Skal du til at planlægge en børnefødselsdag, der gerne skulle være helt magisk og huskes resten af livet?

Der findes mange aktiviteter til børnefødselsdag, der kan være med til at gøre dagen helt fortryllet, lige fra hoppeborge, waterballs så man kan gå på vandet til sjove aktivitetsbaner og små sjove lege. I dette indlæg, der finder du aktiviteter til et hvert budget.

Hoppeborge med rutschebaner er et kæmpe hit blandt ungerne

Den grønne multiplay jungle hoppeborg virker måske bekendt? Dette kunne måske skyldes at du har set den på tv3 i forsidefruerne eller til ninja warrior projekt eller den lokale sportklub.

Denne hoppeborg er helt klart en af de mest populære hoppeborge i Danmark, hvilket der ikker er noget at sige til, da den har sjove pop-up aktiviteter, rutschebane også er den næsten dobbelt så stor som mange af de mere klassiske fødselsdagshoppeborge som mange lejer.

Hoppeborgen på videoen tager kun 10 minutter at stille op også er den klar til brug. Men når man skal rulle den sammen kræver det 2 mand, da den godt være lidt besværlig at pakke sammen. Hvis man ønsker hjælpe til opstilling og nedtagning, så klare vi også det.

Se udvalget af de mange hoppeborge du kan leje på sjælland på denne side

Bumper balls til fødselsdag med fodbold tema

sjove aktiviteter til voksne

Bumper fodbold er helt klart et hit til børnefødselsdage for fodbold glade unger. Vi bumper balls i flere størrelser, så de passer ud fra alderen. Vores junior bumper balls passer til børn i alderen 7-12 år og vores teenager bumper ball passer fra 12 år og op.

Bumper balls kan bruges både til bumper fodbold, slå kolbøtter, alle mine kyllinger kom hjem og ikke mindst til alle mod alle, hvor det gælder om at vælte de andre.

Bumper balls kan lejes fra vores afdelinger i Roskilde, Næstved, København NV, Amager og selv på Lolland & Falster. Se priserne her

Rodeotyr til Cowboy tema fødselsdag

Junior Rodeotyren er en fed aktivitet til børnefødselsdagen og den vækker da også opmærksomhed lige fra start. Mens det ene barn ridder på tyren, så skal 4 andre børn hive i snorene og se om de kan vælte rytteren af turen.

Rodeotyren har en faldpude der er 5*5 meter, så man lander blødt når man ryger af.

Tyren kan lejes fra en af vores afdelinger eller blive leveret lige til døren.

Enhjørning tema med unicorn race

polterabend lege for kvinder i 2020

Vores unicorn race er årets helt nye trend i 2020, der virkelig er ved at tage Danmark med storm. Denne nye trend har især vundet ind til fødselsdage og til polterabender, men vi forventer helt klart, at disse aktiviteter vil blive mere og mere populære over de kommende år.

Man kan selv vælge, hvor mange unicorns man ønsker at leje med hjem til sin fødselsdag og de er helt geniale sammen med vores tossebriller, hvor man ser dobbelt og mister dybde forståelsen også kan selv små lette øvelser på disse enhjørninger være svære.

Lad børnene lave deres egen candyfloss

idéer og aktiviteter til børnefødselsdag

Sidste år kastede vi os ud i et nyt lille projekt, nemlig candyfloss maskiner til børnefødselsdage og det har vist sig at være et kæmpe hit, at børnene kan lave deres egen candy floss.

Det koster ca. 500 kroner for leje af maskinen og forbrugsvare til 50 stk candyfloss. Dette er et sjovt lille indslag på dagen, hvor man laver en rigtig tivoli legedag for ungerne.

Sumodragter til stafetløb

Sumodragterne er et sjovt påfund, som ungerne er vilde med. Vi har nu været ude til over 200 børnefødselsdage med disse sjove dragter og det er altså lidt sjovt, at se på folks sjove idéer med sumodragterne. Nogle af de lidt mere klassiske ting at bruge dem til er:

 • Sumobrydning
 • Stafetløb med tossebriller
 • Forhindringsløb
 • Straffesparkskonkurrence

Det er også muligt at leje et sumo-familiesæt, så både børn og voksne kan bryde og have det sjovt sammen. Læs mere om sumodragterne her

Tossebriller til fødselsdag lege

Promillebriller

Har du ikke hørt om tossebriller før? Så er der ikke noget at sige til det. De er nemlig ret nye på marked.

Tossebriller får en til at se dobbelt og miste dybdeforståelsen også kommer balancen altså virkelig på prøve.

Disse briller egner sig rigtig godt til en masse små sjove aktiviteter til en børnefødselsdag, hvis man da ellers er 10 år

Tossebriller kan blandt andet bruges til:

 • Stafetløb
 • Forhindringsløb
 • Gå på line
 • Straffesparkskonkurrence
 • Tosse-fodbold
 • Tosse-hockey
 • Fang bolden

Tossebriller kan lejes for 1.000 kroner for 10 stks i 48 timer. Landets absolut billigste pris.

Bor du ikke tæt på en af vores afdelinger, så kan de sendes med GLS.

Book Tossebriller på 53 34 34 76

Den store blæksprutte til havfrue / sommer tema

Blæksprutte Aktivitetsbane
Blæksprutte Aktivitetsbane

Vores blæksprutte aktivitetsbane kom virkelig på overarbejde til Superliga kampene på Lyndby station i 2019, da vi flere gange havde opsat blæksprutten og 3 andre aktiviteter.

Blæksprutten er specielt populær i børn i alderen 3-8 år, hvor den virkelig får fuldgas med fange og gemmelege.

Læs mere om blæksprutten og vores hoppeborge her

Bungee Run banen er et kæmpe hit

Bungee run banerne kommer ud til lidt af hvert lige fra fødseldage, blå mandag til polterabender og firmafester. Denne aktivitet passer sig rigtig godt for deltagere over 10 år.

Bungee run for børn:
Når det er børn der bruger bungee run banen, så bruges der kun en elestiksnor, netop for at sikre, de kan have det sjovt uden at de bliver trykket alt for hårdt tilbage.

Denne aktivitet er også forsynet med Høje sidder, så man lander blødt og ikke ryger ud over banen.

Bungee run banen kræver en del plads med sine 10-12 meter lange løbebaner, så det er derfor en god idé lige at måde haven op før man bestiller.

Book en bungee run bane her

Water balls til boble eller Frozen Tema til børnefødselsdagen

Waterballs

Det er ikke mange, der har prøvet at gå på vandet, men nu har i altså chancen for både at blive kølet af og prøve at gå på vandet. Denne aktivitet er virkelig en der skiller sig ud blandt andre børnefødselsdags aktiviteter.

Det er muligt at leje både børne og voksen waterballs og vi har flere typer forskellige bassiner, der kan benyttes til lejligheden.

Hvordan foregår det?

Når man lejer waterballs med bassin, så skal man huske, at det altså tager ret lang tid, at fylde bassinet med vand, så derfor anbefaler vi, at man henter bassinet mindst 24 timer før, så man kan nå at fylde vand i inden børnefødselsdagen starter. Det kan også være en idé, at snakke med det lokale vandværk eller finde en vandvogn, der kan komme forbi og fylde karret op.

Sådan puster man liv i børnespillet Twister!

Oppustelig Twister

Her er virkelig snakke om at puste liv i en gammel klassiker, jeg kan selv huske spillet fra min barndom, dog var pladen man spillede på meget mindre.

Den oppustelige twister egner sig både til børnefødselsdage, men også til familiefester, hvor hele familien kan være med.

Når man lejer en oppustelig twister, så følger der også 2 kæmpe terninger og en blæser med.

Skal det være vildt, så book et mobilt legeland!!!

Skal der virkelig være knald på børnefødselsdagen og skal den være fuldstændig uforglemmelig, så kan man booket et mobilt mini legeland, hvor man kan vælge de aktiviteter, man ønsker skal indgå til fødselsdagen.

Det koster typisk mellem 3.000 kroner og op til 8.000 kroner for at få et mobilt legeland eller tivolidag op og stå.

Pris case på mobilt mini Legeland & Tivolidag:

Mini Legeland:
Jungle Multiplay Hoppeborg
Junior Rodeotyr
En lille hoppeborg
Slush ice maskine inkl Krus, sugerør med spade og saft

Hent selv pris: 4.000,-

Tivolidag:
Jungle Multiplay Hoppeborg
2 Junior Sumodragter + 2 voksne dragter
Bungee Run
Junior Rodeotyr
En lille hoppeborg
Slush ice maskine inkl Krus, sugerør med spade og saft
4 promillebriller
4 Junior bumper balls

7.500,- Inkl levering/afhentning og hjælp til opstilling og nedtagning

Book sjove aktiviteter til børnefødselsdagen

Vil du gerne booke en eller flere af disse aktiviteter til børnefødselsdagen, så kontakt os på 53 34 34 76.

Hvad synes folk
[Samlet: 3 Gennemsnit: 3.7]