Prøv vores mobile Cocktailkursus til jeres polterabend. Det er både en sjov og hyggelig måde at være sammen på, men også meget lærerigt! – Og det er jo lidt fedt, at man kan brillere lidt til næste fest med ens kundskaber bag baren.

Vores cocktailkurser er et kæmpe hit om det så er til en polterabend eller flere hundrede soldater, der lige skal have en fed oplevelse. Vi har fyldt vores cocktailkursus med friske frugter, sjove historier og anekdoter og selvfølgelig en gennemgang af redskaber og teknikker.

“Jeg er vildt imponeret over, hvor stor forskellen i smag er på de Mojito man får i byen og den vi selv lavede efter gennemgangen af teknikker og den rette måde at lave den på. Den blev bare så meget bedre!”

firma event med cocktail kursus

Hvordan foregår et cocktailkursus til en polterabend?

Da vi af erfaring godt ved, at der er lidt mere liv i et cocktailkursus til en polterabend, så har vi også tilpasset vores kurser, så der er plads til lidt ekstra spas.

 

Klargøring af Kursus

Når vores cocktailbartender ankommer med vores mobile barkursus, skal der bruges ca 30-60 minutter på at opstille og være klar til kursus start.

 

Introduktion og gennemgang

Vi starter med at introducerer jer for redskaber og teknikker, herefter vil vores cocktailbartender gennemgå 3 cocktail klassikere en ad gangen. Efter en forklaring om valget af spiritus og den enkelte cocktails historie, demonstrerer bartenderen hvordan den skabes.

 

Nu er det jeres tur!

Efter gennemgangen af den enkelte cocktail er det nu jeres tur til, at gøre bartenderen kunsten efter. Vores cocktailbartender kommer rundt og dømmer jeres cocktails og så bliver det spændende at se, hvem der har lavet en cocktail der sidder lige i skabet!

Man er velkommen til at stille spørgsmål undervejs, og I vil gå fra kurset med en grundforståelse af hvad der skal til for at lave en lækker cocktail. I vil så selv kunne lave noget lækkert til gæster og venner fremover.

Cocktailkursus hjemme hos dig?

Vores cocktailkursus er som allerede nævnt mobilt, så dette betyder, at vi kan sagtens afholde det hjemme hos dig eller på en anden ønsket Lokation, hvilket gør det lidt lettere, at skjule for den kommende brud eller gom.

Pladskrav kommer lidt an på antallet af barstationer, der skal stilles op ud fra deltagerantallet, men dette gennemgår vi med jer ved selve bookingen, så vi sikrer os, at det hele bare spiller på selve dagen.

Hvor i landet kan man booke et cocktailkursus til?

Vores barchef og cocktailbartendere er fra københavn, men det ændrer ikke på, at vi kommer ud i hele landet. Vi har afviklet kurser for 200 mand i Holstebro i jylland til 15 personers polterabend på Falster.

Kan det også afvikles om dagen?

Ja, vores cocktailkursus kan afvikles både morgen, middag og aften. Dog er der visse perioder, hvor vores 8 cocktailbartendere har meget at se til, så derfor er det altid en god idé, at bestille et polterabend cocktailkursus i god tid.

Hvilke cocktails bliver gennemgået?

De typiske cocktails der gennemgås er klassikere som MojitoTom Collins og Cosmopolitan, hvilket er cocktails, hvor er der lidt for en hver smag.

Kan man selv komme med ønsker til cocktails?

Ja, det er muligt at komme med ønsker til cocktails, der skal gennemgås til kurset. Vi tager gerne en dialog med jer og finder de helt rette cocktails til jeres arrangement.

Kan man tilkøbe flere cocktails?

Ja, det er muligt at tilpasse cocktailkurset efter jeres ønsker og behov. vi har lavet en lille oversigt over jeres muligheder:

 • Pris pr ekstra cocktail pr deltager:50,-
  (Dog anbefaler vi ikke mere end 5 cocktails totalt, så vil fribar være en bedre løsning)
 • Fribar i 2-4 timer(spørg for pris)
  Her kommer prisen an på deltager antal og om det er sjus og shotsbar, Cocktailbar eller luksusbar
 • Pris på Luksus cocktailkursus pr deltager:50,-
 • Tilkøb af snacks og lækkerier

Vi kan godt give jer flere forskellige tilbud, så i har et lille udvalg at vælge imellem. Det er også muligt at tilkøbe Fun events sammen med vores cocktailbar, hvilket i kan læse mere om på vores indlæg om polterabend aktiviteter.

Hvad koster et cocktailkursus til en polterabend?

Herunder kan du se priserne på vores cocktailkurser til polterabender.

Alle priserne er Inkl. moms og kørsel på op til 80 km fra kbh.

Afholdes dit event længere væk end det? så frygt ej. Vi kører gerne længere mod en lille skilling.

 

Luksus polterabend pakke

Ønsker i lidt mere ud af jeres polterabend, hvor en af vores event managers og en cocktailbartender tager jer igennem en dag fyldt med fede oplevelser?

Så er vores luksus polterabend helt klart et bud på en dag fyldt med oplevelser til jer, der bare ønsker lidt mere end det normale.

Vores luksus polterabend indeholder: 

 • Luksus cocktail kursus
  (Der benyttes spiritusmærker såsom: Hendrix Gin, Purity Vodka, Plantation Jamaica Old Reserve Vintage 2002)
 • 1 Action event
  Det kunne være Bumper Balls, Bungee Run, Bow Attack eller Sumo-Fodbold
 • Polterabend stafetten
  Stafetløb, hvor i deles op i hold og kommer igennem Unicorn race, Sumo-stafet og promille forhindrings banen.
 • 1 Fun event
  Det kunne være Oppustelig Twister, Mega Hockey, Sumobrydning eller Teamøvelser

 

Hvad synes folk
[Samlet: 5 Gennemsnit: 5]

Sidst opdateret d.