Vælg en side
Sjove aktiviteter for familien

Vi har samlet nogle sjove aktiviteter for familien, hvor både børn og voksne kan være med. Så på denne top10 liste over sjove familieaktiviteter er der noget for en hver smag og hvor man rigtig kan have det sjovt sammen som familie.

Sjove aktiviteter for familien er aktiviteter, hvor alle kan være med, der både skal være sjove at prøve, men også at se på, sådan at man kan grine sammen og have det sjovt i et par timer priserne ligger fra 550 kroner til 5.000 kroner.

Vi kender det alle sammen, man skal holde en familiefødselsdag og der må gerne være lidt sjove aktiviteter for hele familien, så man rigtig kan have en sjov dag sammen, men hvad skal man lige finde på?

I dette indlæg har vi samlet nogle af de sjoveste, mest tosset og skøreste aktiviteter, som man kan lave sammen med familien, hvor alle kan være med.

1. Sjove aktiviteter for familien med promillebriller / fumlebriller

Hvert år lejer vi tusindvis af promillebriller / Fumlebriller ud til fester rundt om i Danmark og de er klart en af de mest populære familieaktiviteter i Danmark. Dette skyldes, at disse briller er super sjove og får dig til, at se dobbelt, miste dybdeforståelsen og ikke mindst påvirker din balance, så selv de mest simple opgaver bliver pludselig en udfordring.

Man kan lave mange små øvelser med promillebriller lige fra sjove stafetter til at spille fodbold med dem på.

Promillebriller bruges især til:

  • Sjove Stafetter
  • Straffesparkskonkurrence
  • Fodboldkamp
  • forhindringsløb
  • Promille Hockey
  • Høvdingebold
  • Kaste & gribe øvelser
  • Teambuildingsøvelser

2. Sjove stafet lege til familiefest med unicorns

Unicorn stafetløb er virkelig ved at blive populært siden vi startede med at udleje dem og sælge dem via vores Shop Eventudstyr side, så er efterspørgslen virkelig steget til vejrs.

Man skulle tro, at unicorn stafet er legende let, men det er det på ingen måde, for det er svært at få fremdrift i disse unicorn hoppers, hvilket bare gør det hele lidt sjovere at kigge på.

Unicorn stafet er en sjov aktivitet for hele familien, da vi både har junior (5- 12 år) og voksen unicorns (13+) man kan leje.

Når du lejer unicorn stafet følger der både unicorns, promillebriller og en pumpe (220v) med i lejen og vi har også inkluderet levering tur/retur til og fra nærmeste GLS pakkeshop for at gøre det super let for dig.

4. Afhold en anderledes fødselsdag med Rodeotyren Rocky

Vil du gerne afholde en anderledes fødselsdag for hele familien, hvor den skal have hele armen, så kunne Rodeotyren Rocky måske være sagen.

Rodeotyren Rocky skiller sig ud fra andre udlejningstyre med det røde lys i sine øjne samt faldmåtten er designet, som en fold for, at skabe en rigtig fed Western / Country stemning. Perfekt underholdning til en familiefest med et gennemført Cowboy tema

Rodeotyren Rocky kan lejes for 4.000 kroner for 24 timer, så i kan give den gas hele dagen.

4. Sumodragter

Video starter først rigtigt 16 sekunder inde.

Kender du ikke sumodragterne allerede, så det måske på tide at prøve denne sjove oplevelse for hele familien. Dette er nærmest blevet en klassiker til private arrangementer og sumodragterne kan bruges til meget andet end bare at sumobryde i dragterne. Ikke nok med det, så findes dragterne også i 2 størrelser, Junior fra 7-12 år og voksen fra 13+.

Vi har igennem de sidste mange år udlejet sumodragter til private familiearrangementer, hvor de især bruges til: Brydning, stafetløb og sumo-fodbold.

5. Sjov for hele familien med det oppustelig twister spil.

Hvis du er på udkig efter et hyggeligt familiespil, hvor i ønsker at være en smule aktive, så kommer vi ikke uden om den oppustelige twister. Du kender sikkert twister spillet fra din barndom, men den oppustelige udgave gør på ingen måde spillet lettere. Drejeskiven er byttet ud med 2 kæmpe terninger, der viser, hvilke felter man skal sætte hænder og fødder på.

6. Bueskydning i baghaven (Pile med skumhoved)

bueskydning er en sjov aktivitet med familien til en fødselsdag

Jeg bliver ofte spurgt “Hvad kan man lave af underholdning til fest?” især når folk gerne vil have et anderledes indslag til festen og her er et meget anderledes indslag, hvilket er at man kan leje bueskydning, men for, at gøre det mere sikkert, så har alle pilene fået skumhoved på.

Vores skydeskive har nogle små runde punkter, som det gælder om, at skyde ud af skiven, men i kan også skyde efter dåser eller andre ting, som i syntes kunne være sjovt. Denne pakke har vi ikke en fast pris på, men ring til os på 53 34 34 76 også laver vi en pakke, der passer til jeres arrangement og sender udstyret op til din nærmeste GLS pakkeshop, hvor i kan afhente udstyret

7. Bumper fodbold

sjove fodbold lege med bumper balls

Vi kan vel ikke komme igennem en liste med forslag til sjove aktiviteter for familien uden at vi har den vildeste fodbold aktivitet med på listen, Der er selvfølgelig tale om Bumper fodbold, hvor man spille fodbold i bumper balls, hvilket giver spillet et kæmpe twist.

I kan leje så mange bumper balls, som i ønsker at gøre brug af og vi har bumper balls til børn (7-12 år) til voksne (13+) så hele familien kan være med.

Når man lejer bumper balls medfølger der også en pumpe (220v) så du ikke skal puste dem op med munden.

8. Bungee run bane

Hvis man gerne vil have en aktivitet, der virkelig vækker opsigt, så er bungee run banen helt klart en vinder. Den 10 meter lange bane byder på en meget anderledes konkurrence man kan lave med familien, hvor det gælder om, at komme længst frem på banen og sætte en velcro pude fast.

For at skabe balance i spillet, så skal voksne have 2 bungee snore på og børn kan nøjes med en enkelt, hvilket gør legen lidt mere fair, når far og søn eller mor og datter skal løbe mod hinanden.

9. Bow attack i baghaven

10. Den store havefest med små børn

Blæksprutte Aktivitetsbane
Blæksprutte Aktivitetsbane
Hvad synes folk
[Samlet: 2 Gennemsnit: 5]