blå mandag aktiviteter i København

Der findes mange sjove blå mandag aktiviteter i København, man kan komme ud og prøve og konfirmanderne glæder sig også helt vildt til denne sjove dag. Men hvad har København at byde på til konfirmanderne? – Og hvad koster en typisk blå mandag i København?

Konfirmanderne bruger typisk mellem 400-1.000 kroner på Blå Mandag aktiviteter i København. Dette dækker både indgang i Tivoli, entre for en tur i Den Blå Planet, mad og drikkelse og nogle af de sjove aktiviteter, som f.eks. Bumper balls man kan prøve, som blå mandag event.

Spar penge på Blå Mandag aktiviteter i København (Spar op til 35%)

Det kan hurtigt blive dyrt at afholde blå mandag i København, hvis man både skal i Tivoli, besøge den blå planet og en tur på strøget og shoppe, samt prøve noget i et af de mange Eventcentre, hvor man er tvunget til, at købe mad og drikkelse på stedet.

Dette er grunden til, at vi har lavet en Mobil Eventcenter løsning, der kommer ud til jer i samarbejde med Fed Konfirmation.

Vores mobile eventcenter byder på blandt andet, Bumper fodbold, Bungee Run, Sumo-Stafet, Unicorn race, Oppustelig twister, Bow Attack, Sjov med Promillebriller og mange flere sjove aktiviteter.

Længere nede på siden kan du læse mere om vores forskellige Blå Mandag eventpakker, hvor i kan spare op til 35% i forhold til normale eventcentre i København

Hvad med Blå Mandag aktiviteter i København & Corona?

Der er mange forældre, der er meget bekymret for, at skulle sende deres børn ind til København under disse Corona tider, for at holde en sjov Blå Mandag, hvilket er ganske forståeligt, da der samles mange unge i diverse forlystelsesparker og eventcentre.

Heldigvis, er der også gode alternativer til at tage ind i overbefolket områder, hvilket netop er det vores kommende 3 eventpakker har en løsning på.

Vi kommer nemlig ud til jer med en masse sjove Blå Mandag aktiviteter, hvor konfirmanderne kan have det sjovt, under sikre forhold.

I kan enten snakke med skolen om at låne deres gymnastiksal, leje en hal eller måske bare et grønt område, hvor vores event manager så kommer med en masse sjove aktiviteter som Bumper balls, Bungee Run og Unicorn stafetløb.Fordele ved at få et mobilt eventcenter ud til jer og holde Blå Mandag under Corona tiderne:

  • I spare ved at slippe for at leje en bus (Typisk 4.000 – 8.000 kroner)
  • Klassen samles om aktiviteterne i stedet for at blive spredt ud i forlystelsesparker i små grupper.
  • Det er kun klassen der samles, hvilket giver mindre mulighed for smitte.
  • Blå mandag kan afholdes på en fredag, hvis i ønsker dette, så alle konfirmander kan blive testet efter deres konfirmation, så i slipper for et Superspreder event.

Blå Mandag Action Event – Med 5 vilde aktiviteter

Er det en klasse med knald på, der skal holde Blå Mandag? – Så er vores Blå Mandag Action Eventpakke helt sikkert det helt rette event for jer.

Dette er et 3 timers event fyldt med action aktiviteter, der får adrenalinen til at pumpe. Har vil i kunne prøve Bumper Fodbold, Bow attack, Bungee Run Bane, samt Sumo-Wrestling / Sumo Stafet med Promillebriller. Dette er langt flere aktiviteter end man finder i de fleste blå mandag event pakker i København.

Det vil sige, at klassen kommer igennem 5 super sjove aktiviteter, hvor der hele tiden sker noget nyt.

Prisen pr konfirmand til vores Blå Mandag Action Event er:

  • 300 kroner op til 25 konfirmander (Mindst 20 deltagere)
  • Pris pr ekstra ekstra person udover 25 personer er 275,-

Læs mere og booke vores Blå mandag action event her

Hygge event i København

Sjove lege til familiefest

Vores Blå Mandag hygge event er bygget op af sjove aktiviteter til konfirmanderne, hvor vi især har fokus på sjove og hyggelige aktiviteter, her er tempoet sat en lille smule ned, men der er godt nok skruet op for fokus på sjove sociale Blå Mandag lege.

Vores Hygge event byder på Oppustelig Twister, Unicorn Race, sjov med promillebriller, samt Sumo-Wrestling og stafet.

Dette er et event, hvor i helt selv står for aktiviteterne og uden event manager, med andre ord, her er i ikke begrænset af tid eller sted. Dette er uden tvivl det billigste Blå Mandag event i København når man kigger på antallet af aktiviteter og priser der ellers er på marked.

Lejepris: 3.000 kroner

Se aktiviteterne her

Fun Event i København for Konfirmanderne

Vores Fun event er med eller uden manager alt efter hvad i ønsker. Og her har vi igen samlet nogle af de mest populære aktiviteter blandt de unge konfirmander i København.

Dette er et 3 timers event, der byder på Bungee Run, Unicorn Race, Bumper Balls og Sumo-Wrestling / Sumo Stafet med Promillebriller

Prisen pr konfirmand til vores Blå Mandag Fun Event er:

  • 250 kroner op til 25 konfirmander (Mindst 20 deltagere)
  • Pris pr ekstra ekstra person udover 25 personer er 225,-

Ønsker i at afvikle dette blå mandag event uden event manager i København, så har i udstyret stående til rådighed i 24 timer. Og det kan afhentes og leveres tilbage fra vores afdeling i København NV

Læs mere og booke vores Blå mandag Fun event her

Udlejning af Sjove aktiviteter i København

Hvis selv vil sammensætte nogle sjove pakkeløsninger til jeres Blå Mandag i København, så er der også mulighed for det, vi har et stort udvalg af sjove aktiviteter i selv kan sammensætte til den helt rigtige pakkeløsning for jer.

Her kan i se alle vores udlejningsting lige fra Slush Ice maskiner til Bumper balls og Bungee run

Hvad synes folk
[Samlet: 1 Gennemsnit: 5]

Vind et sjovt event

Vi laver hele tiden sjove konkurrencer, som du kan deltage i og vinde events til en værdi af 1.000 - 5.000 kroner

Du er nu tilmeldt (Tjek din Email evt. spamfilter)

Pin It on Pinterest

Shares