Lej Bumper balls hos Delta Fun

24 timers udlejning af Bumper balls

Ønsker du at købe bumper balls så klik her

Delta Fun Afdelinger

Sjælland, Fyn, Lolland og Falster

Hent selv eller få leveret

Kontakt os på 53 34 34 76

Udlejning af Bumper balls i høj kvalitet

Vi kan tilbyde Udlejning af Bumper balls i København (på Amager og København NV), men vi har også afdelinger andre steder på Sjælland, nemlig Roskilde og Næstved. Vi er også at finde på Fyn i Tommerup syd for Odense og selv Lolland-Falster har vi en afdeling.

Vi har lavet nogle Bumper fodbold pakkeløsninger, hvilket kan ses herunder. Det er også muligt at få en event manager med ud når man skal spille Bumper fodbold, men typisk lejer man selv ønsket antal bumperz, hvilket man selv kan hente eller få leveret alt efter aftale.

Bumper balls er oppustelige plastik kugler, der typisk er lavet af PVC eller TPU matriale. I midten af disse Bumperz er der lavet en udhulning, så man kan trækker bumper ballen over hovedet, derefter iføre man sig de seler der er monteret inde i. Når man har iført sig denne bumper ball er der både hul for oven og forneden, så det er muligt at trække vejret. samt der er håndtag foran en, som man kan holde fast i når der først skal stødes ind i andre.

Bumper balls bliver fabrikeret i 3 størrelser: Junior Bumper balls (1,25m i diameter) Voksen bumper balls (1,55m i diameter) og Oldboys bumper balls(1,8m i diameter)

Bumper fodbold, der også bliver kaldt Bubble fodbold i daglig tale er en sjov afskygning af almindelig Fodbold, hvor der spilles bag om mål. Da man er iklædt en oppustet bubble, der kaldes en Bumper balls: En Bumper ball har typisk en diameter på 1,25 til børn og til voksne er på 1,5 eller 1,8m.

Man deler deltagerne op i hold, typisk består hvert hold af 3-6 deltagere. Hvis man er mange deltagere til f eks et Firma arrangement, så kan man lave en lille turnering ud af det og bare rolig, man kommer ikke til at vente længe får det er næste holds tur, da en kamp typisk tager 5-10 minutter.

Når man lejer Bumper balls hos Delta Fun, får du følgende med i pakken:

  • Ønsket antal bumper balls
  • En blæser til at puste dem op med
  • Forlængerledning på 25 meter
  • En bold

Priser med event manager

Vælg 2 Fun Events

  • Bumper Fodbold
  • Bowattack (En form for Paintball med Bue og pil)

2 Timers event:  4.500 kroner (op til 20 personer)

Tillæg: 100 kroner pr ekstra deltager

(Inden for 25 km fra nærmeste afdeling tages der ikke for kørsel)

Priser på leje:

Eller ring på 53 34 34 76

Husk at give informationer om hvor i landet det skal bruges, samt hvilken dato(er) der er tale om

Hvordan forgår det?

1. Forespørgsel på leje af Bumperballs

Du kan enten sende os en forespørgsel via hjemmesiden eller ringe til vores Booking på 53 34 34 76.

 

2. Booking af Bumperballs

Vi aftaler nærmere om hvilken dato og hvilket tidsrum i ønsker at leje bumperballs på, hvorefter vi sender en faktura på beløbet og bekræfter aftalen.

 

3. Afhentning og tilbagelevering

Ønsker man at spare penge på transport tilbyder vi, at man selv kan afhente udstyret på nærmeste afdeling efter aftale.

 

4. Udbringning og afhentning

Vi tilbyder 2 typer udlevering og afhentninger af bumperballs. Den første er Flex-levering (typisk 250-500 kroner alt efter område), hvor du er fleksible omkring hvilken dato og tidsrum vi kan levere i, hvilket betyder vi kan holde prisen nede. Ønskes det at vi skal levere og afhente på et specifikt klokkeslet tages der lidt mere i levering (Typisk 500-1500 kroner)

 

5. Rengøring af bumperball

Alle bumperballs skal altid leveres tilbage i rengjort tilstand. Såfremt man ikke har mulighed for dette tages der op til 50-125 kroner pr bumperball.

Vores kunders oplevelse om at leje bumper balls hos Delta Fun?

 

4.8/5 5 ratings
5 ratingsX
Very bad! Bad Hmmm Oke Good!
0% 0% 0% 20% 80%