Bumper Balls

Bumper balls kan bruges både til, at spille bumper fodbold, Last man standing og Høvdinge run.

Bungee Run Bane

Bungee run banen

WaterBalls inkl Bassin

Prøv at gå på vandet med vores Waterballs til din næste fest. Vi tilbyder både udlejning og event med instruktør.

Sumodragter

Sumo-Wrestling / Sumo-brydning er en klassiker til polterabender og firma arrangementer, de er altid et sjov friskt lille indslag, der kan krydres op med promillebriller

Promillebriller

Måske har du allerede hørt om de sjove promillebriller og narkobriller, nu har du muligheden for at leje dem hjem til din fest.

Hoppeborge

hoppeborg udlejning sjælland

Vi har ikke blot hoppeborge til børn, vi har faktisk oppustelige aktiviteter til hele familien, klik ind og se de mange muligheder

Oppustelig Twister

Den oppustelige twister er et kæmpe hit til kvindelige polterabender og familie arrangementer, den oppustelige twister pude gør hele legen lidt mere udfordrende.

Sumo-Fodbold

Er det muligt at gøre fodbold endnu sjovere? – Ja, det er det faktisk, med vores 13 kg tunge sumodragter, så bliver det hele lidt mere kluntet og sjovt at se på

Surf & Snowboard Simulator

Du kender sikkert den mekaniske rodeotyr, men kender du også Surf & Snowboard simulatoren? – Test hvor god du er til at holde balancen når den vilde tur går igang. Den kan sættes til 2 tempoer.

Sumo-Stafet

Sumo-Stafet med promillebriller er intet mindre end genialt, man kan både lave det som en mod en, eller dele deltagerne op i hold og kæmpe sig til sejren.

Junior Rodeotyr

Vores oppustelige Rodeotyr er perfekt til både forenings arrangementer og til tema cowboy fester for børn i alderen 5-12 år. (max 60 kg)

Bow Attack

Bow Attack byder på en masse forskellige øvelser med bue og pil, her skydes der ikke kun efter papskiver og andre døde mål, Bow Attack er nemlig også beregnet til at skyde efter Kollegaer og familie medlemmer.

Pony Ræs

Op på hesten og afsted det går, hop dig til en sejr i vores super sjove ponyræs. lej 2,3 eller 4 heste til jeres næste arrangement og find din indre cowboy/cowgirl frem.

2 Kammers Slush ice

Vi udlejer 2 kammers slushice maskiner (2×12 liters) til alle typer fester. om det er til børne fødselsdagen eller til voksen festen med en smule vodka i, så står vi klar.

4 personers Spa

Vil du gerne overraske din kære med en romantisk aften eller skal aftenens dobbeltdate gøres helt specielt, så kan vores 4 personers spa, med rødløber, champagne køler og levende lys gøre aftenen til noget ganske særligt

Skynd dig at bestille! Vi har begrænset antal på lager

Vi giver gode rabatter på pakkeløsninger