sjove aktiviteter for unge

Vi har samlet 10 sjove aktiviteter for unge, der både kan bruges inde og udendørs. Disse aktiviteter passer til en hver lejlighed, hvor de unge skal give den lidt gas. Alle disse aktiviteter kan man leje for en dag, en weekend eller en hel uge alt efter eget ønske.

Vi har fyldt denne liste med de mest populære aktiviteter for unge, der sikre en god oplevelse for de unge.

Der findes et hav af sjove aktiviteter til unge, der virkelig kan være med til, at give dem en helt særlig oplevelse. Vi har faktisk lavet nogle helt specielle pakkeløsninger til de unge ud fra arrangement type. Så hvis i skal afvikle et af følgende arrangementer, så klik ind og se de helt specielle skræddersyet løsninger vi tilbyder med rabatter helt op til 40%.

Blå mandag aktiviteter og tilbud

Gi den gas på Bungee Run banen

Bungee Run er 10-12 meter lange oppustelige baner, hvor der skal kæmpes om at sætter en velcro pude fast så langt nede af banen, som man overhoved kan få kæmpet sig frem til. Det er dog ikke let når man er spændt fast elastiske snore.

Denne aktivitet er super sjov for de unge mennesker og er altid et hit til fødselsdage, skole arrangementer og til blå mandage. Bungee Run banen kan bruges fra 7 år og op efter med en bungee snor og når man nærmer sig de 15 år, så er det ved at være tid til at prøve med 2 bungeesnore, hvis de unge ellers er frisk på en ordenlig udfordring.

Praktisk information om Bungee Run banen

Bungee Run banen vejer ca 120 kg og fylder 4 meter i breden, op til 12 meter i længden og 2½ meter i højden ved endevæggen.

Banen kan bruges som aktivitet både indendørs og udendørs.

Det tager ca. 10-15 minutter at stille bungee run banen op

Der medfølger alt der skal bruges til banen og vi giver instruktion i, hvordan man bruger og opstiller banen, hvis man selv ønsker at klare opgaven.

Du kan læse mere om den vildt sjove bungee run aktivitet her, så de unge kan få sig en sjov dag med en anderledes aktivitet.

Bumper fodbold på græs eller i hallen

Man kan lave mange sjove aktiviteter for unge med de super fede bumper balls og her er der virkelig mulighed for at give den fuld gas, som det også ses på videoen herover.

Bumper balls kan lejes i ønsket antal eller i en pakkeløsning, sammen med noget af det andet sjove udstyr til en aktiv sportsdag.

Praktisk information om bumper balls

Der findes 2 typer bumper balls, en junior model for 7-12 årige og en voksen model fra 13+.

En bumper ball fylder ca. 1,25 i diameter (Junior model) og voksen modellen fylder 1,55 cm i diameter.

Man kan fragte bumper balls i en stationcar eller få dem leveret lige til døren når man lejer det sjove udstyr.

Det tager ca. 12-20 minutter at puste bumper balls op med den medfølgende blæser.

Se tilbud på bumper balls her eller se pakke tilbud i bunden af denne side

Unicorn stafetløb med Promillebriller/Tossebriller

polterabend lege for kvinder i 2020

Man tror det er legende let, at ridde på de oppustelige unicorns, men det kræver lidt mere end man lige tror. Her bliver de unge virkelig sat på prøve.

Tager man den runde kængurubold, så er det let at hoppe og kommer fremad, men disse unocorns har en form, der gør det lidt svære at få fremdrift pga den aflange krop. Dette gør det også super sjovt at se på.

Unicorn race (Stafetløb) er ekstra sjovt, hvis man lejer dem sammen med promillebriller (tossebriller) som du kan læse mere om nede under denne aktivitet.

Praktisk information om Unicorn race:

Man kan leje 2 – 8 unicorns

De fylder ikke så meget når de er pakket og kan sendes med GLS til hele landet.

Der medfølger pumpe når man lejer unicorns

Se aktuelle priser og tilbud på leje af unicorns

Promille / Tossebriller er et hit

Promillebriller også kaldet tossetbriller er over de seneste år blevet ufattelige populære til events i hele landet. Dette skyldes, at promillebriller kan bruges til rigtig mange forskellige selskabslege og det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

Når man tager promillebrillerne på, så ser man både dobbelt, mister dybde forståelsen og ikke nok med det, så påvirker det også ens balance.

Nogle af de mere populære aktiviteter med promillebriller er:

  • Promillehockey
  • Straffesparkskonkurrence
  • Tosse fodbold
  • Stafetløb og forhindringsløb
  • Balance øvelser
  • Præcisionsøvelser

Hvis du gerne vil bruge promillebriller til det kommende arrangement, så kan du se vores priser på udlejning af promillebriller her. Der er også mulighed for at købe promillebriller på denne side, hvilket giver god mening, hvis du kan benytte brillerne ved flere begivenheder.

Smid de unge i en omgang sumodragter

Sumodragter en populær aktivitet blandt de unge

Sumodragterne er blevet en klassiske når det kommer til udendørs aktiviteter for de unge, dog kan dragterne også godt bruges indenfor i fx en gymnastisk sal.

Vi har sumodragter ude hver uge hele året rundt til alt fra skolearrangementer, fødselsdage, blå mandag og ligende arrangementer for de unge. VI har 2 størrelser sumodragter, nemlig Junior Sumodragter, der passer til 7 – 12 år også har vores teen og voksendragter, der kan bruges fra 13 år og op efter.

Japansk tema arrangement for unge med sumodragter

Vi oplever tit, at der i SFO, skoler eller foreninger bliver lavet tema fester og hvor sumodragterne især bliver lejet ud til Japansk Tema eller OL tema arrangementer. Dette er en lidt sjov måde at arbejde med tema på og kan bruges som en aktiv del af undervisningen.

Fodbold

Der kan ikke være tvivl om, at vi er en fodbold nation, der virkelig går op i denne sport og der kan heller ikke være tvivl om, at de unge især går op i denne sport. Derfor er det også sjovt, når man kan lave lidt om på spillereglerne og alle bliver en smule udfordret i dette spil, ved at tage en sumodragt på og skulle spille fodbold i de klodset dragter.

Stafetløb

For det meste når vi udlejer sumodragterne, bliver de brugt til forhindringsløb eller stafetløb, hvor man deler de unge op i hold og de så skal dyste mod de andre hold. Stafetløbet er en sjov udendørs aktivitet, hvor de unge virkelig kan blive sat på prøve især, hvis man kombinere denne øvelse sammen med promillebriller (Tossetbriller)

Se priser på leje af sumodragter her eller se vores tilbud på eventpakker man kan leje i bunden af denne side.

Lad dem lave deres egen candyfloss

idéer og aktiviteter til børnefødselsdag

De fleste af og kender til både slush ice og candy floss, hvor slush ice er noget man især har kunne nyde i biografen og candy floss kender vi fleste fra en tur på fx bakken. Men nu har disse ting altså gjort indtog til arrangementer for unge, hvor de kan lave deres egen candy floss eller slush ice i kulørte farver.

Pust liv i det gamle twister spil

Oppustelig Twister

Der er pustet liv i det gamle twisterspil og det er på ingen måde blevet lettere! – Der er langt mellem felterne som man skal sætte hænder og fødder på, hvilket gør det til lidt af en udfordring. Især når man er 6-8 deltagere på twisterpuden på samme tid, da det kan være svært at finde et frit felt i den rigtige farve.

Du huske måske at spillet normalt udkom med en drejeskive, der fortalte om, man skulle sætte højre fod, venstre fod, højre hånd eller venstre hånd på en pågældende farve. Men den drejeskrive er blevet skiftet ud med 2 store terninger, som man kaster med istedet.

Bow attack er et sjovt udendørsspil for de unge

Hvad synes folk
[Samlet: 1 Gennemsnit: 5]

Vind et sjovt event

Vi laver hele tiden sjove konkurrencer, som du kan deltage i og vinde events til en værdi af 1.000 - 5.000 kroner

Du er nu tilmeldt (Tjek din Email evt. spamfilter)

Pin It on Pinterest

Shares