Vælg en side

Dem der kender os ved, at vi tager sjov alvorligt! – Det gælder både når vores kunder lejer udstyr, men især også at støtte de arrangementer, hvor folk har knap så mange midler, hvilket er grunden til at vi bruger 5-10% af vores ressourcer på, at støtte alt fra Røde kors sommerlejre til Blå kors arrangementer og ikke mindst små lokale eller private arrangementer.

Men nu er det altså blevet tid til, at vi skal ud i den store globale verden, hvilket er et stort skridt for et lille familie foretagende som Delta Fun.

Vores promillebriller et et hit!

Vores promillebriller et blevet et kæmpe hit herhjemme, hvor vi både udlejer og sælger promillebrillerne og over de seneste måneder er vi begyndt, at få en del henvendelser fra lande som Norge og Sverige, hvilket har været med til, at vi har taget valget at gå international med salg af vores promillebriller, hvor vi har lanceret to nye sider, der skal være med til at sætte fokus på vores sjove promillebriller.

Den første side er en inspirationsportal, der bliver opbygget lidt på samme måde, som vi har opbygget Fed konfirmation, hvor vi skriver omkring hvordan man planlægger fester. Siden hedder Fun Party Activities og er først nu ved at bliver opbygget.

Udover denne inspirationsportal, så faldt vi over DrunkGoggles.com, der var sat til salg og som vi fik forhandlet en god pris på, hvor vi fremover vil sælge promillebriller til hele verdenen.

Disse projekter vil over det kommende år stille og roligt bliver opbygget til at supplere vores andre sider. Men det ændre ikke vores hovedfokus er på det Danske marked og hjælpe så mange vi kan til at få en barndom med sjove oplevelser.

Husk, at når du lejer hos Delta Fun, så er du automatisk med til, at støtte en række begivenheder med fokus på børn med kræft eller fra mindre bemidlet familier, så de kan få en sjov oplevelse.

Hvad synes folk
[Samlet: 1 Gennemsnit: 5]