COVID-19 / Coronavirus opdateringer

Vi holder os nøje opdateret med regeringens anbefalinger vedr arrangementer og opdaterer derfor denne side løbende som vi bliver klogere på det der vedrører os og jer som vores kunder.

Force Majeure grundet COVID-19 / Coronavirus

Grundet virussen er vi desværre blevet nødsaget til at gøre brug af Force Majeure.

Det betyder for dig som kunde, at hvis du har bestilt udstyr til brug mens dette påbud er gældende, at det kan have konsekvenser for, om dit arrangement rent faktisk kan afholdes.

Du har derfor som kunde følgende 2 muligheder hvis du allerede har booket hos os og ikke kan afholde dit arrangement grundet nuværende igangsatte regler:

  1. Du kan ændre datoen på arrangementet/udlejningen til en dato senere på året eller indenfor 2 år fra bookingsdatoen.
  2. Du kan få udstedt et tilgodebevis på det fulde beløb ordren var på, som kan bruges indenfor 2 år fra bookingsdatoen.

Skriv til os på vores email info@deltafun.dk eller brug vores Kontaktformular for at aftale nærmere om jeres arrangement, men forvent, at der er noget ventetid på email grundet vores medarbejder situation nævnt længere nede.

Hvis du ønsker at booke til en dato senere på året

Der er ingen problemer i at booke en hvilken som helst dato frem på året. Hvis der stadig er karantæne på den dato du har påtænkt dig, så rykker vi det uden ekstra beregning til en anden dato. Vi kan selvfølgelig ikke garantere, at lige præcis den dato du vil rykke det til, at udstyret er ledigt der, men vi vil gøre alt der står i vores magt for at sørge for at alle vores kunder er tilfredse under nuværende omstændigheder.

Medarbejder situationen i Delta Fun

Da alle vores medarbejde er event managere, så er alle sendt hjem i denne periode, hvor de kan lade op til at give dig/jer den bedste oplevelse når karantænen på et tidspunkt er overstået. Det resulterer i, at vi kun er 1-2 personer tilbage, som sidder og tjekker mails når det er muligt og besvarer telefonen når den ringer. Du/I skal derfor forvente en længere ventetid på at få svar, men vi gør alt hvad vi kan for at følge med løbende.

Vind et sjovt event

Vi laver hele tiden sjove konkurrencer, som du kan deltage i og vinde events til en værdi af 1.000 - 5.000 kroner

Du er nu tilmeldt (Tjek din Email evt. spamfilter)

Pin It on Pinterest

Shares