov med promillebriller

Der kan laves mange små sjove lege med promillebriller, hvilket er hyggeligt til en blå mandag. Det er meget forskelligt, hvad vi kan finde på, at bruge brillerne til udover vores stafetløb med sumodragter og unicorns, hvilket brillerne er perfekte til.

Promillebriller (også kaldet tossebriller) gør, at man ser dobbelt, mister dybdeforståelsen og ikke mindst påvirker ens balance. Så her bliver selv små lette øvelser svære.

Blå Mandag events 2021


Action Event

Event tid: 3 timers event med Event manager

 • Bumper Fodbold
 • Bow attack
 • Bungee Run Bane
 • Sumo-Wrestling / Sumo Stafet med Promillebriller

Pris pr deltager: 300 kroner op til 25 konfirmander (Mindst 20 deltagere)

Pris pr ekstra ekstra person udover 25 personer er 275,-

Fun Event

Event tid: 3 timers event med event manager

 • Bungee Run
 • Unicorn Race
 • Bumper Balls
 • Sumo-Wrestling / Sumo Stafet med Promillebriller

Pris pr deltager: 250 kroner op til 25 konfirmander (Mindst 20 deltagere)

Pris pr ekstra ekstra person udover 25 personer er 225,-

Hygge Event

24 timers leje af udstyr

 • Oppustelig Twister
 • Unicorn Race
 • Promillebriller
 • Sumo-Wrestling / Sumo Stafet med Promillebriller

Dette Events er uden Event manager og kan lejes i 24 timer. Udstyret kan afhentes ved nærmeste lokal afdeling.

Lejepris: 3.000 kroner

Blå Mandag på Sjælland


Blå Mandag København

Vi dækker selvfølgelig hele Storkøbenhavn med vores Mobile Blå Mandag Event. Vi kommer gerne ud til både parker, haller og skoler. Så lige meget, hvor i gerne vil afholde eventen, så er vi på pletten.

I skal dog sikre, at der er adgang til strøm!

Blå Mandag Roskilde

Vores Roskilde afdeling er klar til at køre ud til jeres blå mandag event på hele Vestsjælland og vi ser frem til at have en sjov event sammen med jer.

Blå Mandag Næstved

Vores Næstved afdeling er klar til at give jer en helt unik blå mandag event på hele midt og sydsjælland og vi glæder os til en sjov dag sammen med jer.

Blå Mandag på Fyn og Jylland


Vi tager med glæde ud og laver et fedt blå mandag event med jer på Fyn og gerne også hele Jylland, så er det lige meget, om vi snakker Odense, Horsens eller Aarhus. Det skal dog lige siges, at der udover deltager prisen tages et gebyr på 800 kroner til dækning af bro og transport.

Er Blå Mandag allerede planlagt? Så vælg RØD FREDAG!

Har din klasse allerede valgt hvad der skal laves til blå mandag? Måske en tur på strøget? Ud og spise frokost i naturen? Gå en tur rundt i jeres by og se på museer m.v.? SÅ FORTVIVL IKKE!!!

Udover Blå Mandag er det også muligt at holde Rød Fredag igennem os. Så hvis din blå mandag tur bliver en du allerede har glemt om tirsdagen, så skal vi nok sørge for, at fredagen efter konfirmationen aldrig bliver en dag i glemmer. Det bedste ved denne løsning er, at i ikke skal op og i skole dagen efter, så i kan give den så meget gas som i overhovedet har lyst til uden at nogen er efter jer dagen efter.

Vind et sjovt event

Vi laver hele tiden sjove konkurrencer, som du kan deltage i og vinde events til en værdi af 1.000 - 5.000 kroner

Du er nu tilmeldt (Tjek din Email evt. spamfilter)

Pin It on Pinterest

Shares