Børnefødselsdag under Corona

Børnefødselsdag under Corona / Covid-19 pandemien er nu en mulighed, efter Statsministerens sidste udmelding, så det er nu på tide, at få lavet en god børnefødselsdag for dit barn.

Det er dog ikke alle aktiviteter der er forsvarlige at bruge, så derfor har vi i denne artikel lagt fokus på de sjove aktiviteter til børnefødselsdag, som stadig kan bruges uden for stor risiko, samt at vi nævner hvordan de bør håndteres hver gang der er en udskiftning af børn i aktiviteterne. På den måde kan du føle dig i sikre hænder, når du skal afholde dit barns fødselsdag.

Børnefødselsdags Corona Tilbud (24 timers leje)

6 x Junior Bumper Balls
6 x Tossebriller (Promillebriller til børn)
2 x Sumodragter (Vælg selv mellem Junior og Voksen alt efter børnenes alder)
3 x Unicorn Hoppers inkl elektrisk pumpe
1 x 2-Kammers Slushice Maskine inkl forbrug til 25 børn (50 glas, 4 liter saft = 24 Liter slushice)

Normalpris: 4.750 kr

Corona Tilbud: 2.850 kr (op til 24 timers leje og eksl. levering)

Tossebriller

Promillebriller / Tossebriller

Tossebriller til børn er egentlig bare promillebriller, som voksne også kan bruge. Man bliver udfordret stærkt på balanceevnen og mister dybdeforståelsen, så selv det at gå på line på en streg på vejen kan være en mission i sig selv. Børnene elsker at få udfordret deres balance. De bør dog ikke bruges af børn under 10 år og må maksimum bruges i 2-3 minutter af gangen pr barn.

Når et barn eller voksen har brugt dem og en anden skal have dem på, er det en god idé lige at tørre dem over med en klud med håndsprit på.

Du kan leje eller købe Tossebriller / Promillebriller her

Bungee Run Bane

Bungee Run Banen er sjov i alle aldre og kan bruges helt ned til omkring 6 år. Børnene får et bælte rundt om livet og får så sat en bungee snor fast i bæltet. Så stiller de sig bagest på banen med en velkro pude i hånden og skal løbe alt hvad de kan op af den 12 meter lange bane for at kæmpe om at sætte deres velkro pude længst fremme. De har 3 puder hver, så den der kommer længst med en af de tre har vundet. Bonus’en ved at være kommet længst er dog ikke kun at vinde, men også flyveturen tilbage, når eleastikken ikke tillader dem at løbe længere, så nu får de også muligheden for at lege klodset supermand på vej tilbage.

I forhold til Corona og denne aktivitet, så kan man ikke gå og afspritte hele banen efter hver gang der har været børn oppe i den, så her er det vigtigt, at have fokus på afspritning eller vask af hænderne samt at tilskuerne ikke står pakket op og ned af hinanden, men holder afstand rundt om den store bane.

Bungee Run Banen kan lejes her

Junior Bumper Balls

Vi har desværre på nuværende tidspunkt ingen videoer af vores Junior Bumper Balls, men princippet er fuldstændig det samme som Voksen Bumper Balls. Spil fodbold eller leg med boldende. Rul rundt og ha’ det sjovt. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan bruge dem til, så længe man selvfølgelig passer på, at man ikke får dem ødelagt.

Vælger man denne aktivitet og er flere børn end det antal af bolde man har lejet, så anbefaler vi, at man afspritter håndtag samt området foran børnenes hoved lige oppe over håndtagene hver gang nogle andre skal ind i boldene.

Junior Bumperballs kan lejes her

Sumo-Stafet

Sumo-Stafet er frygtelig sjovt og samtidig hårdt at løbe med. Vi har dem både som Junior dragter og voksen dragter, så der er til stort set alle aldre, men vi siger generelt fra 7 år og opefter i disse, for at de rent faktisk kan løbe rundt med dem, men mest af alt kommer det selvfølgelig an på barnets udvikling og dermed deres højde.

Man tager sumodragten på, hjelm, nakkebeskytter og så eventuelt tossebriller alt efter børnenes alder (skal være 10+ for tossebriller). Så laver man en forhindringsbane af sække eller hvad man nu har liggende der kan bruges til at løbe zig-zag imellem. Selv uden tossebrillerne kan det være svært på grund den ekstra vægt fra sumodragten, men er de gamle nok til tossebriller, så får de klart den sjoveste oplevelse med dem.

Husk her, at afspritte sumodragterne hurtigt indeni fra brystet og op samt lige rundt om kragen på sumodragten hvor man kan komme til at hoste, og at børnene vasker/afspritter hænder efter hver kamp.

Sumo-Stafet kan lejes her

Unicorn Race / Enhjørninge Ræs

Unicorn Race / Enhjørninge Ræs er en yderst populær aktivitet for børn. Lige nu har vi dem fra de er omkring de 10-11 år, men vi arbejder på at få dem produceret i mindre størrelser, så de også kan lejes til de mindre børn. Denne model kan også bruges af voksne, hvis der skulle opstå en trang til at hoppe løs sammen med børnene. Husk også her, at afspritte håndtag, nakken og det nederste af manken på enhjørningen efter hver gang den har været brugt, for at undgå smittefare.

Unicorn Race / Enhjørninge Ræs kan lejes her

Slushice Maskine

Slush ice saft

Slushice Maskinen går man ikke galt med i byen uanset alderen på fødselsdagsbarnet. Den eneste forskel fra før Corona til nu mens den står på er, at det vil være en rigtig god idé, at det er en voksen der fylder slushice i glassene istedet for børnene selv gør det, og at den voksne husker at afspritte/vaske hænder ofte og sørger for at børnene ikke selv rører maskinen. Skriv også navn på børnenes glas, så de nemt kan se hvilket der er deres, så de ikke behøver at tage fat i alle glas på bordet for at finde deres eget.

Slushice maskinen kan lejes her

Få op til 3 tilbud på aktiviteter til Børnefødselsdag under Corona

Udfyld denne forespørgsels formular og få 3 uforpligtendende tilbud på aktiviteter til børnefødselsdag under corona pandemien.

Det eneste du skal gøre er at oplyse hvor henne det skal bruges (postnummer by som minimum), hvilken dato og evt tidsrum hvis dette er fastsat samt hvilke aktiviteter du har kigget på, så opretter vi 3 gode tilbud til dig/jer, som du/i så kan kigge nærmere på og vælge frit imellem.

Hvilken aktivitet?
Hvor i landet?
Hvilken dato?

Læs også de generelle forholdsregler m.v. vedrørende Corona / Covid-19 på https://www.sst.dk/da/corona

Hvad synes folk
[Samlet: 1 Gennemsnit: 5]